Menu

Elektra aanleggen (kabels) in Eindhoven? MrFix!

Heb je een elektricien in Eindhoven nodig voor het aanleggen van elektra? Vul het formulier hierboven in: dan nodigt ons systeem 24/7 volautomatisch elektriciens in Eindhoven uit. Als je verder naar onder scrollt, kun je meer lezen over recente elektraklussen, Klantbeoordelingen en informatie over tarieven, garantie en spoedklussen.
 
Onze elektriciens in Eindhoven staan klaar voor verschillende klussen, waaronder:

 
  

Aanleg alarm Eindhoven: waarom via MrFix?

  • MrFix werkt alleen met de beste elektriciens in Eindhoven
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw (geen voorrijkosten), of eerst offerte
  •  

Hoe kom ik aan die ervaren elektricien?

  • Bel 020-6750333, mail of beter: vul bovenstaand formulier in
  • Je krijgt binnen 1 uur te horen welke elektricien komt
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - eindhoven

Elektricien - Sara Burgerhartstraat - Amsterdam

Elektra installeren - Plaster wall, Make power supply plan for new kitchen - AM

Ik zoek een aannemer of stukadoor en elektricien in Amsterdam voor twee klussen: 1. Muur stuken 2. Plan maken voor elektricitieitsvoorziening van nieuwe keuken (I need a building contractor or plasterer and electrician in Amsterdam for two jobs:...

Elektricien - Everard Van Reijdhof - Amsterdam

Remove remote controlled lighting system - AM

Ik ben op zoek naar een elektricien in Amsterdam voor het verwijderen van een set van 5 spots in het plafond van de woonkamer die niet meer werken. Ze worden geactiveerd door een KaKu (KlikAanKlikUit) afstandsbediening gekoppeld aan een ontvanger. Ik wil...

Elektricien - Overtoom - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Install up to 5 lights in ceiling - AM

Elektricien in Amsterdam gezocht om 3 tot 5 lampen in ons plafond te installeren. Wij zorgen voor de lampen. We willen graag wat hulp bij de installatie van de lamp, zie de fotos voor meer info. (Electrician in Amsterdam wanted to install up to 5 lam...

Elektricien - Le Bourgetstraat - Tilburg

Elektra repareren - Replace TL + kitchen light bulb - EI

Ik zoek een elektricien in Tilburg voor het vervangen van een TL lamp. De TL in de keuken werkt niet meer en we kunnen hem niet zelf vervangen. Er is nog een andere lamp in de keuken (normale) die we ook niet kunnen openen om hem te vervangen. Kan de...

Elektricien - Waterhoen - Amstelveen

Elektra installeren - Install 3 phase groups - AM

Ik zoek een elektricien in Amstelveen om 1. een 3 fase stoppenkast te installeren voor een inductiekookplaat en zonnepanelen. 2. 3 fase stopcontacten installeren. (I need a Electrician in Amstelveen to 1. install a 3 phase fuse box for an inducti...

Elektricien - Nicolaas Anslijnstraat - Amsterdam

Elektra installeren - Install 3 hanging lamps/remove old lamps - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om nieuwe verlichting te installeren, waaronder het verwijderen van de oude lampen. Er komen twee nieuwe lampen in de woonkamer, en een in de keuken. 1 lamp in de woonkamer en 2 in keuken verwijderen. ('I need a...

 

 

Recente beoordelingen (3.828)

Score: 5,0/5,0 sterren

Max: "Werkelijk fantastisch. Binnen een uur stond Fabio op de stoep voor de elektrische installatie van een raam ventilator. Hij had nog wat tijd tussen zijn andere werkzaamheden. Zeer bekwaam. Dacht mee. Prettige communicatie. De werkzaamheden duurden iets lan..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Max: "Was quoted 2-3hrs and it was a lot more and a lot more expensive. HOWEVER, it was done very well, very thoroughly and exactly what we needed. I would recommend, but be aware the estimate might not always be that accurate Snelle service, Heldere communica..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Esther: "Ik heb de klus met mr Fix als prettig ervaren ..vakkundige elektricien Mike was vriendelijk hulpvaardig en meedenkend in oplossing,communicatie met Mr Fix duidelijk en klantvriendelijk zeker een aanrader! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Jaco: "The team is very communicative and friendly. Can highly recommend them. This was the second time I have used them in a short amount of time. Will definitely be making use of them again Fast service, Clear communication, Craftsmanship"

Score: 4,0/5,0 sterren

Frank: "Klus werd goed gedaan, aan de afspraak houden was iets minder. Ik heb meerdere keren langer moeten wachten dan wat er afgesproken was....kostte me toch meer uren bij mijn baas. Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,7/5,0 sterren

Monica: "Er werd meteen op mijn verzoek gereageerd en de volgende dag werd ik al geholpen. Vriendelijk en vakbekwaam geholpen Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Wijke: "Klus was op heel korte termijn adequaat geregeld. Twee klachten achteraf netjes en snel afgehandeld. Tevreden met het resultaat. Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Willemijn: "perfecte communicatie via whapp snelle afspraak ,aardige vakman,uitstekende samenwerking, heel erg tevreden. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle service"

 

elektra aanleggen eindhoven - tarief

Elektra aanleggen (kabels) Eindhoven - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde elektriciens een vast uurtarief van €80 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien voeren onze erkende elektriciens je elektraklus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Tuinverlichting aanleggen Eindhoven

 
Wil je mooie verlichting in je tuin in Eindhoven? Een buitenlamp is handig om een pad, de oprit en de voordeur te verlichten. Maar tuinverlichting kan ’s avonds ook zorgen voor een prachtige sfeer in je tuin. Ook kun je met de juiste verlichting in je tuin ongenode gasten op afstand houden. Vaak zit er in de schuur of bij de keukendeur al een aansluiting voor 230 voltverlichting. Je moet dan wel eerst speciale grondkabels leggen naar de plekken in de tuin waar je een lamp wilt hebben. Ook voor de binnenverlichting staan onze elektriciens graag tot je beschikking.
 

Soepel je elektraklus in Eindhoven plaatsen

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste elektricien in Eindhoven voor het aanleggen van je elektra.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo goed mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Het toevoegen van 1 of 2 foto’s kan soms heel goed helpen om het verzoek te verduidelijken.
  • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef bijvoorbeeld afstanden voor de kabelklus. En vermeld eventuele belemmeringen of speciale benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

Elektricien Eindhoven: een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair elektricienstarief. Zet onze vakman in voor het installeren van je airco tot het repareren van je stopcontact. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over elektra-aanlegtarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

elektra aanleggen eindhoven - garantie

Elektra aanleggen (kabels) Eindhoven - Garantie

Elektra aanleggen Eindhoven – garantie

 
Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een elektricien ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 

Elektra aanleggen in Eindhoven met spoed

 
Voor spoed elektra-aanlegklussen van kabels kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektraklus in Eindhoven. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
  
Onze elektricien staat klaar om elke denkbare elektraklus in Eindhoven van Strijp tot Tongelre en van Woensel tot Stratum maar ook de rest van Zuid-Oost Brabant, inclusief Valkenswaard, Helmond en Weert snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

Van deurbel tot alarm installeren

 
Onze elektriciens in Eindhoven kunnen je helpen om allerlei elektraklussen voor je uit te voeren. Tegenwoordig wil je niet dat alle kabels kriskras door je huis lopen. Kabels goed en vakkundig aanleggen is een vak apart. Denk bijvoorbeeld aan de installatie van een deurbel/intercom, maar ook een volledige alarmsysteem. Onze elektriciens maken je systemen snel werkend en doen de klus in 1 keer goed.
  

MrFix voor elke klus in Eindhoven

 
Behalve een Elektricien regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter of Klusjesman in Eindhoven.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).