Menu

Elektra repareren in Den Haag? Elektraservice MrFix!

Je bent bij MrFix aan het juiste adres als je een elektricien in Den Haag nodig hebt voor het repareren van elektra! De beste manier om een elektricien te bestellen is het formulier hierboven in te vullen: dan nodigt ons systeem 24/7 volautomatisch elektriciens in Den Haag uit. Als je wilt kun je op deze pagina eerst meer lezen over recente elektraklussen in Den Haag, Klantbeoordelingen en informatie over elektricien-tarieven, garantie en spoedklussen.
 
We hebben ook specifieke pagina’s over:

 
 

Stopcontact reparatie via MrFix, omdat:

  • Wij alleen werken met de beste elektriciens in Den Haag
  • Je zelf bepaalt wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief is €80/u incl. btw (geen voorrijkosten), of eerst offerte

Hoe kom ik aan die elektricien in Den Haag?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix zegt binnen 1 uur welke elektricien zal komen
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - den haag

Elektricien - Hellingbaan - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Install light in 7 ceiling lamp sockets - AM

I need a Electrician in Amsterdam to Hi! I just moved in to a brand new apartment and asking for help installing ceiling lamps. I attached a picture of what they look like in the photo section, but i have about 7-8 lamps i want to have installed. I have...

Elektricien - Carnapstraat - Amsterdam

Geaard stopcontact met verlichte schakelaar installeren

Het betreft de badkamer waar ik een schakelaar om wil laten zetten naar een geaard stopcontact met verlichte schakelaar.

Elektricien - Kinkerstraat - Amsterdam

Elektra repareren - 5-punts perilex aansluiting van confectie-oven fixen - AM

Ons bedrijf zoekt een elektricien of witgoedmonteur in Amsterdam-Oud-West om een 5-punts perilex aansluiting (stekker of stopcontact) van een confectie-oven te repareren: hij is uitgevallen. Eerst viel de stroom uit en daarna wilde de oven niet meer aan...

Elektricien - Rechr Boomssloot - Address still missing

Elektrisch apparaat aansluiten - Install 1 LED Spot AR111 G53 12 watt - AM

I need a Electrician in to I’m leaving one apartment and there are two of this type of lights aiming at the kitchen, one of which died and I need to replace before leaving.

Elektricien - Kingsfordweg - Amsterdam

2-4 tl-buizen in kantoor 2.01 repareren

2-4 tl-buizen aan het plafond in kantoor 2.01 repareren: ze werken niet en we hebben de buizen al vervangen en de sensor van de bewegingsmelder al gecheckt: die doen het alebei maar de lampen niet.

Elektricien - Nieuwe Herengracht - Amsterdam

Airco - Vervang koelvloeistof airco - AM

Voor ons kantoor zoek ik een elektricien of airco specialist in Amsterdam om de airco koelvloeistof aan te vullen. Deze geeft een error (E4) deze geeft aan dat de koelvloeistof aangevuld moet worden. Er zijn in totaal 3 airco's met hetzelfde probleem. Ei...

 

 

Recente beoordelingen (2.598)

Score: 3,7/5,0 sterren

Max: "Was quoted 2-3hrs and it was a lot more and a lot more expensive. HOWEVER, it was done very well, very thoroughly and exactly what we needed. I would recommend, but be aware the estimate might not always be that accurate Snelle service, Heldere communica..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Frank: "Klus werd goed gedaan, aan de afspraak houden was iets minder. Ik heb meerdere keren langer moeten wachten dan wat er afgesproken was....kostte me toch meer uren bij mijn baas. Snelle service, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Angela: "Aardige man, ondanks taal toch goed begrepen en uitgelegd wat er aan de hand is. Hij had veel historische verhalen. Heel mooi Snelle service, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Inchela: "Hele goede ervaring. We zijn snel geholpen (in het weekend!) en communicatie was heel helder. Bedankt! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Paul: "Geweldig geregeld: Efficiënt gematcht, goed opgepakt en grondig en netjes opgelost. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Roos: "Intercom prima gerepareerd, het was iets kleins maar voor ons niet te zien. Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Patrick: "Snelle en duidelijke communicatie. Ervaren vakman Heldere communicatie, Snelle service, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Pim: " Snel geholpen, vriendelijke en snelle klusser. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie "

 

elektra repareren den haag - tarief

Elektra repareren Den Haag - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde elektriciens een vast uurtarief voor repareren van elektrawerk van €80 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Kapotte dimmer repareren Den Haag

 
Je hebt een prachtige lamp boven de eettafel in je woning in Den Haag. Toch irriteer je je eraan dat bij bepaalde dimmer-standen de lamp flikkert en soms het helemaal niet meer doet. Soms kan een zekering van de dimmer doorgebrand zijn doordat een te hoge stroom door de lamp heeft gestroomd, waar de zekering niet tegen bestand is. De zekering brandt vervolgens door waardoor de dimmer het niet meer doet en verlichting dus niet meer kan worden gedimd. Maar het kan ook zijn dat de lamp die op de dimmer is aangesloten is niet dimbaar. Je hebt een verkeerde dimmer gebruikt voor de lamp. Het vermogen van de lamp is te hoog of laag voor de dimmer. Onze ervaren elektriciens hebben de oplossing zo voor je gevonden en het probleem snel opgelost.
 
Heb je net een nieuwe lamp aangeschaft en wil je deze zonder gedoe ophangen en aansluiten? Schakel dan ook onze vakman in die de klus in 1 keer goed voor je klaart.
 

Plaats soepel je elektraklus in Den Haag

 
Dat is heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste elektricien in Den Haag voor de reparatie van jouw elektrawerk.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo nauwkeurig mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Het toevoegen van 1 of 2 foto’s kan nuttig zijn voor het verduidelijken van de beschrijving.
  • Geef bij “Opmerkingen” zo veel mogelijk informatie over wat er gerepareerd moet worden. Vermeld ook eventuele belemmeringen
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de wat grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of wanneer een prijsindicatie (inschatting) wordt gewenst.

MrFix regelt een ervaren elektricien voor een veilig en professioneel uitgevoerde klus. En we doen dat tegen een eerlijk en transparant tarief.
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

elektra repareren den haag - garantie

Elektra reparatie Den Haag - Garantie

Stopcontact repareren – driedubbele garantie

 
Heb je wel eens vaker een elektricien gezocht en ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman wel eens iets mis kan gaan. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance.

  • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de elektricien zelf garantie en wordt het probleem direct opgelost.
  • Verzekering: Daarnaast eist MrFix van elke elektricien een degelijke aansprakelijkheidsverzekering.
  • Coulance: En mocht er zich een geschil voordoen waarbij de elektricien en zijn verzekering geen oplossing kunnen bieden, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en elektricien bevredigende oplossing te komen.

Klusservice MrFix heeft jouw tevredenheid hoog in het vaandel staan!
 

Stroomstoring Den Haag – spoed

 
Plotseling kortsluiting of een stroomstoring? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard? We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze elektricien staat klaar om elke denkbare elektraklus in de Haaglanden van het Westland tot Wassenaar, Voorburg en Leidschendam maar ook Leiden en Delft snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

Denk na over elektra bij een verbouwing

 
Wanneer je gaat verbouwen aan je woning in Den Haag is het belangrijk om vooraf goed na te denken welke elektra je waar nodig hebt. Moeten en elektrapunten gerepareerd of vervangen worden? Je kunt veel elektra mooi wegwerken als je bijvoorbeeld een nieuw wandje of plafond plaatst. Wil je een nieuwe keuken plaatsen dan helpen onze vakmannen je graag bij het plaatsen maar ook over het aansluiten van je apparatuur en het plaatsen van je elektrapunten daarvoor.
 

MrFix voor elke klus in Den Haag

 
Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter of Klusjesman in Den Haag.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Blijf op de hoogte: