Menu

Plank of lamp ophangen in Rotterdam? Klusservice MrFix!

Op zoek naar een klusjesman om iets op te hangen in je woning in Rotterdam? Vul het formuliertje hierboven in, dan regelt MrFix 24/7 een bekwame klusjesman. Je kunt hieronder meer lezen over recente ophangklussen, Klantbeoordelingen, tarieven en over garantie en spoedklussen.
 
We hebben specifieke webpagina’s over verschillende ophangklussen:

 
 

Ophangklus in Rotterdam: waarom MrFix?

  • MrFix heeft de beste klusser in Rotterdam gekozen
  • Geef zelf aan wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw (geen voorrijkosten), of eerst offerte

Hoe kom ik aan die ervaren klusjesman?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke klusjesman komt
  • Betaal na afloop via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - rotterdam

Klusjesman - Noorderstationsstraat - Groningen

Plaatsen / Monteren - Leen Bakker 200x196 x50 wardrobe assembly - GR

Ik zoek een klusjesman in Groningen om een kledingkast sprint 4 deurs (200x196x50) van leen bakker in elkaar te zetten. (I need a handyman in Groningen to assemble a wardrobe sprint 4 door (200x196x50) from leen bakker.)

Klusjesman - Benjamin Jonsonlaan - Hoofddorp

Verhuizer - Unload laminate floor, washing machine, dryer, furniture from truck to ground floor - HA

Ik zoek een verhuizer of andere Handyman in Hoofddorp voor het lossen van een vrachtwagen met de volgende spullen: 1. laminaatvloer van ongeveer 200 m2 2. wasmachine 3. droger 4. bank 5. eettafel. De geplande datum is 9 november tussen 11:00 en 12:...

Klusjesman - De Steiger - Almere

Ophangen - Measuring windows to recommend blinds and installing them afterward - HI

I need a Handyman in Almere to Measuring windows to recommend blinds and installing them afterward

Klusjesman - Westhovenplein - Den Haag

Plaatsen / Monteren - 3 kasten, spiegel, kapstok en opbergbank monteren - DH

Ik zoek een klusjesman in Den Haag om een garderobe-set in elkaar te zetten: 1. Kleur: eiken donkerbruin / wit Kleuren handgrepen: Zilver - Metalen handgrepen Materiaal: houtvezelplaat materiaaldikte: 18 mm 2. schoenenkast hoogte: 98 cm breedte: 68 cm...

Klusjesman - Bemuurde Weerd - Utrecht

Ophangen - Hang curtain rod on 3m ceiling- UT

Ik zoek een klusjesman in Utrecht om 1 gordijnroede op te hangen. Plafond is ongeveer 3 meter hoog. (I need a handyman in Utrecht to hang one curtain rod. Ceiling is about 3m high.)

Klusjesman - Willemsparkweg - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Assemble bunk bed - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om een stapelbed voor mijn kinderen in elkaar te zetten. Het bed is te vinden in de volgende link: https://www.petiteamelie.nl/stapelbed-nuage.html?___store=nl&gclid=CjwKCAiAioifBhAXEiwApzCztg1j4xRX_xu1-KY5NR-...

 

 

Recente beoordelingen (2.494)

Score: 5,0/5,0 sterren

Rosa: "Onze ervaring met MrFix was helemaal Top! Er was een duidelijke communicatie vooraf en de klus zelf is ook prima gedaan door een goede klusser die onze rolgordijnen mooi heeft opgehangen. Wij zijn tevreden Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Kiki: "Heel fijn en snel! Alleen omdat hij de volgende dag al zou komen was het even onduidelijk of het enkel een voorstel was of dat het direct al definitief was. Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Marijke: "Snel kwamen 2 hard werkende mensen die binnen 2 uur de klus geklaard hebben. Goede communicatie via whatsapp. Aanrader Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 3,7/5,0 sterren

Annelies: "Keurige heer maar heeft 3 kasten in elkaar gezet en helaas geen 6 wilde de volgende dag terugkomen, maar dat is een beetje prijzig Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 4,0/5,0 sterren

Daphne: "Handig en snelle communicatie via de app. Hele behulpzame en vriendelijke vakman die goed met ons mee dacht. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Don: "Een klus waar ik zelf al lang tegen aan hikte, werd snel en vakkundig uitgevoerd. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Alexander: "Zeer goede ervaring, too kwaliteit, snelle service en punctueel Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Marina: "Zeer snel en professioneel help! Wij zijn super blij met MrFix Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

 

ophangen rotterdam - tarief

Ophangen Rotterdam - Tarief

We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope klusjesman in Rotterdam. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening vies tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw (geen voorrijkosten).
 

Van lamp tot flatscreen tv ophangen: MrFix regelt het

 
Ook zo’n hekel aan het ophangen van lampen? Of wil je een flatscreen ophangen? Dergelijke klussen kosten vaak veel tijd en zijn meestal ingewikkelder dan je denkt. Het zijn weliswaar kleine details, maar scheef opgehangen lampen, gordijnen of schilderijen blijven vaak een grote ergernis. Wil je de klussen in en om je huis in Rotterdam graag vakkundig uitgevoerd hebben, snel, zorgvuldig en netjes afgewerkt? Regel dan een klusjesman van MrFix.
 

Plaats soepel je ophangklus in Rotterdam

 
Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser in Rotterdam. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Vaak nuttig om 1 of 2 foto’s toe te voegen. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef bijvoorbeeld afmetingen en aantallen, wat moet er opgehangen worden (foto’s helpen daarbij), aan wat voor ondergrond wordt het opgehangen
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte”. Dat laatste met name voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een volledige verbouwing of het ophangen van planken aan je muur: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met in het algemeen een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

ophangen rotterdam - spoed

Ophangen Rotterdam - Spoed

TV ophangen in Rotterdam – spoed

 
Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. Je hebt net een nieuwe tv gekocht en natuurlijk wil je dezelfde avond daar nog van kunnen genieten. Wij zetten met spoed klusjesmannen in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 
Onze vakmensen staan klaar om elke denkbare ophangklus in Rotterdam van Noord tot Zuid maar bijvoorbeeld ook Schiedam, Berkel, Capelle en Dordrecht accuraat en met spoed te klaren.
 

Ophangklus in Rotterdam – garantie

 
MrFix helpt de vakman om elke ophangklus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor dergelijke gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie:

  • Garantie door de vakman
  • Zijn aansprakelijkheidsverzekering
  • Coulance omwille van jouw tevredenheid

 

Zonnescherm ophangen in Rotterdam

 
Naast de vele andere ophangklussen kunnen we ook een zonnescherm ophangen. Geef duidelijk in het formulier het type zonnescherm op, afmetingen en het gewicht aan. Zit er geen bevestigingsmateriaal bij, laat dan onze vakmannen je adviseren over het juiste ophangsysteem. Deze klus heeft vaak twee mensen nodig. Dus het bespaart je kosten als je zelf aanwezig bent en mee kan helpen die dag.
 

MrFix voor elke klus in Rotterdam

 
Behalve een klusjesman regelt MrFix ook met plezier een professionele Elektricien, Loodgieter of Schilder in Rotterdam.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).