Menu

Reparatie- of onderhoudsklus in Eindhoven? Klusservice MrFix!

Zoek je een klusjesman voor eenreparatie- en/of onderhoudklus in Eindhoven? Vul het formuliertje hierboven in, dan regelt MrFix 24/7 een lokale vakman om bijvoorbeeld je meubel- of houtwerkreparatie vakkundig uit te voeren. Je kunt hieronder meer lezen over recente klussen in Eindhoven, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven voor reparatie en onderhoud alsmede garantie en spoedklussen.
 
We hebben specifieke webpagina’s voor reparatie en onderhoud van de meest voorkomende zaken:

 
 

Reparatie in Eindhoven: waarom MrFix?

  • MrFix werkt met de beste klusjesmannen in Eindhoven
  • Je bepaalt zelf wanneer de klusjesman moet komen: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw (geen voorrijkosten), of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn onderhoudsklus?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke klusjesman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - eindhoven

Klusjesman - Orteliusstraat - Amsterdam

Ophangen - Replace cabinet door, Install bathroom separator, Fix bed - AM

Klusjesman in Amsterdam gevraagd om een ontbrekende (Ikea) kastdeur te vervangen en er planken in te maken, een glazen of keramische afscheiding in de douche te installeren en de onderkant van mijn bed repareren. (Handyman in Amsterdam wanted to repl...

Klusjesman - Buxusplaats - Tilburg

Plaatsen / Monteren - Assemble 2 cupboards and dismantle 1 cupboard - EI

I need a Handyman in Tilburg to Assemble Ikea Brimnes 3 door cupboard Assemble Ikea Brimnes 2 door cupboard Assemble Ikea Brimnes ladekast Dismantle Ikea Elvarli open cupboard and assemble in a different room

Klusjesman - Biesbosch - Amstelveen

Metselwerk / Tegelwerk - Replace kitchen tiles or Remove + Plaster wall - AM

I need a tiler or plasterer in Amstelveen to replace kitchen tiles or remove and plaster the wall.

Klusjesman - Lauriergracht - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Vervang 2 lampen (probleem met lichtaansluiting, Vervang douchekraan - AM

Klusjesman of Elektricien in Amsterdam-Centrum gezocht om de volgende twee klussen uit te voeren: 1. Vervang 2 lampen, de lampen zijn al een aantal keer tevergeefs vervangen zijn door iemand. De lichtbronnen zijn al vervangen, maar dat biedt geen oploss...

Klusjesman - Maastricht

Vloerspecialist - Lay floorboards + subfloor in an area of approx. 60 sqm - LI

Handyman in Maastricht wanted to We need to lay new floor boards, along with the subfloor in our new (empty)flat that currently comes without floorboards. The apartment is approx. 70 sqm, but the area for executing the job (excl. bathroom and balcony) is...

Klusjesman - Brentanostraat - Amsterdam

Verbouwing - Remove sanitary fittings, cabinets, flooring of 46m2 apartment + dispose - AM

Aannemer in Amsterdam gezocht om alle sanitaire voorzieningen in de badkamer, oude keukenkasten, oude laminaatvloeren uit het appartement te verwijderen en op de juiste wijze af te voeren. Ook de grondige schoonmaak inclusief de wanden en de tegels is nod...

 

 

Recente beoordelingen (3.828)

Score: 4,3/5,0 sterren

Richard: "Snel een vakman die bij mij langs kon komen. Communicatie via Whatsapp was vlot, zowel met MrFix alsook het aannemersbedrijf. Vakman kon eerste instantie het adres niet vinden, toch werd deze minuten wel gefactureerd. Dit werd gelukkig wel snel gecorrigee..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ricardo: "Snel, duidelijk en kwalitatief goed werk. Konden direct die dag komen en 40 minuten later stonden de vakmannen weer buiten de deur met de klus geklaard. Enige minpuntje was dat de kosten voor het verwijderen van de houten planken niet van te voren genoemd..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Rosa: "Onze ervaring met MrFix was helemaal Top! Er was een duidelijke communicatie vooraf en de klus zelf is ook prima gedaan door een goede klusser die onze rolgordijnen mooi heeft opgehangen. Wij zijn tevreden Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Rosemarie: "Heel professioneel. Je voelt echt op je gemak met de medewerkers, en vragen altijd naar je mening. Duidelijke afspraken en snelle hulp. Ik ben blij met MrFix en raadt het 100% aan. Snelle service, Heldere communicatie, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Mario: "Prettig en snel, en vakman Mike uit Rotterdam heeft het werkelijk uitmuntend opgehangen, terwijl dat echt niet heel makkelijk was, supergoed dus…! 👍 Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Ankie: "Alles netjes geregeld, keurig op tijd en goede vakman, en ook heel belangrijk betaalbare prijs, zal Mr Fix zeker aanbevelen Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Hein: "Uitstekende vakmensen, vriendelijke bediening, ik ben zeer tevreden met de uitvoering van de klus. Zeker aan te bevelen !!!! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Kiki: "Heel fijn en snel! Alleen omdat hij de volgende dag al zou komen was het even onduidelijk of het enkel een voorstel was of dat het direct al definitief was. Snelle service"

 

onderhoud eindhoven - tarief

Onderhoud Eindhoven - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde klusjesmannen in Eindhoven een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien voeren onze erkende vakmensen je onderhoud- en/of reparatieklus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Onderhoudsklus in Eindhoven

 
Of je nu laminaat in je woning Eindhoven hebt, tapijt of een echte houten vloer, onderhoud aan je vloer is essentieel als je er lang van wilt genieten. Geen enkele parketvloer is hetzelfde. Daarom is het slim eerst na te gaan welke behandeling jouw vloer nodig heeft voor je ermee aan de slag gaat. Ga niet zomaar schuren, waxen of lakken. Daarnaast is het soort hout waarvan de vloer gemaakt is van belang. Niet iedereen houdt van tapijt, maar niemand wil tapijt waar vlekken in zitten. Ook al ben je voorzichtig, er kunnen soms vlekken komen in tapijt in je woon- of slaapkamer. Veel mensen denken niet aan de vloer in de garage, maar ook die heeft af en toe wat liefde en aandacht nodig. Vlekken in beton haal je er niet meer uit, maar je kunt je garagevloer wel laten coaten.
 
Laat MrFix je ontzorgen door deze klussen door professionele vakmensen uit te laten voeren tegen een eerlijk tarief. Zij weten wat ze doen en zorgen dat je er nog jarenlang plezier van hebt.
 

Plaats soepel je klus, snel een vakman in Eindhoven

 
Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser voor onderhoud- en reparatieklussen in Eindhoven. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo goed mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt 1 of 2 foto’s toevoegen; dat kan zeker helpen
  • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef het object of soort meubel aan, voeg een foto toe van het te repareren object.
  • Maak een keuze tussen “Snel een vakman” of “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

reparatie eindhoven - spoed

Reparatie Eindhoven - Spoed

Spoedreparatie in Eindhoven

 
Je hebt een week hard gewerkt en komt tot de ontdekking dat je lattenbodem van je bed kapot is. Wij begrijpen heel goed dat je het liefst dezelfde dag nog wordt geholpen om dit te repareren. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw reparatieklus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Reparatie en onderhoud – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele klusjesmannen gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare onderhouds- of reparatieklus in Eindhoven van Strijp tot Tongelre en van Woensel tot Stratum maar ook de rest van Zuid-Oost Brabant, inclusief Valkenswaard, Helmond en Weert snel en accuraat te klaren.
 

Vervangen toilet-bril

 
Er zijn voor de normale toiletten standaard maten toiletbrillen. voor hele exclusieve toiletpotten (villeroy en boch bv) heb je wel een paar aparte toilet zittingen. Over het algemeen doen de standaard WC-bril het goed op de standaard toiletpotten. Het is wel raadzaam om een wat betere toiletzitting te kopen. Onze klusjesmannen vervangen de toiletbril snel en gemakkelijk.
 

MrFix voor elke klus in Eindhoven

 
Je hebt veel verschillende soorten reparatieklussen in om rondom je woning in Eindhoven. Denk ook aan reparatie van glas, elektra, sanitair, dakwerk, witgoed en computers
 
MrFix heeft alle specialisten voor elke klus onder 1 dak en regelt met plezier ook deze vakmensen voor je. Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).