Menu

Printer installeren / repareren? Computerservice MrFix!

Het installeren van een printer is niet altijd eenvoudig en het repareren ervan al helemaal niet. Onze printerexperts installeren en/of repareren elk merk, model of type. MrFix koppelt je binnen 1 uur al een expert door bovenstaand formulier in te vullen.
  
Het tarief voor het installeren of repareren van een printer is €80/u incl. btw (geen voorrijkosten). Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Voor klantbeoordelingen, garantie en spoedklussen kun je hieronder verder lezen.
  
  

Waarom je printer installeren via MrFix?

 • MrFix selecteert voor jou de beste computer expert
 • Kies zelf wanneer de computer expert welkom is: 24/7
 • Tarief €80/u incl. btw (geen voorrijkosten), of eerst offerte

Hoe regel ik die printer expert?

 • Bel, mail, of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - computer expert

Computer expert - Olof Palmeplein - Amsterdam

ADSL-wandcontactdoos fixen

Computer expert - Eerste Nassaustraat - Amsterdam

Mac voorbereiden op installatie van Windows-programma

Aanstaande maandag om 9u komen mensen van een oogkliniek hun Windows-text-to-speech-programma Guide (voor slechtzienden zoals ik) installeren op mijn Mac-laptop: een Mac-versie bestaat niet. Ik denk dat ik een soort Windows-simulator op mijn PC (of een Wi...

Computer expert - Sint Willibrordusstraat - Amsterdam

Wifi problemen verhelpen - AM

Problemen met wifi oplossen. Naast het kijken of de wifi goed is aangesloten en optimaal werkt, willen wij graag een netwerk dat goed werkt. Dat wil zeggen dat bepaalde mappen op een computer wel of juist niet door apparaten benaderd kan worden en dat dez...

Computer expert - Herenmarkt - Amsterdam

WiFi-signaal in kantoor verbeteren - AM

Elektricien of netwerkspecialist gezocht in Amsterdam-Centrum om het WiFi-signaal in ons kantoor als volgt te verbeteren: 1. Stekkerblok aanleggen bij de meterkast 2. 2 ethernetkabels trekken (van 2- naar 1-hoog en van 2- naar 3-hoog) en deze uit lat...

Computer expert - Ptolemaeusstraat - Amsterdam

Multimedia op ethernetkabel aansluiten

Klant krijgt internet binnen via oude (1930!!) telefoonkabel die Klant zelf verwerkt heeft in het witte doosje naar ethernet: 1) Deze oude telefoonkabel vervangen 2) Kastje checken (werkt maar kan waarschijnlijk beter) en waarschijnlijk vervangen 3) Et...

Computer expert - Zuidelijke Wandelweg - Amsterdam

tv fixen die nu alleen bediend kan worden via VCR

MrFix, ik zoek een elektricien of computer-reparateur in Amsterdam om mijn Philips-tv te repareren: ik kan hem wel aan en uit zetten maar verder alleen nog maar bedienen via mijn Denon-videorecorder (niet via de Ziggo-set-topbox).

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

printer installeren - tarief

Printer installeren - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde computer experts een vast uurtarief van €80 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien voeren onze erkende experts je printerklus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Printer installeren

 
Thuis heb je niet altijd meer een printer nodig. Maar als je het wel nodig hebt, is het vervelend als je er geen hebt. Tegenwoordig zijn printers niet meer zo duur en is het toch handig om er soms toch één in huis te nemen. Op kantoren zijn ze nog niet onmisbaar. Een printer drukt de tekst en afbeeldingen van een bestand volgens een bepaalde methode af op papier. Er bestaan ook all-in-one printers waarmee u niet alleen kunt printen, maar ook kopiëren en scannen. Nieuwe printers kunnen vaak aangesloten worden op een (draadloos) netwerk. Welke type of merk het ook is, onze printer expert staat voor je klaar om de printer snel en vakkundig te installeren.
  

Check je garantie

 
Wanneer je erover nadenkt om je printer te laten repareren, check dan altijd even je garantie. Mogelijk heb je recht op gratis reparatie, omdat je mag verwachten dat je printer goed werkt. De meeste printers gaan zo’n 5 jaar mee.
 

Plaats simpel je printerklus

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een computer expert voor je beschikbaar.
 
Tips voor het plaatsen van je printerklus:

 • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s / screenshots toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef bijvoorbeeld het merk en type van de printer. Indien er meldingen verschijnen, maak er een foto van en upload deze. Hoe specifieker de informatie, hoe sneller MrFix je aan de juiste expert kan helpen.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Een eerlijk tarief voor een printer expert

 
MrFix regelt een ervaren printer expert voor een professioneel uitgevoerde klus. En we doen dat tegen een eerlijk en transparant tarief.
 
Zie voor verdere vragen over computer expert tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u en vr-za 9:00-18:00u).

printer repareren - garantie

Printer repareren - Garantie

Computerservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een expert ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste installateur onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor dergelijke gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie:

 • Garantie door de computer expert
 • Zijn aansprakelijkheidsverzekering
 • Coulance omwille van jouw tevredenheid

 
Onze computer experts staan klaar om elke denkbare computer- of printerklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en andere grote steden in Nederland snel en accuraat te klaren.
 

Printer repareren – spoed

 
Niets is vervelender dan een printer die vastloopt en het niet meer doet. MrFix zet ook met spoed printer experts in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste expert. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Printer repareren

 
Onze experts repareren verschillende print apparaten, zoals een printer, copier, multifunctional of scanner. Een kapotte printer of multifunctional is erg vervelend. Zeker wanneer je met jouw bedrijf afhankelijk bent van deze ene printer. Onze vakkundige experts weten dankzij jaren ervaring vaak direct het probleem te vinden. Soms ligt het probleem niet bij de printer, maar bij je computer. Gelukkig regel je via MrFix ook snel je computer expert.
 

Waar laat je je oude printer?

 
Moet je afscheid nemen van je printer? Bijvoorbeeld omdat je een nieuwe hebt gekocht? Als hij nog werkt, kun je er iemand anders blij mee maken. Is hij kapot? Laat hem dan repareren. Hieronder wat tips wat je met je oude printer kunt doen:

 • Een printer die nog werkt, kun je weggeven of verkopen. Dat bespaart grondstoffen en energie voor de productie van een nieuw apparaat en voorkomt afval.
 • Een kapotte printer laat je repareren of recyclen. Voor recycling breng je de printer naar de milieustraat of afvalscheidingsstation.
 • Een kapot elektronisch apparaat repareren is over het algemeen milieuvriendelijker dan een nieuwe kopen. Het spaart grondstoffen en energie en voorkomt afval als je het apparaat langer kunt gebruiken.

MrFix voor elke klus

 
Behalve een computer expert of netwerkspecialist regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien, Loodgieter of andere aannemer.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u en vr-za 9:00-18:00u).

Printer expert gezocht in jouw regio?

Wat je computer- of printerklus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare computer experts in AmsterdamDen Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste computer expert in jouw regio.