Menu

Printer installeren / repareren? Computerservice MrFix!

Het installeren van een printer is niet altijd eenvoudig en het repareren ervan al helemaal niet. Onze printerexperts installeren en/of repareren elk merk, model of type. MrFix koppelt je binnen 1 uur al een expert door bovenstaand formulier in te vullen.
  
Het tarief voor het installeren of repareren van een printer is €80/u incl. btw (geen voorrijkosten). Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Voor klantbeoordelingen, garantie en spoedklussen kun je hieronder verder lezen.
  
  

Waarom je printer installeren via MrFix?

 • MrFix selecteert voor jou de beste computer expert
 • Kies zelf wanneer de computer expert welkom is: 24/7
 • Tarief €80/u incl. btw (geen voorrijkosten), of eerst offerte

Hoe regel ik die printer expert?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - printer installeren repareren

Computer expert - Richard wagnerstraat - Amsterdam

Netwerk aanleggen / repareren - Fix 2 internet-aansluitpunten - AM

Electricien of Computer expert gezocht in Amsterdam om 2 internet-aansluitpunten te repareren. Mijn Ziggo man geeft aan dat twee internet-aansluitpunten niet werken en mogelijk nooit gewerkt hebben. Ik zou graag gebruik maken van een electricien die meeki...

Computer expert - Buitengaats - Amstelveen

Fix desktop computer (graphics card does not signal to screen) - AM

Computerexpert gezocht in Amstelveen om onze desktop-computer repareren, die op transport werd geraakt en nu op niets meer reageert dat we proberen aan te sluiten: de grafische kaart stuurt geen signaal meer naar het scherm. We hebben zowel het moederbord...

Computer expert - Vivienstraat - 's-Gravenhage

Trace and crimp network cables

MrFix, I need a computer specialist in Amsterdam to trace and crimp my network cables. KPN has put our internet connection near existing cables that are in the house, but they should be connected to create a LAN network in the house. The task would be to...

Computer expert - Tweede Weteringdwarsstraat - Amsterdam

Netwerk aanleggen / repareren - Install ISRA point - AM

Computerexpert of Elektricien in Amsterdam-Centrum gezocht om een nieuw ISRA-punt te installeren. We hebben geen ISRA-punt in ons huurappartement, maar we vermoeden dat de DSL-kabel in het huis binnenkomt en gewoon is doorgeknipt. Op de foto die ik heb bi...

Computer expert - Tuilstraat - Amsterdam

Computer installeren / repareren - Onderdelen van computer vervangen - AM

Computer expert in Amsterdam gezocht om aan huis een behuizing te vervangen met bijbehorende componenten als moederbord, voeding en CPU-koelers.

Computer expert - Gustav Mahlerplein - Amsterdam

Netwerk aanleggen / repareren - Set up TP-Link router as repeater for Ziggo Connect Box - AM

Ik zoek een netwerk-/computerspecialist om een TP-Link AC1750 router repeater te installeren om het wifi signaal in mijn appartement in Amsterdam-Zuidas te verbeteren. De hoofdrouter is een Ziggo Connect Box. (I need a network / computer specialist t...

 

 

Recente beoordelingen (4.038)

Score: 3,8/5,0 sterren

Flora: " binnen een minuut was mijn probleem verholpen! Er werd een paar maal op een knop gedrukt, terwijl ik dat maar een keer had gedaan! Zo eenvoudig ....... "

Score: 4,0/5,0 sterren

Diandra: "This is my second time using MrFix service. The first time was setting up the lamps at my house and the second time was fixing the wifi at my house. MrFix was really helpful since I made the phone call for reservation until the expert came to fix the thi..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Guido: "It was a small job, but easy to find the person. The fixed one hour price was expensive and the materials a bit overpriced, but the problem was solved. Clear communication"

Score: 3,8/5,0 sterren

Flora: " binnen een minuut was mijn probleem verholpen! Er werd een paar maal op een knop gedrukt, terwijl ik dat maar een keer had gedaan! Zo eenvoudig ....... "

Score: 4,7/5,0 sterren

Eliza: " Very quick, very friendly (both the people i spoke to on the phone and the person who came to my house to fix things). "

Score: 5,0/5,0 sterren

Dorothy: "Very helpful and patient expert who fixed all of my computer problems Clear communication, Craftsmanship, Fast service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Yvette: " Turned up. Did job. Finished Job. Did not suck. 5 stars! Fast service, Craftsmanship, Clear communication "

Score: 4,7/5,0 sterren

Erika: "Excellent service Craftsmanship, Clear communication, Fast service"

Score: 4,0/5,0 sterren

Andrew: "Very fast response. The electrician was very communicative and very nice before and during the installation. He was not familiar with the bathroom ventilator that was installed, and so he had to come back a second time in order to make it function prope..."

 

printer installeren - tarief

Printer installeren - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde computer experts een vast uurtarief van €80 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien voeren onze erkende experts je printerklus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Printer installeren

 
Thuis heb je niet altijd meer een printer nodig. Maar als je het wel nodig hebt, is het vervelend als je er geen hebt. Tegenwoordig zijn printers niet meer zo duur en is het toch handig om er soms toch één in huis te nemen. Op kantoren zijn ze nog niet onmisbaar. Een printer drukt de tekst en afbeeldingen van een bestand volgens een bepaalde methode af op papier. Er bestaan ook all-in-one printers waarmee u niet alleen kunt printen, maar ook kopiëren en scannen. Nieuwe printers kunnen vaak aangesloten worden op een (draadloos) netwerk. Welke type of merk het ook is, onze printer expert staat voor je klaar om de printer snel en vakkundig te installeren.
  

Check je garantie

 
Wanneer je erover nadenkt om je printer te laten repareren, check dan altijd even je garantie. Mogelijk heb je recht op gratis reparatie, omdat je mag verwachten dat je printer goed werkt. De meeste printers gaan zo’n 5 jaar mee.
 

Plaats simpel je printerklus

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een computer expert voor je beschikbaar.
 
Tips voor het plaatsen van je printerklus:

 • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s / screenshots toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef bijvoorbeeld het merk en type van de printer. Indien er meldingen verschijnen, maak er een foto van en upload deze. Hoe specifieker de informatie, hoe sneller MrFix je aan de juiste expert kan helpen.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Een eerlijk tarief voor een printer expert

 
MrFix regelt een ervaren printer expert voor een professioneel uitgevoerde klus. En we doen dat tegen een eerlijk en transparant tarief.
 
Zie voor verdere vragen over computer expert tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

printer repareren - garantie

Printer repareren - Garantie

Computerservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een expert ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste installateur onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor dergelijke gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie:

 • Garantie door de computer expert
 • Zijn aansprakelijkheidsverzekering
 • Coulance omwille van jouw tevredenheid

 
Onze computer experts staan klaar om elke denkbare computer- of printerklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en andere grote steden in Nederland snel en accuraat te klaren.
 

Printer repareren – spoed

 
Niets is vervelender dan een printer die vastloopt en het niet meer doet. MrFix zet ook met spoed printer experts in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste expert. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Printer repareren

 
Onze experts repareren verschillende print apparaten, zoals een printer, copier, multifunctional of scanner. Een kapotte printer of multifunctional is erg vervelend. Zeker wanneer je met jouw bedrijf afhankelijk bent van deze ene printer. Onze vakkundige experts weten dankzij jaren ervaring vaak direct het probleem te vinden. Soms ligt het probleem niet bij de printer, maar bij je computer. Gelukkig regel je via MrFix ook snel je computer expert.
 

Waar laat je je oude printer?

 
Moet je afscheid nemen van je printer? Bijvoorbeeld omdat je een nieuwe hebt gekocht? Als hij nog werkt, kun je er iemand anders blij mee maken. Is hij kapot? Laat hem dan repareren. Hieronder wat tips wat je met je oude printer kunt doen:

 • Een printer die nog werkt, kun je weggeven of verkopen. Dat bespaart grondstoffen en energie voor de productie van een nieuw apparaat en voorkomt afval.
 • Een kapotte printer laat je repareren of recyclen. Voor recycling breng je de printer naar de milieustraat of afvalscheidingsstation.
 • Een kapot elektronisch apparaat repareren is over het algemeen milieuvriendelijker dan een nieuwe kopen. Het spaart grondstoffen en energie en voorkomt afval als je het apparaat langer kunt gebruiken.

MrFix voor elke klus

 
Behalve een computer expert of netwerkspecialist regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien, Loodgieter of andere aannemer.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

Printer expert gezocht in jouw regio?

Wat je computer- of printerklus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare computer experts in AmsterdamDen Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste computer expert in jouw regio.