Menu

Vind binnen 3 uur een klusser die je (rol)-gordijn op kan hangen

Recent jobs - Ophangen / Plaatsen

Klusser - Marnixstraat - Amsterdam

Ophangen / Plaatsen - Install wall hooks in wood and concrete walls

MrFix, I need an Amsterdam handyman to hang a few things on the walls in my home and need someone to drill in the wall and screw in hooks.

Klusser - Brouwersgracht - Amsterdam

Ophangen / Plaatsen - Grote spiegel ophangen

Een spiegel van 96 x 156 cm ophangen. Misschien zijn er nog haakjes nodig om de spiegel op te hangen. Het gaat om een zware spiegel dus er zal een constructie in of aan de muur gemaakt moeten worden.

Klusser - Amerbos - Amsterdam

Ophangen / Plaatsen - TV aan de muur bevestigen dmv wandbeugel

"Ik wil de tv graag laten ophangen. Ik heb de beugel om deze mee aan de muur te bevestigen, reeds gekocht."

Klusser - Marius Meijboomstraat - Amsterdam

Ophangen / Plaatsen - Rolgordijnen + gordijnrails ophangen

"* Twee gordijnrails van 2 meter breed in het plafond monteren (De rails heb ik zelf gekocht) * Twee rolgordijnen monteren in kleine ramen. * Twee Kleine haakjes in plafond draaien, om iets aan op te hangen. (deze heb ik zelf gekocht) * 1 schroefje

Klusser - Willem frederik hermanstraat - Amsterdam

Ophangen / Plaatsen - Install 3 blinds over window

Rolgordijnen ophangen (3x)

Klusser - Piri Reisplein - Amsterdam

Ophangen / Plaatsen - 2 lampen ophangen

"2 lampen moeten opgehangen worden"

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,5/5,0 sterren

Alex: "Richard is top"

Score: 5,0/5,0 sterren

You-Mi: "Welbespraakt, beleefde communicatie aan de telefoon. Vakman was gefocust op zijn taak en niet onbeleefd of overdreven gezellig. Goede ervaring"

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Judith: "snel en netjes gewerkt"

Score: 4,7/5,0 sterren

Paul: "Great service - will use you again!"

Score: 4,2/5,0 sterren

Joseph: "Heel goed"

Score: 4,3/5,0 sterren

Lily: "Op tijd, efficiënt, prima"

Score: 4,0/5,0 sterren

Sonja: "vlot, correct, vriendelijk en niet duur."

Score: 4,5/5,0 sterren

Sabine: "Great support, definitely recommend"

De beste klusjesman via Klusbedrijf MrFix

Er is nog veel te doen in huis maar je kunt eenvoudigweg de tijd en energie niet vinden om reparatieklussen te klaren. Wist je dat je al jouw klussen in en om huis via onze kluswebsite professioneel kunt laten fixen door een klusjesman in Amsterdam? Of je nu een schilder, loodgieter, stukadoor, elektricien, tegelzetter of een andere klussenier of klussenbedrijf zoekt: Klusbedrijf MrFix vindt voor jou de beste klusjesman in Amsterdam en omstreken!

Dé kluswebsite: plaats eenvoudig jouw klus!

Je kunt nu al je klussen probleemloos regelen via een klussensite! Klusbedrijf MrFix heeft altijd een klusjesman of klussenbedrijf voor jou klaar staan. Elke klusjesman die wij inzetten is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend. Je plaatst een klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen. Je beschrijft wat er gedaan moet worden en stuurt bij voorkeur foto’s mee, zodat we voor jou de juiste klusser vinden en snel een goede prijsindicatie geven. Wij koppelen je in maximaal drie uur aan de juiste klusjesman!

Klus uitbesteden bij MrFix

Wie ooit naar een programma als “Help, Mijn Man Is Klusser” gekeken heeft weet dat het inschakelen van een klussenbedrijf geen overbodige luxe is. Je kunt veel kleine klusjes prima zelf klaren, maar Klusbedrijf MrFix bespaart zelfs bij een Mini-Home Makeover (op Linda.tv, met onze vakman Lorenzo) veel tijd en moeite. Bovendien heb je voor sommige klussen écht een klusjesman nodig. Achterstallig onderhoud of een verkeerd uitgevoerde klus kan een hoop ellende veroorzaken. Onze klusjesman in Amsterdam doet je klussen in één keer goed, zodat je na afloop écht klaar bent en bovendien volledig ontzorgd. We gaan graag voor jou aan de slag!
 

Zoek je een goede klusjesman, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Wij hebben een netwerk aan professionele vakmannen voor je klaar staan. Je kunt eenvoudig jouw klus plaatsen via ons verzoekformulier. We kunnen het direct voor je regelen maar als je het liever hebt verzorgen we eerst een prijsindicatie of een bindende offerte.

Tarief en spoed

Kosten klusjesman

We hebben met de door ons geselecteerde klussers een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doet onze erkende vakman je klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Regel een betrouwbare klusjesman met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.
 

Wanneer je met spoed een klusjesman nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag.

 

Zoek je een goede klusjesman, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende klusser een vast tarief van €50 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze klusser je klus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een klusser regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende klusser offerte aanvragen. Voor klussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een klusser offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

klusser werkzaamheden

Of je nu een klusser in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste klus in west Nederland en omstreken. Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in, als je dat liever hebt. Onze specialisten laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: