Menu

Meubels verplaatsen? Klusservice MrFix!

Moet er een kast van beneden naar boven of een kabinet of bank van de ene ruimte naar de andere? Ben je fysiek niet in staat om dit op te pakken of simpelweg geen zin om dit zelf te doen? Onze ervaren verhuizers doen dit in een handomdraai. Zij hebben de hulpmiddelen, de krachten en de inzichten om dit snel en vakkundig uit te voeren. In huis, restaurant, op kantoor of in een winkel- of bedrijfspand. Je hoeft alleen maar bovenstaand formulier in te vullen en MrFix koppelt je binnen 1 uur een aan verhuizer. Het standaardtarief is €50/u incl. btw en voorrijkosten, wel zo overzichtelijk!
 
Onze Klantbeoordelingen en recent geplaatste verhuisklussen staan hieronder. Je vindt daar ook informatie over garantie en spoedklussen.
 
 

Waarom je meubels verplaatsen via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale verhuizer
  • Kies zelf wanneer de verhuizer welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel ik die ervaren verhuizer?

  • Bel, mail, of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - meubels verplaatsen

Meubelspecialist - Scannerstraat - Amsterdam

Verhuizer - Pick/Pack warehouse orders - AM

Magazijnverpakker/ verhuizer in Amsterdam-Noord gezocht om in ons magazijn orders te verzamelen om deze in dozen/europallets te versturen. We zullen deze artikelen slechts naar 2 locaties sturen zodat de bestellingen zo eenvoudig mogelijk worden gehouden....

Meubelspecialist - Omval - Amsterdam

Verhuizer - Koel- en vriescombi, wasser/droger en mogelijk losse spullen verwijderen - AM

Goedemorgen Mr Fix, graag zou ik de hulp van een verhuizer willen vragen bij het opruimen van mijn appartement in Amsterdam. Ik woon in New York en kan dit dus niet zelf ter plaatse organiseren. De sleutels van het appartement liggen bij de verkoopmakelaa...

Meubelspecialist - Akersteenweg - Maastricht

Fix 61x44,5cm butchers block - LI

Ik zoek een meubelspecialist in Maastricht om een slagersblok van 61x44,5cm opnieuw te lijmen. Ik heb iemand nodig met de juiste kennis. Dit was een cadeau met sentimentele waarde. (I need a furniture expert in Maastricht to re-glue a butchers bloc...

Meubelspecialist - Scheepmakerskade - Amsterdam

Replace a (OSB white matt finish) shelf - AM

Ik zoek een klusjesman of meubelexpert in Amsterdam- Centrum om een kapotte plank te vervangen. Het moet overeenkomen met de kleur en vorm. (OSB plank met een witte matte afwerking) (I need a handyman or furniture expert in Central Amsterdam to re...

Meubelspecialist - Fokke Simonszstraat - Amsterdam

Meubel op maat maken - Plank in keuken + 2 luiken voor berging maken - AM

We zoeken een meubelspecialist in Amsterdam-Centrum om een plank in de keuken en twee luiken voor de berging te maken. Zou Richard deze klussen kunnen doen? Hij heeft prachtige banken en kasten voor ons gemaakt.

Meubelspecialist - Admiraal de Ruyterweg - Rotterdam

Verhuizer - Move bed, closet and washing machine to ground floor - RO

Verhuizer in Rotterdam gezocht om een bed, kast en een wasmachine naar de benedenverdieping te verplaatsen). (Mover in Rotterdam wanted to remove a bed, closet and a washing machine to the ground floor).

 

 

Recente beoordelingen (4.776)

Score: 5,0/5,0 sterren

Joachim: "Via Mr Fix vond ik een timmerman/meubelmaker die een kast voor mij gemaakt heeft waar mijn geluidsinstallatie nu in staat. Het hele proces was zeer snel en efficient, en de vakman was zeer indrukwekkend - een echte ambachtsman met eer in zijn werk (en ter..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Weer uitstekend! Binnen 1 uur een afspraak, binnen 24u uitvoering van de klus, perfecte service en zeer schappelijke prijs! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Joep: "De vakmensen van MrFix denken ruimer dan alleen maar "de klus" en zorgen dat de zaken er beter voorstaan dan aangetroffen! Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Dana: "Vriendelijke snelle en zeer goede vakmannen en prima communicatie! Dikke duim! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 3,7/5,0 sterren

Agnesz: "Tijden voor de afspraken mogen wel wat beter gehanteerd worden. Verder was de klus goed afgehandeld. Vakmanschap, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: " Dank voor weer een plezierige afhandeling. MrFix bespaart ons een hoop tijd en ellende! "

Score: 4,3/5,0 sterren

Tobias: "snel een vakman gevonden Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Menno: "Professioneel en tijdig Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

meubel verplaatsen - tarief

Meubels verplaatsen - Tarief

MrFix is transparant, ook over de tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde verhuizers een vast uurtarief van €50 afgesproken voor meubels verplaatsen inclusief voorrijkosten en btw.
 

Van verplaatsen meubels tot complete verhuizingen

 
MrFix is het antwoord al jouw denkbare verhuisklussen voor huis, kantoor of restaurant. Of het nu gaat om een enkel bankstel of de volledige inboedel van je kantoor, wij helpen je snel en doeltreffend aan een professionele, betrouwbare aannemer in de buurt tegen een eerlijk tarief.
 
Iedereen kijkt op tegen verhuizingen! De euforie van een nieuwe woning of kantoor maakt al snel plaats voor de verhuis stress: inpakken, labelen, dozen stapelen, meubels verplaatsen… En dan op zoek naar vrienden die in het weekend willen komen sjouwen…
 
Klusservice MrFix heeft altijd een verhuizer voor je klaar staan en haalt graag de angel uit je verhuis klus. Dat doen we accuraat, soepel en tegen een eerlijk verhuis tarief.
 

Soepel je verhuisklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste verhuizer voor het verplaatsen van meubels of andere zaken? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je verhuisklus direct met de juiste vakman.
 
Je plaatst je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele verhuizer. Je kunt via ditzelfde formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je verhuisklus:

  • Geef het type verhuisklus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen, soort objecten en hoeveelheden duidelijk aan. Foto’s helpen daarbij. Vermeld bijzonderheden met betrekking tot de locatie van de inboedel (verdieping, smalle toegangsweg etc.).
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

 

Een redelijk verhuis tarief

 
MrFix regelt een ervaren verhuizer om meubels veilig en professioneel te verplaatsen. En we doen dat tegen een eerlijk en transparant tarief.
 
Zie voor verdere vragen over verhuistarieven de pagina Tarieven of bel ons voor nadere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

meubels verplaatsen - garantie

Meubels verplaatsen - Spoed

De erkende verhuizers via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke verhuizer die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Meubels verplaatsen – Driedubbele garantie

 
Toch kan er bij met name een verhuizing natuurlijk iets mis gaan. Een vaas of een doos valt om. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de verhuizer, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance.
 
Klusservice MrFix heeft jouw tevredenheid hoog in het vaandel staan!
 

Met spoed meubels verplaatsen?

 
Moet de inboedel van je studerende kind dit weekend naar haar/zijn nieuwe kamer of wordt het nieuwe bankstel eerder geleverd en moet het oude direct het huis uit? MrFix zet ook met spoed verhuizers in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend.
 
Onze professionele verhuizers zijn er om elke verhuisklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en efficiënt af te handelen. Ideaal toch?
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste verhuizer voor meubels verplaatsen. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Hulpmiddelen voor verhuizen

 
Wil je het nu toch zelf gaan doen. Zorg dat dat je hulpmiddelen gebruikt om je lichaam te ontlasten. Denk aan een meubelhondje, Dolly, een (trap)steekwagen of tilbanden. Til niet vanuit je rug, maar vanuit je benen. Maar het blijft het beste om dit door ervaren verhuizers te laten doen. Je voorkomt hiermee overbelasting van je lichaam en beschadigingen van je spullen. Vraag via MrFix vrijblijvend je verhuisklus aan.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een verhuizer regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien, Loodgieter of andere aannemer.
 
Wil je je huis op veiligheid laten inspecteren? MrFix biedt de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor nadere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Meubels verplaatsen in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare verhuizers en verhuisbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste verhuizer of andere specialist in jouw regio.