Menu

Dakgoot schoonmaken? Klusservice MrFix!

Dakgoot of regenpijp schoon laten maken? Als je het formulier hierboven invult dan regelt MrFix 24/7 een dakdekker in de buurt om je regenpijp of dakgoot schoon te maken. Noem onder “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” alsjeblieft duidelijk hoe de dakwerker je dak op kan. Het helpt om eerst even hieronder de recente klussen, Klantrecensies en tips te bekijken alsmede de info over garantie, spoedklussen en de tarieven voor regenpijpen/dakgoten schoonmaken.
 
Als de dakgoot niet goed én veilig bereikbaar is (vanaf bijvoorbeeld een terras) heb je een gespecialiseerde dakwerker nodig.
 
 

Dakgoot schoonmaken: Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale dakwerker
  • Kies zelf wanneer de dakwerker komt: 24/7
  • €95/u inclusief btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel je snel die ervaren dakwerker?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - dakgoot schoonmaken

Professionele schoonmaker - Prinsengracht - Amsterdam

Dakgoot schoonmaken - Maak dakgoot schoon - AM

Professionele schoonmaker in Amsterdam gezocht om onze dakgoot op de 3e etage schoon te maken. Wij willen ook dat de afwatering gecheckt wordt, want de afwatering is verstopt.

Loodgieter - Gerard Doustraat - Amsterdam

Dakgoot schoonmaken - 3 dakgoten schoonmaken - AM

Dakwerker of andere Loodgieter in Amsterdam-De Pijp gezocht om voor onze VvE 3 dakgoten schoon te maken (afmetingen : 7m , 5m, 5m) . De dakgoten zijn makkelijk te benaderen van binnenuit. Voorkeur voor vrijdagen.

Loodgieter - Buitenlust - Diemen

Kitchen Boiler Leak

Dear Sir/Madam, Leak kitchensink when the boiler (also under the sink) is filling up with water ---------------------------------------------------------------------------------------------

Loodgieter - Lomanstraat - Amsterdam

3 kitranden in badkamer vervangen

3 kitranden in badkamer in Amsterdam (uit 2013) vervangen in verband met kieren en/of schimmel. Zie foto's.

Loodgieter - Pieterskerk-Choorsteeg - Leiden

Dakwerk - Clear out + unclog gutter - LE

Loodgieter in Leiden gezocht om een moeilijk bereikbare en lekkende goot vrij te maken. De goot bevindt zich op de derde verdieping van ons gebouw. We willen dat de goot wordt vrij gemaakt, gedeblokkeerd en als het mogelijk is de goot dieper te maken zoda...

Loodgieter - Eerste Atjehstraat - Amsterdam

Lekkage - Lekke koppeling van verwarming in badkamer vervangen - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam-Oost om een lekkage aan de koppeling van het verwarmingselement in onze badkamer te verhelpen (zie foto). De koppeling druppelt en moet waarschijnlijk vervangen worden. Als de verwarming uit staat hangt er alleen een dr...

 

 

Recente beoordelingen (5.125)

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Chad: "Binnen een uur een loodgieter gevonden. Zelf was ik niet bij de werkzaamheden aanwezig. De loodgieter heeft netjes een foto gedeeld en werkzaamheden en onderdelen/kosten overzicht met mij gedeeld. Dat vond ik heel transparant. Enige minpunt als je het een..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Ik had urgent iemand nodig dezelfde dag en Mr Fix heeft alles gedaan om iemand te vinden. Dit was een enorme gerust stelling. Mr Fix cares. Dat is niet altijd het geval als ik andere aanbieders bel: die bellen vaak niet eens terug of zeggen dat ze pas vol..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Ingeborg: "Snelle reactie op mijn klusaanvraag. Goeie communicatie over de datum. Het vervangen van de badkraan duurde niet meer dan 30 minuten, maar ik betaalde wel het uurtarief van € 85,-. Naar verhouding vond ik dat wat prijzig, maar ik ben wel blij met het r..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Bart: "Na verschillende installatiebedrijven gebeld te hebben, leek het niet zo makkelijk om op korte termijn een loodgieter te vinden om een lekkende douche te herinstalleren. Toen vond ik de deze website, keurig binnen het uur een berichtje en twee dagen later..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Het team van Mr Fix doet er echt alles aan om je te helpen in een spoed situatie. Dat heb ik keer op keer gemerkt en daarom blijf ik Mr Fix gebruiken. Hun experts zijn daarbij ook betrouwbaar en goed in hun werk. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ed: " Snelle reactie, in tegenstelling tot andere loodgieters die ik heb benaderd (die reageerden helemaal niet). De afspraak werd snel en goed geregeld, en de loodgieter heeft mijn probleem met de afvoer snel en vakkundig opgelost. "

 

dakgoot schoonmaken - tarief

Dakgoot schoonmaken - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde dakwerkers en schoorsteenvegers een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw voor dakgoten schoonmaken. Onze erkende specialisten maken je dakgoot in één keer goed schoon: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en rompslomp.
 

Van dakgoot schoonmaken tot meubel reinigen

 
Is je dakgoot verstopt met herfstbladeren en stroomt het water recht uit de dakgoot in plaats van in de regenpijp? aarzel niet en vraag MrFix om een erkende vakman om je dakgoot schoon te maken!
MrFix regelt niet alleen een dakwerker die je dakgoten weer helemaal schoonmaakt. We kunnen ook een team schoonmakers verzorgen die binnen een dag je huis reinigen voordat je intrekt of juist voordat je vertrekt. Ook hier zijn er veel opties mogelijk en is het begrip professionele schoonmaker ruim: we bieden ook schoorsteenvegers , meubel reinigen / tapijt reinigen en glazenwassers en professionals voor andere soorten schoonmaak buitenshuis: denk aan balkons, terrassen of tegels in je tuin.
 

Schoonmaakklussen van groot tot klein

 
Wanneer je een uitgebreide schoonmaakklus hebt kun je het best een ervaren schoonmaakbedrijf inschakelen. Zo weet je zeker dat de ruimte in 1 x goed én snel wordt schoongemaakt. Wanneer jouw schoonmaker of schoonmaakster bijzonder goed is bevallen koppelen wij jou bij herhaaldelijke schoonmaakverzoeken graag opnieuw aan jouw favoriet!
 

Eenvoudig een dakwerker boeken

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste dakwerker? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een dakwerker voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame dakwerker. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je aanvraag:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Vat je klus kort samen”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” écht zo specifiek mogelijk: Vermeld wat er schoongemaakt moet worden en of er bijv. zaken zijn die bijzonder vuil zijn en eventuele andere details. Vermeld ook of de dakwerker handig bij de dakgoot kan.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Dakgoot schoonmaken tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren aannemer tegen een fair tarief.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven voor dakgoot schoonmaken de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

dakgoot schoonmaken - garantie

Dakgoot schoonmaken - Garantie

De erkende dakwerker via MrFix doet je klus in één keer goed. Elke dakwerker die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed dakgoten schoonmaken?

 
Wanneer je met spoed een dakwerker of schoorsteenveger nodig hebt om je dakgoot schoon te maken kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 1 uur aan de juiste vakman om jouw dakgoot schoon te maken. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
MrFix is ’s avonds telefonisch niet bereikbaar want je kunt 24/7 het formulier invullen. Geef daarbij graag duidelijk aan wanneer de dakwerker wel (groen) / niet (rood) welkom is. Dan zoekt MrFix onmiddellijk per e-mail (en ook via WhatsApp en telefoon) de juiste vakman om je klus te klaren. En als je wilt kun je ook e-mailen of 020-6750333 bellen (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).
 
Ook in het weekend kun je via MrFix een erkende dakwerker bestellen! Voor klussen die langer duren / geen spoed behoeven kun je onze professionele dakwerker ook langs laten komen voor opname, advies en desgewenst een offerte.
 
Onze bekwame professionele dakwerkers staan klaar om elke denkbare dakgootklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en deskundig uit te voeren.
 

Dakgoten schoonmaak – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze dakwerkers gedekt door driedubbele garantie: garantie door de aannemer, zijn aansprakelijkheidsverzekering en zijn coulance als partner van MrFix. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is ieders droom en je zorgt er graag goed voor. Je pleegt jaarlijks onderhoud, zet de buitenboel in de verf, kiest kwalitatief hoogwaardige materialen. Wij bij MrFix begrijpen dat en dus matchen wij je klussen aan erkende vakmannen.
 
Behalve een professionele dakwerker regelt MrFix ook probleemloos een bekwame Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

 
Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Vraag de Huis-APK hier aan of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Dakwerker gezocht voor het schoonmaken van je dakgoot in jouw regio?

 

Wat je schoonmaakklus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren professionele dakwerkers in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan het juiste dakwerker in jouw regio.