Menu

Meubels verplaatsen? Klusservice MrFix!

Moet er een kast van beneden naar boven of een kabinet of bank van de ene ruimte naar de andere? Ben je fysiek niet in staat om dit op te pakken of simpelweg geen zin om dit zelf te doen? Onze ervaren verhuizers doen dit in een handomdraai. Zij hebben de hulpmiddelen, de krachten en de inzichten om dit snel en vakkundig uit te voeren. In huis, restaurant, op kantoor of in een winkel- of bedrijfspand. Je hoeft alleen maar bovenstaand formulier in te vullen en MrFix koppelt je binnen 1 uur een aan verhuizer. Het standaardtarief is €50/u incl. btw en voorrijkosten, wel zo overzichtelijk!
 
Onze Klantbeoordelingen en recent geplaatste verhuisklussen staan hieronder. Je vindt daar ook informatie over garantie en spoedklussen.
 
 

Waarom je meubels verplaatsen via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale verhuizer
  • Kies zelf wanneer de verhuizer welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel ik die ervaren verhuizer?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - meubels verplaatsen

Meubelspecialist - Van Nijenrodeweg - Amsterdam

Verhuizer - Lift bathroom door from hinges - AM

Ik zoek een verhuizer of klusjesman in Amsterdam-Buitenveldert om een badkamerdeur (zonder slot) te verwijderen. We hebben de expert nodig om de deur uit de scharnieren te halen zodat we de nieuwe wasmachine naar de badkamer kunnen verplaatsen (en daarna...

Meubelspecialist - Admiraal De Ruijterweg - Amsterdam

Meubel op maat maken - Replace wardrobe shelves, Make new doors (both to size) - AM

Meubelspecialist in Amsterdam gezocht om de binnenkant en de deuren van een bestaande garderobe opnieuw te doen. Ik wil graag dat de vakman de bestaande structuur hergebruikt, maar de binnenplanken opnieuw doet met het juiste hout en nieuwe deuren voor de...

Meubelspecialist - Prinsengracht - Amsterdam

Verhuizer - Remove 2 loose rugs, Dispose of them + 4 garbage bags - AM

Hoi MrFix, we zoeken met spoed een verhuizer in Amsterdam-Centrum om vandaag twee tapijten te verwijderen en af te voeren (samen met vier volle vuilniszakken). Ze liggen al los. Met vriendelijke groet, Anthea (Hi MrFix, we urgently require a mover...

Meubelspecialist - Westblaak - Rotterdam

Verhuizer - Tafels op kantoor loskoppelen en verplaatsen - RO

Verhuizer of Klusjesman gezocht om op ons kantoor in Rotterdam-Centrum de tafels waar de mensen aan zitten los te koppelen en te verplaatsen. Er is een lift aanwezig om de tafels te verplaatsen. Dit zou eventueel a.s. vrijdag kunnen wanneer de mensen niet...

Meubelspecialist - Briandflat - Uithoorn

Verhuizer - Meubels verplaatsen in huis - HI

Meubelspecialist in Uithoorn gezocht om Buffetkast moet verschoven worden Me loungebank ook Mijn tv kast ook En nog andere buffetkast moet verschoven worden

Meubelspecialist - Churchill-laan - Amsterdam

Verhuizer - Verhuis IKEA-Friheten bankstel van ene naar andere kamer - AM

Ik zoek een verhuizer in Amsterdam-Zuid om een IKEA-Friheten sofa (zie foto) van onze leefruimte te verhuizen naar de gastenkamer. Beide kamers liggen naast elkaar, maar het verhuizen zou via het raam moeten gebeuren. We wonen op de begane grond, dus het...

 

 

Recente beoordelingen (4.184)

Score: 5,0/5,0 sterren

: "Via Mr Fix vond ik een timmerman/meubelmaker die een kast voor mij gemaakt heeft waar mijn geluidsinstallatie nu in staat. Het hele proces was zeer snel en efficient, en de vakman was zeer indrukwekkend - een echte ambachtsman met eer in zijn werk (en ter..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Weer uitstekend! Binnen 1 uur een afspraak, binnen 24u uitvoering van de klus, perfecte service en zeer schappelijke prijs! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Joep: "De vakmensen van MrFix denken ruimer dan alleen maar "de klus" en zorgen dat de zaken er beter voorstaan dan aangetroffen! Snelle service"

Score: 3,7/5,0 sterren

Agnesz: "Tijden voor de afspraken mogen wel wat beter gehanteerd worden. Verder was de klus goed afgehandeld. Vakmanschap, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Dana: "Vriendelijke snelle en zeer goede vakmannen en prima communicatie! Dikke duim! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

: " Dank voor weer een plezierige afhandeling. MrFix bespaart ons een hoop tijd en ellende! "

Score: 4,3/5,0 sterren

Tobias: "snel een vakman gevonden Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Menno: "Professioneel en tijdig Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

meubel verplaatsen - tarief

Meubels verplaatsen - Tarief

MrFix is transparant, ook over de tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde verhuizers een vast uurtarief van €50 afgesproken voor meubels verplaatsen inclusief voorrijkosten en btw.
 

Van verplaatsen meubels tot complete verhuizingen

 
MrFix is het antwoord al jouw denkbare verhuisklussen voor huis, kantoor of restaurant. Of het nu gaat om een enkel bankstel of de volledige inboedel van je kantoor, wij helpen je snel en doeltreffend aan een professionele, betrouwbare aannemer in de buurt tegen een eerlijk tarief.
 
Iedereen kijkt op tegen verhuizingen! De euforie van een nieuwe woning of kantoor maakt al snel plaats voor de verhuis stress: inpakken, labelen, dozen stapelen, meubels verplaatsen… En dan op zoek naar vrienden die in het weekend willen komen sjouwen…
 
Klusservice MrFix heeft altijd een verhuizer voor je klaar staan en haalt graag de angel uit je verhuis klus. Dat doen we accuraat, soepel en tegen een eerlijk verhuis tarief.
 

Soepel je verhuisklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste verhuizer voor het verplaatsen van meubels of andere zaken? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je verhuisklus direct met de juiste vakman.
 
Je plaatst je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele verhuizer. Je kunt via ditzelfde formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je verhuisklus:

  • Geef het type verhuisklus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen, soort objecten en hoeveelheden duidelijk aan. Foto’s helpen daarbij. Vermeld bijzonderheden met betrekking tot de locatie van de inboedel (verdieping, smalle toegangsweg etc.).
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

 

Een redelijk verhuis tarief

 
MrFix regelt een ervaren verhuizer om meubels veilig en professioneel te verplaatsen. En we doen dat tegen een eerlijk en transparant tarief.
 
Zie voor verdere vragen over verhuistarieven de pagina Tarieven of bel ons voor nadere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

meubels verplaatsen - garantie

Meubels verplaatsen - Spoed

De erkende verhuizers via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke verhuizer die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Meubels verplaatsen – Driedubbele garantie

 
Toch kan er bij met name een verhuizing natuurlijk iets mis gaan. Een vaas of een doos valt om. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de verhuizer, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance.
 
Klusservice MrFix heeft jouw tevredenheid hoog in het vaandel staan!
 

Met spoed meubels verplaatsen?

 
Moet de inboedel van je studerende kind dit weekend naar haar/zijn nieuwe kamer of wordt het nieuwe bankstel eerder geleverd en moet het oude direct het huis uit? MrFix zet ook met spoed verhuizers in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend.
 
Onze professionele verhuizers zijn er om elke verhuisklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en efficiënt af te handelen. Ideaal toch?
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste verhuizer voor meubels verplaatsen. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Hulpmiddelen voor verhuizen

 
Wil je het nu toch zelf gaan doen. Zorg dat dat je hulpmiddelen gebruikt om je lichaam te ontlasten. Denk aan een meubelhondje, Dolly, een (trap)steekwagen of tilbanden. Til niet vanuit je rug, maar vanuit je benen. Maar het blijft het beste om dit door ervaren verhuizers te laten doen. Je voorkomt hiermee overbelasting van je lichaam en beschadigingen van je spullen. Vraag via MrFix vrijblijvend je verhuisklus aan.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een verhuizer regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien, Loodgieter of andere aannemer.
 
Wil je je huis op veiligheid laten inspecteren? MrFix biedt de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor nadere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Meubels verplaatsen in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare verhuizers en verhuisbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste verhuizer of andere specialist in jouw regio.