Menu

Koelkast repareren? Witgoedservice MrFix!

Je koelkast koelt niet meer, de deur sluit niet meer goed, het maakt een raar en vervelend geluid, de vriezer lekt. Allemaal dingen die je (snel) opgelost wilt hebben. Dat kan door bovenstaand formulier in te vullen en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren witgoedmonteur. Vergeet niet het merk, model én eventueel serienummer en foutcode aan te geven. Het standaardtarief van deze expert is €85/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Het kan natuurlijk zijn dat de klus niet kan wachten. Dat is geen probleem, maar lees even de voorwaarden voor spoedklussen hieronder door. Je vindt daar ook handige bespaartips, onze Klantbeoordelingen en informatie over garantie.
 
 

Waarom MrFix voor je koelkast repareren?

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale monteur
 • Kies zelf wanneer de witgoedreparateur welkom is: 24/7
 • Tarief €85/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe krijg ik die ervaren witgoedmonteur

 • Bel, mail, of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - witgoedmonteur

Witgoedmonteur - Van Oranje Nassaulaan - Zevenhuizen

Losse buis onderin Candy-inbouwvaatwasser terugplaatsen/vervangen - DH

Ik zoek een witgoedmonteur, loodgieter of klusjesman in Zevenhuizen om een buis die los zit onderin mijn Candy-inbouwvaatwasser terug te plaatsen of vervangen. Hij lekt van onderen water. Mag ik vooraf een schatting van wat reparatie of vervanging kost?...

Witgoedmonteur - Roerstraat - Amsterdam

Lekkende Pelgrim 911d93-ol inbouwafwasmachine repareren

Ik zoek een witgoedmonteur in Amsterdam om mijn Pelgrim 911d93-ol inbouwafwasmachine te repareren. Deze lekt onderaan de voorzijde.

Witgoedmonteur - Nicolaas Beetsstraat - Amsterdam

Deursensor van wasmachine fixen / vervangen - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om mijn wasmachine te repareren. Start na wat pompgeluid niet op, deurlampje begint te knipperen. Oorzaak is vermoedelijk de deursensor.

Witgoedmonteur - Valentijnkade - Amsterdam

Fix Bosch vaatwasser (Foutmelding E15) - AM

Ik zoek een witgoedmonteur in Amsterdam om mijn Bosch vaatwasser (type SBV98M00NL/74) te fixen. De vaatwasser geeft de foutmelding E15, en toont een kraantje (zie foto's). Ik zie geen water onder de vaatwasser, en ook niet in de machine. Stroom er af geha...

Witgoedmonteur - Danil Stalpertstraat - Amsterdam

AEG-Lavamat wasdroogcombi droogt niet

Droger van mijn was- droog combi machine doet het niet meer. AEG lavamat, geeft steeds code E10.

Witgoedmonteur - Hoofdweg - Amsterdam

Pelgrim afzuigkap werkt niet

"Het bedieningspaneel van mijn Pelgrim afzuigkap werkt niet meer. Hebben jullie ook mensen die daar verstand van hebben? Zoja wat zijn de voorrijkosten en uurloon?"

 

 

Recente beoordelingen (3.106)

Score: 4,7/5,0 sterren

Hans: "Erg prettig dat er snel contact wordt opgenomen en dat communicatie via whatsapp kan! vakman was zeer precies en deed het werk uiterst zorgvuldig Vakmanschap, Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Stephan: "Goed Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Alizah: "Prompt response and quick to get a handyman out to us. Clear communication with the handyman. Able to get the job done in the first visit. Had a separate issue come up following the original problem but the handyman was able to come back as soon as possib..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Michaela: "Not the first time working with MrFix and his team of experts and will definitely also not be the last. It is always a pleasure dealing with them (MrFix as well as the experts): clear communication, friendly service, always on time & great quality of..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Lea: "After making an online request for white goods repair, our washing machine was fixed within 2.5 hours. super fast, no nonsense and clear communication with Mr Fix and the repairman. Fast service, Clear communication, Craftsmanship"

Score: 4,7/5,0 sterren

Hans: "Erg prettig dat er snel contact wordt opgenomen en dat communicatie via whatsapp kan! vakman was zeer precies en deed het werk uiterst zorgvuldig Vakmanschap, Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Juliette: "Harry was great, very friendly and knowledgeable, he definitely knew his stuff. The communication was really good too, thank you! Craftsmanship, Fast service, Clear communication"

Score: 5,0/5,0 sterren

Gey: "Prompt support from MrFix, the technician was experienced explained step by step about the issue and the solutions. Fast service, Craftsmanship, Clear communication"

Score: 4,3/5,0 sterren

Ashley: "Despite the challenges faced by the floor repair man, he managed to show ingenuity, excellent craftmanship and dedication to complete the job with quality. The MrFix experience does include too many forms of communication (emails and whatsapp), but in the..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ajay: "Amazing ,Iggy did the job for me he did the job within one hour very friendly respectful and fast …I was very impressed with the service the best part is the trust the company showed I was not told to pay that same moment but got a invoice later in the..."

 

koelkast repareren - tarief

Koelkast repareren - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde witgoedreparateurs een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doen onze erkende witgoedmonteurs het repareren van je koelkast in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Koelkast reparatie voor alle merken

 
De witgoedreparateurs van MrFix voeren net zo goed een Whirlpool of Bosch koelkast reparatie als die van een ander merk koelkast en/of vriezer uit. Veel witgoedmonteurs zijn gespecialiseerd in één of enkele merken en hebben alleen voor dat merk of merken onderdelen klaar liggen. Dat betekent langer zoeken naar de juiste witgoedreparateur of langer wachten op onderdelen van andere merken. MrFix kent verschillende witgoedmonteurs en vindt snel een passende vakman voor jouw klus. Vaak zijn er allerlei oorzaken te bedenken die ten grondslag liggen aan het niet meer werken van de koelkast. Om je probleem niet tijdelijk maar definitief op te lossen is het verstandig om een erkende witgoedmonteur te laten kijken naar je koelkast reparatie of vriezer-reparatie.
 

Koelkast repareren

 
Koelkasten worden steeds geavanceerder en het is niet altijd even makkelijk om de vinger te leggen op het probleem. Daarom schakel je een erkende koelkast reparateur in via MrFix. Bij een ouder apparaat helpen onze monteurs jou natuurlijk ook nog steeds graag zodat je nog lang van jouw vertrouwde koelkast kunt genieten. Onze monteurs en reparateurs zijn uitsluitend professionals en zijn persoonlijk door ons geselecteerd.
 

Veel voorkomende klachten bij koelkasten

 
Koelkasten zijn in het algemeen apparaten waar je altijd van op aan kunt, maar ook zij geven wel eens problemen. Er zijn veel mogelijke oorzaken van een technisch defect aan je koelkast. Zo kan het zijn dat je koelelementen zijn versleten of de thermostaat van de koelkast niet meer werkt. Bij ijsvorming in je koelkast is het goed mogelijk dat je waterfilter versleten is.
 
Overbelasting van de koelkast kan ook de oorzaak zijn voor een defect aan je koelkast. Wanneer je elektra niet juist is aangesloten vraagt jouw koelkast te veel stroom om te koelen. Een onjuiste aansluiting van je elektra kan bovendien verstrekkende gevolgen hebben: kortsluiting is een relatief veel voorkomend probleem en dient snel te worden verholpen door een erkende elektricien. Je regelt via ons verzoekformulier ook eenvoudig en snel een betrouwbare elektricien.
 

Soepel je koelkastklus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een witgoedreparateur voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele vakman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

 • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk een foto van het (meestal metalen) plaatje toevoegen met het merk, model en serienummer: dat zit meestal aan de binnenkant van de koelkast. Hoeft niet, helpt wel 🙂
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: noem merk, model én eventueel serienummer en foutcode. Plaats ook een foto van de koelkast of het probleem.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Zie voor verdere vragen de pagina Tarieven en bel ons zonodig op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u) voor verdere informatie.

koelkast repareren - spoed

Koelkast repareren - Spoed

Koelkast reparatie – Garantie

 
Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een witgoedmonteur ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste reparateur onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de aannemer, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
De koelkast valt plotseling uit terwijl hij vol zit met bederfelijk voedsel: misschien was de koelkast reparatie de vorige keer niet goed uitgevoerd. En je krijgt vanavond nog bezoek! Wij begrijpen heel goed dat je het liefst dezelfde dag nog wordt geholpen. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste koelkast-, vriezer- of andere witgoedmonteur voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze witgoedreparateur staat klaar om elke denkbare reparatieklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

Bespaartips van MrFix

Als je bij het gebruik van je koelkast en/of vriezer let op een paar simpele dingen, verbruik je minder energie.

 • Zorg ervoor dat etenswaren afgekoeld zijn voordat je ze in de koelkast zet
 • Zet de koelkast bij voorkeur niet naast bijvoorbeeld een oven. De koelkast moet dan harder zijn best doen om op temperatuur te blijven
 • Check of de deur van de koelkast goed afsluit
 • Ontdooi het vriesgedeelte van de koelkast regelmatig. Dit vermindert ijsvorming en zorgt dat het vriesvermogen op peil blijft.

Energielabels

 
Vanaf 1 maart 2021 zijn er nieuwe energielabels geïntroduceerd. Deze lopen gewoon weer van A tot G zonder alle toevoegingen. De energielabels zijn daarmee weer een stuk makkelijker geworden om te lezen. Zo kun je erop van op aan dat een koelkast met een A-label ook daadwerkelijk de meest zuinige optie is.
Op het energielabel staat ook in decibel (dbA) aangegeven hoeveel geluid de koelkast maakt. Probeer er eentje te vinden met minder dan 48 dbA. Het aanbod aan koelkasten die minder dan 40 dbA voortbrengen zijn tegenwoordig al erg groot.
 
Plaats je de koelkast niet in je keuken, maar bijvoorbeeld in de schuur of een andere plek, check dan even de klimaatklasse. Deze klasse geeft aan bij welke minimum en maximum temperatuur een koelkast nog functioneert.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een witgoedmonteur regelt MrFix ook soepel een professionele Klusjesman , Elektricien, Loodgieter, Schilder of Andere specialist.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze klusspecialist loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Koelkast repareren in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare witgoedreparateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste witgoedmonteur of andere specialist in jouw regio.