Menu

Aannemer voor verbouwing in Rotterdam gezocht? MrFix!

Zoek je een klusjesman voor je verbouwing in Rotterdam? Vul het formuliertje hierboven in, dan regelt MrFix 24/7 een vakman in Rotterdam welke verbouwingsklus dan ook te klaren. Je kunt hieronder meer lezen over recente verbouwingsklussen in Rotterdam, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven van een klusjesman, garantie en spoedklussen.
 
We hebben specifieke webpagina’s voor verschillende soorten verbouwingen:

 
 

Verbouwing in Rotterdam: waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste aannemer in Rotterdam
  • Kies zelf wanneer de aannemer welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw (geen voorrijkosten), of eerst offerte

Hoe regel ik mijn verbouwing via MrFix?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - rotterdam

Klusjesman - Vreeswijkstraat - Den Haag

Plaatsen / Monteren - Assemble ~200x80x215cm Meubella Jakob wardrobe, Secure to prevent falling - DH

Ik zoek een klusjesman in Den Haag om een Meubella Jakob kledingkast va ~200x80x215cm in elkaar te zetten (zie bijgaande fotos). Hij wordt als ruimteafscheiding in het midden van de woonkamer geplaatst en moet dus beveiligd worden zodat hij niet kan vall...

Klusjesman - Hacquartstraat - Amsterdam

Timmerman - Sand + Oil dining tabletop - AM

Ik zoek een timmerman of binnenschilder in Amsterdam om onze eettafel te schuren en te oliën. Onze schoonmaker liet een natte doek achter of spoot op het oppervlak van onze eettafel, wat 5 vlekken ter grootte van een handpalm achterliet op onze tafel,...

Klusjesman - Annie Salomonspad - Rotterdam

Plaatsen / Monteren - Install wall lamp + wall mounted folding seat - RO

Klusjesman in Rotterdam gezocht om 1 wandlamp en 1 klapbaar zitje te installeren. Een ladder is niet nodig. (Handyman in Rotterdam wanted to install 1 wall lamp and 1 wall mounted folding seat. A ladder is not required.)

Klusjesman - IJburglaan - Amsterdam

Ophangen - Build balcony enclosure for our cat

We live in a 5th floor apartment in IJburg with our cat. We would like a handyman to build an enclosure over the balcony so our cat can enjoy the outdoors safely. We have attached photos of our balcony and an idea of the enclosure we would like.

Klusjesman - Oud Heinstraat - Zaandijk

Assemble IKEA cabinet + cat tree, Hang notice board + mirrors, Install Next doorbell, Replace thermostat by smart one, Check oven, Restore power to sockets - NH

Ik zoek een klusjesman in Zaandijk voor 8 klussen: 1. IKEA kast in elkaar zetten 2. Muurprikbord ophangen 3. Wandspiegels ophangen 4. Installeer volgende deurbel 5. Thermostaat vervangen door een slimme 6. Controleren waarom mijn oven de hele tijd STOP z...

Klusjesman - Rustenburgerstraat - Amsterdam

Metselwerk / Tegelwerk - Tile ~3m2 bathroom floor - AM

Ik zoek een tegelzetter of andere klusjesman in Amsterdam-De Pijp om tegels in onze badkamer te zetten. De ruimte is ongeveer 3 vierkante meter.  (I need a tiler or other handyman in Amsterdam-De Pijp to put tiles in our bathroom. The space is ar...

 

 

Recente beoordelingen (2.494)

Score: 5,0/5,0 sterren

Rosa: "Onze ervaring met MrFix was helemaal Top! Er was een duidelijke communicatie vooraf en de klus zelf is ook prima gedaan door een goede klusser die onze rolgordijnen mooi heeft opgehangen. Wij zijn tevreden Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Kiki: "Heel fijn en snel! Alleen omdat hij de volgende dag al zou komen was het even onduidelijk of het enkel een voorstel was of dat het direct al definitief was. Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Marijke: "Snel kwamen 2 hard werkende mensen die binnen 2 uur de klus geklaard hebben. Goede communicatie via whatsapp. Aanrader Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 3,7/5,0 sterren

Annelies: "Keurige heer maar heeft 3 kasten in elkaar gezet en helaas geen 6 wilde de volgende dag terugkomen, maar dat is een beetje prijzig Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 4,0/5,0 sterren

Daphne: "Handig en snelle communicatie via de app. Hele behulpzame en vriendelijke vakman die goed met ons mee dacht. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Don: "Een klus waar ik zelf al lang tegen aan hikte, werd snel en vakkundig uitgevoerd. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Alexander: "Zeer goede ervaring, too kwaliteit, snelle service en punctueel Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Marina: "Zeer snel en professioneel help! Wij zijn super blij met MrFix Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

 

verbouwing rotterdam - tarief

Verbouwing Rotterdam - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor de door ons geselecteerde klusjesmannen in Rotterdam geldt een vast uurtarief van €50 inclusief voorrijkosten en btw.
 

Verbouwing in Rotterdam

 
De meeste woningen in Rotterdam zijn gebouwd tussen 1925 en 1970. Het kan daarom zijn dat je appartement of woning wat verouderd is. Denk aan verrotte kozijnen, oude afvoerpijpen, verouderde stroomdraden, een verouderde stoppenkast of het zelfs helemaal ontbreken van een deugdelijke aardlekschakelaar. De aannemers van MrFix kennen de bouwstijlen en verborgen gebreken van de woningen in Rotterdam als geen ander.
Maar wie weet wil je de ruimte praktischer indelen omdat er bijvoorbeeld gezinsuitbreiding op komst is of je door Coronatijd juist een wand wilt plaatsen om een kantoorruimte te creëren. Voor alle verbouwings- en renovatieklussen staan onze vakmensen klaar.
 

Soepel je verbouwingsklus in Rotterdam plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een aannemer of klusbedrijf in Rotterdam voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen van de ruimte bijvoorbeeld in centimeters, geef soort ruimte aan, zijn materialen al aanwezig, wat moet er precies gebeuren, is er bijvoorbeeld loodgieterswerk nodig
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 

In Rotterdam verbouwen tegen een eerlijk tarief

 
MrFix regelt een ervaren klusjesman voor een veilig en professioneel uitgevoerde verbouwingsklus. En we doen dat tegen een eerlijk en transparant tarief.
 
Zie voor verdere vragen over verbouwing tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

verbouwing rotterdam - garantie

Verbouwing Rotterdam - Garantie

Verbouwing Rotterdam – garantie en toeslag

 
De werkzaamheden van onze professionele klusjesmannen zijn gedekt door driedubbele garantie: garantie door de aannemer, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 

Met spoed een verbouwing in Rotterdam?

 
Het kan zijn dat, om welke reden dan ook, de verbouwing haast heeft. Wij begrijpen heel goed dat je het liefst dezelfde dag nog wordt geholpen. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste aannemer
in Rotterdam voor jouw verbouwingsklus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze aannemer staat klaar om elke denkbare verbouwing in Rotterdam van Noord tot Zuid maar bijvoorbeeld ook Schiedam, Berkel, Capelle en Dordrecht snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

Sloopwerk Rotterdam

 
Ben je bezig met een verbouwing en je zoekt een klusjesman die de sloopwerkzaamheden uitvoert in je badkamer, keuken of woonkamer en je meteen afhelpt van die berg afval? Ook tuinafval afvoeren kan MrFix voor je regelen. Onze vakmannen doen dit snel, soepel en zonder gedoe.
 

Besparing energiekosten

 
Nu er toch een vakman met je huis aan de gang gaat is dit het moment om te investeren in het verbeteren van de isolatie van je woning, het aanpassen van de ventilatievoorziening en eventueel het vernieuwen van het verwarmingssysteem. Bij een grote verbouwing drukt dit de energiekosten direct, bij kleine aanpassingen neem je een voorschot op toekomstige verbeteringen aan je huis.
Onze klustips kunnen ook helpen bij het soepel laten verlopen van een verbouwing.
 

MrFix voor elke klus in Rotterdam

 
Behalve een Aannemer of andere Klusjesman regelt MrFix ook met plezier een vakkundige Schilder, Loodgieter of Elektricien in Rotterdam.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).