Menu

Reparatie- of onderhoudsklus in Den Haag? Klusservice MrFix!

Zoek je een klusjesman in Den Haag om je vloer te onderhouden of een meubel te repareren? Vul het formuliertje hierboven in, dan regelt MrFix 24/7 een lokale vakman. Je kunt hieronder meer lezen over recente reparatie- en onderhoudsklussen in Den Haag, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven, garantie en spoedklussen.
 
We hebben specifieke webpagina’s voor reparatie- en onderhoudsklussen:

 
 

Onderhoudsklus Den Haag: waarom MrFix?

  • MrFix werkt met de beste klusjesmannen in Den Haag
  • Je bepaalt zelf wanneer de klusjesman moet komen: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw (geen voorrijkosten), of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn reparatieklus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke klusjesman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - den haag

Klusjesman - Witte de Withstraat - Den Haag

- Lamp ophangen 3 stuuk - DH

Ik zoek een Klusjesman in Den Haag om

Klusjesman - Lisdoddelaan - Amsterdam

Ikea pax kast 4 deuren in elkaar zetten - AM

Ik zoek een Klusjesman in Amsterdam om Ikea pax kast ingeklaard zetten 4 deuren zie afbeelding in Amsterdam IJburg. Alle onderdelen staan al in de juiste kamer.

Klusjesman - Tilanusstraat - Amsterdam

Verbouwing - Demolish & Refurbish 2m2 toilet + 5m2 bathroom fully - AM

Ik zoek een aannemer of klusjesman in Amsterdam om 2 aparte ruimtes volledig te slopen en dan renoveren die volledig zijn uitgerust als toilet en badkamer: 1. Het toilet (2 m², plafondhoogte 2,1 m) heeft nieuwe tegels op de muren en vloer nodig, een nie...

Klusjesman - Waterpoortsteeg - Amsterdam

Vloerspecialist - 75m2 laminaat met ondervloer leggen - AM

Ik zoek een vloerspecialist of andere klusjesman in Amsterdam-De Pijp om 75m2 laminaat te leggen. Klik laminaat met lage plinten. Het gaat om 2 slaapkamers, 1 woonkamer, een hal en keuken.

Klusjesman - HT Zwiersplantsoen - Amsterdam

Meubels in elkaar zetten

"Meubels in elkaar zetten (afkomstig van Woonexpress)'

Klusjesman - Ceintuurbaan - Amsterdam

Paint 9m2 - AM

Handyman in Amsterdam wanted to Paint bedroom walls from baby pink to pure white

 

 

Recente beoordelingen (5.913)

Score: 4,7/5,0 sterren

Ricardo: "Snel, duidelijk en kwalitatief goed werk. Konden direct die dag komen en 40 minuten later stonden de vakmannen weer buiten de deur met de klus geklaard. Enige minpuntje was dat de kosten voor het verwijderen van de houten planken niet van te voren genoemd..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Communicatie was helder, Whatsappgroep met een soort bemiddeling werkte goed. Vakman was op tijd, vriendelijk, kundig, maar deed er wel veel langer over dan ik had verwacht waardoor het een nogal prijzige klus werd, dat is jammer tegen deze prijzen. Helde..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Lenneke: "Pien heeft ons prima te woord gestaan en haar directe actie en service was boven verwachting. Ondanks enige tegenslag heeft zij alles heel mooi strak gestreken en hadden wij snel een klusser voor de afgesproken uren en prijs in huis. De expert, Max, heef..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Isa: "Vriendelijke, betrouwbare en snelle service!! Geen zorgen; waar haal ik mijn spullen, gaat t wel lukken... één telefoontje en binnen twee dagen was t gefixt! In n half uur hing mijn prachtige (loodzware) foto aan de wand... superblij!! Fast service, Cra..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Rosa: "Onze ervaring met MrFix was helemaal Top! Er was een duidelijke communicatie vooraf en de klus zelf is ook prima gedaan door een goede klusser die onze rolgordijnen mooi heeft opgehangen. Wij zijn tevreden Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Richard: "Snel een vakman die bij mij langs kon komen. Communicatie via Whatsapp was vlot, zowel met MrFix alsook het aannemersbedrijf. Vakman kon eerste instantie het adres niet vinden, toch werd deze minuten wel gefactureerd. Dit werd gelukkig wel snel gecorrigee..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Boris: "Doekle was very knowledgeable and explained what he was doing. He was also friendly and polite. He took care of installing the fan directly. He then gathered the details for the other tasks; fixing the Valiant boiler and a new wall for the toilet, and wil..."

 

onderhoud den haag - tarief

Onderhoud Den Haag - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde klusjesmannen in Den Haag een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien voeren onze erkende klusjesmannen je reparatie- en onderhoudsklus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Onderhoudsklus in Den Haag

 
Veel mensen komen door de drukte van alledag niet aan de herstel- of onderhoudsklussen aan je huis in Den Haag toe. Bijvoorbeeld het onderhouden van je prachtige houten vloer. Afhankelijk van schade en eventueel achterstallig onderhoud kan de vakman jouw vloer een lichte of intensieve onderhoudsbeurt geven. Vaak is een goede olie- of waxbeurt voldoende. Soms is het beter de vloer opnieuw te schuren en vervolgens te voorzien van nieuwe beschermingslagen. Dit laatste is een ingrijpende klus, maar geeft een prachtig resultaat.
 

CV-onderhoud in Den Haag

 
Ook voor je CV-onderhoud of reparatie staan onze experts voor je klaar. De cv-monteurs van loodgietersservice MrFix installeren met zorg en aandacht een cv-ketel of thermostaat in je woning. Zij weten hoe belangrijk het is een Centrale Verwarmings unit zorgvuldig te installeren. Tenslotte regelt een cv zowel warm water als de verwarming in je huis. Die moet het dus gewoon altijd goed doen.
 

Soepel je onderhoudsklus in Den Haag plaatsen

 
Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser in Den Haag. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo goed mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt 1 of 2 foto’s toevoegen; dat kan zeker helpen
  • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef het object of soort meubel aan, voeg een foto toe van het te repareren object.
  • Maak een keuze tussen “Snel een vakman” of “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

Jouw onderhoudsklus tegen een eerlijk tarief

 
MrFix regelt een ervaren klusjesman voor een veilig en professioneel uitgevoerde reparatie- en/of onderhoudsklus. En we doen dat tegen een eerlijk en transparant tarief.
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

reparatie den haag - spoed

Reparatie Den Haag - Spoed

Spoedreparatie in Den Haag?

 
Voor spoed reparatieklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw reparatie- en/of onderhoudsklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Reparatieklus – garantie

 
Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 

Repareer houtwerk op tijd

 
Rotte kozijnen of scheuren in je houten tuinschuurtje? Hoe sneller je houtwerk repareert, hoe beperkter de schade blijft. Met name houtwerk dat onderhevig is aan ons natte klimaat heeft soms behoorlijk te lijden. Aarzel daarom niet en schakel bij schade aan houtwerk een klusjesman in van klusservice MrFix.
 
Onze professionele klusjesmannen zijn er om elke onderhouds- of reparatieklus in de Haaglanden van het Westland tot Wassenaar, Voorburg en Leidschendam maar ook Leiden en Delft, snel en efficiënt af te handelen. Ideaal toch?
 

MrFix voor elke klus in Den Haag

 
Je hebt veel verschillende soorten reparatieklussen in om rondom je woning in Den Haag. Denk ook aan reparatie van:

 
MrFix heeft alle specialisten voor elke klus onder 1 dak en regelt met plezier ook deze vakmensen voor je.
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).