Menu

Meubelspecialist gezocht? Klusservice MrFix!

MrFix helpt je snel & soepel aan verschillende soorten meubelspecialisten als je het formulier hierboven invult:

Je leest hieronder meer over recente klussen, Klantbeoordelingen en informatie over meubelspecialist-tarieven, garantie en spoedklussen.
 
 

Waarom MrFix voor een meubelspecialist?

  • MrFix werkt alleen met ervaren meubelspecialisten
  • Je kiest zelf wanneer de vakman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u (verhuizer) of €60/u (meubelmaker) incl. btw en voorrijden; eerst offerte kan ook

Hoe plaats ik mijn meubelklus?

  • Bel, mail, of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix vertelt je binnen 1 uur welke specialist komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - meubelspecialist

Meubelspecialist - Waterlelie - Nieuwegein

Bankstel repareren - UT

Ik zoek een meubelspecialist in Nieuwegein om mijn bank te repareren. De hond heeft de achterkant van de bank open gekrabt. Graag zou ik willen weten wat dit kost om te repareren. Zodat ik dat kan laten maken en aan de verzekering kan doorgeven.

Meubelspecialist - Prinsengracht - Amsterdam

Lassen van 1 stoelpoot - AM

Ik zoek een meubelspecialist in Amsterdam om het lassen van 1 stoelpoot

Meubelspecialist - Lanseloetstraat - Amsterdam

Fix tafel (schade aan tafel lakken) - AM

Meubelspecialist in Amsterdam gezocht om een tafel te repareren. Op de tafel is een strijkijzer beland, waardoor een afdruk nu te zien is. Dit wil ik graag hersteld hebben door middel van het lakken van de tafel. Zie bijgevoegde foto.

Meubelspecialist - Balthasar Floriszstraat - Amsterdam

Assemble bookshelf - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om een zeer eenvoudige boekenplank van 185x82 cm in elkaar te zetten. Ik ben begonnen maar kon het niet afmaken. Ik heb de instructies en al het benodigde gereedschap. (I need a handyman in Amsterdam to I need help...

Meubelspecialist - Marktplein - Purmerend

Verhuizer - Vrieswerkbank naar stort vervoeren - HI

Ik zoek een verhuizer in Purmerend om een defecte vrieswerkbank naar de stort te brengen.

Meubelspecialist - Kloveniersburgwal - Amsterdam

Timmerman - Repair wooden chair frame + other items - AM

Ik zoek een meubelexpert in Amsterdam om het volgende te repareren: 1. Houten armstoel frame (niet vervangbaar), er ontbreekt een chip gescheiden tijdens de verhuizing. Moet gelijmd, geklemd, misschien oppervlak geretoucheerd worden. 2. Reproductieban...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

verhuizing incl vervoer - tarief

Meubelspecialist - Tarief

De tarieven van Klusservice MrFix zijn eerlijk en transparant. We hebben een vast uurtarief van €50 afgesproken met de door ons geselecteerde verhuizers en €60 met de andere meubelspecialisten, in beide gevallen inclusief voorrijkosten en btw.
 

Van meubel op maat maken tot verhuizing

 
Geen probleem! Klusservice MrFix helpt je aan een professionele, betrouwbare meubelspecialist in de buurt voor al je maatwerk. Je wilt iets moois en unieks op maat laten maken, juist iets antieks laten restaureren, je trap opnieuw bekleden of iets ouds laten stofferen, onze specialisten staan voor je klaar. Ook voor verhuizingen draaien onze vakmannen hun hand niet om. Als je een meubel juist schoongemaakt wilt hebben kun je een professionele schoonmaker vinden via de pagina Meubel / tapijt reinigen.
 

Soepel je meubelklus plaatsen

 
Vul simpelweg het formulier in en wij matchen je meubelklus direct met de juiste vakman.
 
Voor de eenvoudige meubel klussen of verhuizingen kun je direct een meubelspecialist regelen, maar je kunt ook een prijsindicatie aanvragen. Voor op maat klussen die langer dan een dag duren is het efficiënter om een meubelspecialist offerte te ontvangen.
 
Beschrijf de klus zo specifiek mogelijk en MrFIx geeft jou snel een passende prijsindicatie.
 
Tips voor het plaatsen van je meubelklus:

  • Geef het type meubelklus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: afhankelijk van de klus: vermeld soort object, aantallen, afmetingen, materialen. Foto’s helpen daarbij. Bij verhuizing: aantal kuub, zwarte objecten ja/nee.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

Een eerlijk meubelspecialist tarief

 
Laat MrFix je klus goed en gemakkelijk regelen: we matchen je binnen 1 uur met een vooraf persoonlijk gescreende aannemer. Voor klussen van een paar uur hebben we vaste all-in tarieven onderhandeld: voor de verhuizers is dat €50 en het is €60 voor de andere meubelspecialisten, die meubels stofferen en op maat maken of antiek restaureren.
 
Voor grote klussen en verbouwingen kun je een offerte aanvragen en betaal je minder per uur. Onze vakmannen beloven een strak uitgevoerde klus; of het nu om een los meubel of een inbouwkast gaat.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven voor meubel / tapijt reinigen de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u en vr-za 9:00-18:00u).

meubelspecialist - garantie

Meubelspecialist - Spoed

Meubelspecialist – Garantie

 
De erkende meubelspecialisten via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke timmerman, verhuizer of andere meubelspecialist die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 
Maar mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan heeft MrFix voor een gedegen garantie gezorgd. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: de garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en de coulance. De vakman wil ook de volgende week weer via MrFix kunnen werken.
 

Met spoed een meubelspecialist?

 
Heeft dochter- of zoonlief eindelijk een studentenkamer gevonden maar past het bed niet? Of is het stapelbed van de tweeling ingestort? Of je oma komt langs en haar antieke kastje is gisteren beschadigd? MrFix zet ook met spoed meubelspecialisten in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste meubelspecialist. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Betaal je klus achteraf

 
Eén van de grote voordelen van klussen uitbesteden via MrFix is dat je pas betaalt nadat je eerst een factuur ontvangt. Naast automatische incasso en een bankoverschrijving accepteren we nu ook betalingen per iDeal en creditcard. Betalen hoe en wanneer het je uitkomt. De betaaltermijn blijft twee weken, maar we merken dat de meeste Klanten direct betalen en dat Zen-gevoel ervaren: check, de klus is opgelost, afgehandeld en betaald!
 
Onze vakmannen staan klaar om denkbare meubelklus Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren.
 

Nog andere klussen liggen?

 
Laat MrFix je daarbij van dienst zijn ! Wij regelen ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien, Loodgieter, Hovenier of andere vakman of aannemer.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u en vr-za 9:00-18:00u).

 

Meubelspecialist gezocht in jouw regio?

 

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare meubelspecialisten in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en andere grote steden van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste meubelspecialist in jouw regio.

Blijf op de hoogte: