Menu

Meubel op maat maken? Timmerservice MrFix!

Kan je niet het meubel vinden wat je mooi vindt of wat juist precies past in die hoek? Of wil je eindelijk die mooie planken in je keuken of aan de muur hebben? Er kunnen natuurlijk veel redenen zijn waarom je een meubel op maat nodig hebt. Het op maat maken van bijvoorbeeld een ombouw, kledingkast, opbergmeubel, dressoir, boekenkast, stoel, bank, tafel, tv-meubel of een babybedje is geen probleem voor onze specialisten. Je vult heel simpel bovenstaand formulier in en beschrijf daarin duidelijk wat de bedoeling is. Vermeld ook afmetingen, materialen of een voorbeeldfoto e.d. als dit van toegevoegde waarde is. Hoe specifieker de opdracht is geformuleerd, hoe sneller MrFix de vakman aan je kan koppelt.
 
Het tarief van de meubelmaker is €65/u incl. btw en voorrijkosten. Wil je meer lezen over onze Klantbeoordelingen, recent geplaatste meubelklussen of informatie over garantie en spoedklussen, scroll dan even verder.
 
 

Waarom een meubelmaker via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale meubelmaker
  • Kies zelf wanneer de meubelspecialist welkom is: 24/7
  • Tarief €65/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn meubelklus?

  • Bel, mail, of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - meubelspecialist

Meubelspecialist - Prinsengracht - Amsterdam

Lassen van 1 stoelpoot - AM

Ik zoek een meubelspecialist in Amsterdam om het lassen van 1 stoelpoot

Meubelspecialist - Lanseloetstraat - Amsterdam

Fix tafel (schade aan tafel lakken) - AM

Meubelspecialist in Amsterdam gezocht om een tafel te repareren. Op de tafel is een strijkijzer beland, waardoor een afdruk nu te zien is. Dit wil ik graag hersteld hebben door middel van het lakken van de tafel. Zie bijgevoegde foto.

Meubelspecialist - Waterlelie - Nieuwegein

Bankstel repareren - UT

Ik zoek een meubelspecialist in Nieuwegein om mijn bank te repareren. De hond heeft de achterkant van de bank open gekrabt. Graag zou ik willen weten wat dit kost om te repareren. Zodat ik dat kan laten maken en aan de verzekering kan doorgeven.

Meubelspecialist - Elandsgracht - Amsterdam

Verhuizer - Move bed + wardrobe (within same building) - AM

Verhuizer in Amsterdam-Jordaan gezocht om een bed en een kledingkast te verplaatsen van de ene kamer naar de andere kamer binnen hetzelfde gebouw. Het bed en de kledingkast zijn best zwaar, maar ik kan helpen met het verhuizen. (Mover in Amsterdam-...

Meubelspecialist - Spijkerkade - Amsterdam

Verhuizer - Move garment rack, 7 suitcases, and 10 IKEA bags within Amsterdam - AM

Mover in Amsterdam wanted to move 1 garment rack, 7 suitcases, and 10 IKEA bags from a furnished apartment (5th floor, elevator) in Amsterdam-Noord to an unfurnished apartment (1st floor, stairs) in Central Amsterdam.

Meubelspecialist - Tobias Asserlaan - Diemen

Meubel op maat maken - Hordeur + horraam installeren, Boekenkast maken, Lamp ophangen - AM

Ik zoek een goede timmerman / Meubelspecialist in Amsterdam voor 6-8 klussen: 1a. IKEA Billy-boekenkast () leveren en in elkaar zetten 1b. IKEA Billy-boekenkast (

 

 

Recente beoordelingen (5.564)

Score: 5,0/5,0 sterren

Joachim: "Via Mr Fix vond ik een timmerman/meubelmaker die een kast voor mij gemaakt heeft waar mijn geluidsinstallatie nu in staat. Het hele proces was zeer snel en efficient, en de vakman was zeer indrukwekkend - een echte ambachtsman met eer in zijn werk (en ter..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Walter: "Ik werd zeer snel geholpen en de vakman bleek de perfecte persoon voor de klus. Snelle service, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Randy: "Keurige mensen. Op tijd, snel en professioneel. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Thijs: "Snel, duidelijk. Zeer tevreden met klusjesman Mustafa Snelle service"

Score: 4,3/5,0 sterren

David: "prima geholpen Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Hans: "snel en slim Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Goed Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Merel: "Uitstekend Snelle service"

 

meubel op maat maken - tarief

Timmerman - Tarief

De tarieven van Klusservice MrFix zijn eerlijk en transparant. We hebben een vast uurtarief van €65 afgesproken met de door ons geselecteerde meubelspecialisten, inclusief voorrijkosten en btw.
 

Een timmerman om je meubel op maat te maken

 
Door Corona zitten we alweer een tijdje binnen met zijn allen dus we maken het er gezellig, warm en mooi. Mooie tijd dus om trap te bekleden, de inbouwkast te laten maken of het tv-meubel nieuw leven in te blazen.
 
Van een paar planken tot opslagoplossingen op maat voor een compleet huis… geen probleem! Klusservice MrFix helpt je aan een professionele, betrouwbare meubelspecialist in de buurt voor al je maatwerk. En als je een meubel juist schoongemaakt wilt hebben kun je een professionele schoonmaker vinden via de pagina Meubel / tapijt reinigen.
 

Soepel je timmerklus plaatsen

 
Vul simpelweg het formulier in en wij matchen je meubelklus direct met de juiste vakman.
 
Voor de eenvoudige timmerklussen kun je direct een timmerman regelen, maar je kunt ook een schatting aanvragen. Voor op maat klussen die langer dan een dag duren is het efficiënter om een meubelspecialist offerte te ontvangen.
 
Beschrijf de klus zo specifiek mogelijk en MrFIx geeft jou snel een passende prijsindicatie.
 
Tips voor het plaatsen van je meubelklus:

  • Geef het type meubelklus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: vermeld afmetingen, materialen, soort object. Foto’s helpen daarbij. geef aan of materialen al in huis zijn.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

 

Een eerlijk meubelspecialist tarief

 
Laat MrFix je klus goed en gemakkelijk regelen: we matchen je binnen 1 uur met een vooraf persoonlijk gescreende aannemer. Voor klussen van een paar uur hebben we een vast all-in tarief onderhandeld: €65 voor meubels op maat maken.
 
Voor grote klussen en verbouwingen kun je een offerte aanvragen en betaal je minder per uur. Onze vakmannen beloven een strak uitgevoerde klus; of het nu om een los meubel of een inbouwkast gaat.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor nadere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

meubel op maat maken - garantie

Timmerman - Garantie

De erkende timmerman via MrFix doet je klus in één keer goed. Elke timmerman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend. Maar mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan heeft MrFix voor een gedegen garantie gezorgd. De werkzaamheden van onze professionele meubelmakers zijn gedekt door driedubbele garantie: garantie door de specialist, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Onze aannemers staan klaar om elke denkbare meubelklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren
 

Met spoed een timmerman nodig?

 
Heeft dochter of zoonlief eindelijk een studentenkamer gevonden maar past het bed niet? Of is het stapelbed van de tweeling ingestort? MrFix zet ook met spoed meubelspecialisten in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste meubelspecialist. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Oude radiator wegwerken

 
Je hebt nog van die oude lelijke radioteren in je woonkamer staan. Door een mooie ombouw op maat daaromheen te maken werk je niet alleen je radiator weg, maar kan je er ook een leuke zitbankje van maken. Onze meubelspecialisten adviseren je graag.
 

Betaal je meubelklus achteraf

 
Eén van de grote voordelen van klussen uitbesteden via MrFix is dat je pas betaalt nadat je eerst een factuur ontvangt. Naast automatische incasso en een bankoverschrijving accepteren we nu ook betalingen per iDeal en creditcard. Betalen hoe en wanneer het je uitkomt. De betaaltermijn blijft twee weken, maar we merken dat de meeste Klanten direct betalen en dat Zen-gevoel ervaren: check, de klus is opgelost, afgehandeld en betaald!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).
 

Nog andere klussen liggen?

 
Laat MrFix je daarbij van dienst zijn ! Wij regelen ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Timmerman in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare timmerlieden in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste timmerman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: