Menu

Elektra repareren in Rotterdam? Elektraservice MrFix!

Heb je een elektricien nodig voor het repareren van elektra in Rotterdam? Vul het formulier hierboven in: dan nodigt ons systeem 24/7 volautomatisch elektriciens in Rotterdam uit. Als je verder naar onder scrollt, kun je meer lezen over recente elektraklussen, Klantbeoordelingen en informatie over tarieven, garantie en spoedklussen.
 
Onze elektriciens in Rotterdam staan klaar voor verschillende klussen, waaronder:

 
 

Stroomstoring oplossen: waarom MrFix?

  • Wij werken alleen met de beste elektriciens in Rotterdam
  • Je bepaalt zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief is €80/u incl. btw (geen voorrijkosten), of eerst offerte

Hoe regel ik die elektricien in Rotterdam?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix zegt binnen 1 uur welke elektricien zal komen
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - rotterdam

Elektricien - Plantage Muidergracht - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Hang ceiling lamp + 2 pictures frames - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam voor het ophangen van een plafondlamp en 2 fotolijstjes. De kabel van de huidige plafondlamp moet verlengd worden om lager over de tafel te hangen, en de kabel moet doorgelust worden naar de lamp aan het plafond. (Zie...

Elektricien - Weteringstraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Install two ceiling lights - AM

Install two ceiling lights - one is a flush mount spotlight fixture the other is a hanging fixture with mounting bracket and two suspension cables. Note - wiring boxes in ceiling appear to have some plaster in them, as noted in photo.

Elektricien - Da Costastraat - Amsterdam

Install 6 ceiling lights, Replace 2 switches - AM

I need an electrician in Amsterdam to install 6 ceilings lights across apartment & change 2 double switches to dimmer switches.

Elektricien - Sacha Bulthuisstraat - Berkel en Rodenrijs

Elektrisch apparaat aansluiten - Install ~10 ceiling + wall lights - RO

I need an electrician in Berkel en Rodenrijs to install ceiling lights and wall lights (about 10 in all).  Wiring connection is in place. Only the lights need to be connected since the previous resident has taken away his lights.

Elektricien - Eenhoorn - Amstelveen

Elektra repareren - Fix power outage for garden lights and store rooms - AM

Ik zoek een elektricien in Amstelveen om de niet werkende verlichting van bergingen en tuin te repareren. Kan ergens een probleem zijn. I need a Electrician in Amstelveen to fix the lights which are not working for store rooms and garden. Could be...

Elektricien - Theodorus Majofskistraat - Amsterdam

Elektra aanleggen (kabels) - Fix 2 power sockets - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om de kabel en de aansluiting van een stopcontact te bevestigen en weer een andere stekker beneden aan te sluiten. (I need an electrcian in Amsterdam fix the cable and connection from a power socket and to reattac...

 

 

Recente beoordelingen (2.407)

Score: 4,0/5,0 sterren

Frank: "Klus werd goed gedaan, aan de afspraak houden was iets minder. Ik heb meerdere keren langer moeten wachten dan wat er afgesproken was....kostte me toch meer uren bij mijn baas. Snelle service, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Angela: "Aardige man, ondanks taal toch goed begrepen en uitgelegd wat er aan de hand is. Hij had veel historische verhalen. Heel mooi Snelle service, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Inchela: "Hele goede ervaring. We zijn snel geholpen (in het weekend!) en communicatie was heel helder. Bedankt! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Paul: "Geweldig geregeld: Efficiënt gematcht, goed opgepakt en grondig en netjes opgelost. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Patrick: "Snelle en duidelijke communicatie. Ervaren vakman Heldere communicatie, Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,7/5,0 sterren

Henry: "Prettig contact. Afspraken worden nagekomen. Snelle service. Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,7/5,0 sterren

Stan: "hij dacht super goed mee wat ik wilde en wat er mogelijk was. Snelle service"

Score: 4,0/5,0 sterren

Peter: "Prettig en goed Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

elektra repareren rotterdam - tarief

Elektra repareren Rotterdam - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde elektriciens een vast uurtarief van €80 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien voeren onze erkende elektriciens je elektraklus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Lamp of dimmer reparatie in Rotterdam

 
Een kapotte zekering in een dimmer is één van de meest voorkomende redenen dat een dimmer stuk is. De zekering in een dimmer is waarschijnlijk door een te hoge stroom doorgebrand waardoor de verlichting niet meer gedimd kan worden. Er kunnen altijd verschillende redenen zijn waarom een lamp of dimmer het niet doet. De lamp die op de dimmer is aangesloten is niet dimbaar. Je hebt een verkeerde dimmer gebruikt voor de lamp. Het vermogen van de lamp is te hoog of laag voor de dimmer. Onze ervaren elektriciens hebben de lamp en dimmer binnen no-time gerepareerd.
 

Snel je elektra in Rotterdam repareren

 
Dat is heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste elektricien in Rotterdam.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo nauwkeurig mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Het toevoegen van 1 of 2 foto’s kan nuttig zijn voor het verduidelijken van de beschrijving.
  • Geef bij “Opmerkingen” zo veel mogelijk informatie over wat er gerepareerd moet worden. Vermeld ook eventuele belemmeringen
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de wat grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of wanneer een prijsindicatie (inschatting) wordt gewenst.

Zet een Rotterdams elektrabedrijf in

 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een elektrabedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

elektra repareren rotterdam - spoed

Elektra reparatie Rotterdam - Spoed

Spoedreparatie elektra

 
Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektraklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Reparatie elektra Rotterdam – garantie

 
Klusservice MrFix helpt de elektricien om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste aannemer onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Onze professionele elektriciens zijn er om elke elektraklus in Rotterdam van Noord tot Zuid maar bijvoorbeeld ook Schiedam, Berkel, Capelle en Dordrecht snel en efficiënt af te handelen. Ideaal toch?
 

Stopcontact of schakelaars repareren Rotterdam

 
Een stopcontact of wandcontactdoos die niet goed werkt kan vaak eenvoudig gerepareerd worden wanneer je beschikt over de juiste kennis. Wees voorzichtig met het zelf sleutelen aan een stopcontact. Bij gebrek aan kennis kan een levensgevaarlijke situatie ontstaan.
 
Controleer allereerst of de stoppen niet zijn doorgeslagen.
Werkt het stopcontact zelf nog? Om dit te controleren maak je gebruik van een meetinstrument. Zo’n instrument heet een spanningsmeter. Hiermee kun je controleren of er nog spanning op je stopcontact staat. MrFix regelt snel een elektricien in Rotterdam voor deze klus.
 

MrFix voor elke klus in Rotterdam

 
Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter of Klusjesman in Rotterdam.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).