Menu

Aannemer voor verbouwing in Eindhoven gezocht? MrFix!

Je bent bij MrFix aan het juiste adres als je een klusjesman voor een verbouwing in Eindhoven nodig hebt! De beste manier om een aannemer te bestellen is het formulier hierboven in te vullen: dan nodigt ons systeem 24/7 volautomatisch klusjesmannen in Eindhoven uit. Als je wilt kun je op deze pagina eerst meer lezen over recente verbouwingsklussen in Eindhoven, Klantbeoordelingen en informatie over tarieven, garantie en spoedklussen. Zie ook onze pagina met interessante schilderklustips.
 
We hebben ook specifieke pagina’s over:

 
 

Verbouwing Eindhoven: waarom via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste aannemer in Eindhoven
  • Kies zelf wanneer de aannemer welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw (geen voorrijkosten), of eerst offerte

Hoe bestel ik die ervaren aannemer?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - eindhoven

Klusjesman - Almere

Plaatsen / Monteren - Jysk closet assembly - HI

I need a Handyman in Almere to Jysk Double door closet assembly.

Klusjesman - Chassestraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fill holes between heating pipes and wall + fix a falling curtains - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam voor 2 klussen: 1) Vul gaten tussen verwarmingsbuizen in de muur  en onder een andere verwarmingskap te kijken of er nog andere gaten zijn om op te vullen 2) Ophangen van een vallend gordijn.   (I need a Handyma...

Klusjesman - Tweede Jacob van Campenstraat - Amsterdam

Lichtdimmer fixen (zekering vervangen?) - AM

Klusjesman of elektricien in Amsterdam-De Pijp om een dimmer te repareren. Mijn huurster krijgt wanneer ze aan de lichtdimmer draait geen licht meer. Dit gebeurde nadat ze een doffe knal hoorde. Vermoedelijk is de zekering kapot.

Klusjesman - Leharlaan - Delft

Assemble 2 beds, IKEA wardrobe and 3 IKEA Kallax cabinets, Demolish ~2x2.5m wall partition, Replace/Fix light unit - DH

Ik zoek een klusjesman in Delft voor drie klussen: 1. 2 bedden (1 IKEA Nordlin bed + een kinderstapelbed), een grote IKEA kledingkast en 3 kleine IKEA Kallax opbergkasten in elkaar zetten. 2. Een tussenwand van ~2m breed afbreken en het afvalmateriaal af...

Klusjesman - Veenendaal

Verbouwing - 2 wandjes + deur + 3-in-1 Velux dakraam plaatsen op zolder - UT

Klusjesman in gezocht om 2 wandjes, een deur en een 3-in-1 Velux dakraam te plaatsen op zolder. Zie tekening. Wij willen op zolder 2 kamers maken door aan beide kanten van de trap een wandje te plaatsen en een deur. Ook willen wij een 3 in 1 Velux dakraa...

Klusjesman - Volendammerweg - Amsterdam

Metselwerk / Tegelwerk - 8m2 tegels op douchewand zetten - AM

Ik zoek een tegelzetter in Amsterdam om ~8m2 tegels op een douchewand te zetten.

 

 

Recente beoordelingen (2.598)

Score: 5,0/5,0 sterren

Rosa: "Onze ervaring met MrFix was helemaal Top! Er was een duidelijke communicatie vooraf en de klus zelf is ook prima gedaan door een goede klusser die onze rolgordijnen mooi heeft opgehangen. Wij zijn tevreden Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Hein: "Uitstekende vakmensen, vriendelijke bediening, ik ben zeer tevreden met de uitvoering van de klus. Zeker aan te bevelen !!!! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Kiki: "Heel fijn en snel! Alleen omdat hij de volgende dag al zou komen was het even onduidelijk of het enkel een voorstel was of dat het direct al definitief was. Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Marijke: "Snel kwamen 2 hard werkende mensen die binnen 2 uur de klus geklaard hebben. Goede communicatie via whatsapp. Aanrader Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 3,7/5,0 sterren

Annelies: "Keurige heer maar heeft 3 kasten in elkaar gezet en helaas geen 6 wilde de volgende dag terugkomen, maar dat is een beetje prijzig Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 4,0/5,0 sterren

Daphne: "Handig en snelle communicatie via de app. Hele behulpzame en vriendelijke vakman die goed met ons mee dacht. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Don: "Een klus waar ik zelf al lang tegen aan hikte, werd snel en vakkundig uitgevoerd. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Thomas: "Heeft de klus geklaard volgens afspraak en daarnaast prettig contact Vakmanschap, Snelle service, Heldere communicatie"

 

verbouwing eindhoven - tarief

Verbouwing Eindhoven - Tarief

Voor de door ons geselecteerde klusjesmannen voor ene verbouwing geldt een vast uurtarief van €50 inclusief voorrijkosten en btw.
 

Van kleine tot grote verbouwingen in Eindhoven

 
Renovatie van je keuken, verbouwing van je badkamer of een aanbouw aan je woning in Eindhoven? Geen klus is te klein of te groot voor MrFix.
 
Of je nu een uitbouw wilt realiseren of je keuken wilt verbouwen, in veel gevallen is het raadzaam om een architect in te schakelen. Een architect helpt om je woonwensen vorm te geven en zorgt met een gedegen ontwerp dat de bouw naar wens en binnen budget blijft. Daarnaast kent de architect alle bouwregels en termen en kan de benodigde bouwvergunningen verzorgen. Hiermee voorkom je vervelende verrassingen. Regel je architect ook via MrFix.
 

Plaats je verbouwingsklus in Eindhoven simpel

 
Klusservice MrFix heeft altijd een aannemer of klusbedrijf in Eindhoven voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen van de ruimte bijvoorbeeld in centimeters, geef soort ruimte aan, zijn materialen al aanwezig, wat moet er precies gebeuren, is er bijvoorbeeld loodgieterswerk nodig
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair klustarief. Zet onze vakman in voor het verwijderen van je plafond of andere sloopwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over verbouwing tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

verbouwing eindhoven - garantie

Verbouwing Eindhoven - Garantie

Verbouwing Eindhoven – driedubbele garantie

 
Heb je wel eens vaker een klusjesman gezocht en ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste aannemer wel eens iets mis kan gaan. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de klusjesman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance.

  • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de aannemer zelf garantie en wordt het probleem direct opgelost.
  • Verzekering: Daarnaast eist MrFix van elke klusjesman een degelijke aansprakelijkheidsverzekering.
  • Coulance: En mocht er zich een geschil voordoen waarbij de aannemer en zijn verzekering geen oplossing kunnen bieden, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en klusjesman bevredigende oplossing te komen.

Klusservice MrFix heeft jouw tevredenheid hoog in het vaandel staan!
 

Spoedverbouwing in Eindhoven?

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare verbouwing in Eindhoven van Strijp tot Tongelre en van Woensel tot Stratum maar ook de rest van Zuid-Oost Brabant, inclusief Valkenswaard, Helmond en Weert snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

Dakkapel Eindhoven

 
Het is niet altijd nodig om een omgevingsvergunning Eindhoven te hebben als je een dakkapel wilt plaatsen op je woning. Als je van plan bent om een dakkapel of misschien een dakraam te plaatsen op je woning en je hebt nog geen idee of daar een vergunning voor nodig is kun je dat zelf checken. Via het Omgevingsloket Online (OLO) kun je zelf kijken of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een dakkapel of dakraam op je woning.
 

MrFix voor elke klus in Eindhoven

 
Behalve een Aannemer of Klusjesman regelt MrFix ook soepel een vakkundige Schilder, Loodgieter of Elektricien in Eindhoven.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).