Menu

Slotenmaker in Utrecht? Klusservice MrFix!

Gebruik het formulier hierboven om snel een bekwame slotenmaker in Utrecht te bestellen. Je vakman maakt niet alleen reguliere, driepunts– en elektrische sloten maar ook ander hang- en sluitwerk: raamhendels, scharnieren en deurknoppen. Weet je bij “SOORT KLUS” linksboven niet waar jouw klus onder valt? Kies dan de optie “Anders”. Dat geldt ook als je meerdere slotenklussen in één hebt.
 
Het tarief voor de slotenmakers is €70/u inclusief BTW. MrFix staat de vakman niet toe om voorrijtijd- of kosten te rekenen. Je leest hier meer over de tarieven, spoedklussen en garantie. En direct hieronder geven we voorbeelden van recente slotenklussen en Klantbeoordelingen.
 
 

Waarom slotenmaker in Utrecht via MrFix?

 • MrFix werkt uitsluitend met ervaren lokale slotenmakers
 • Kies zelf wanneer de slotenmaker kan komen: 24/7
 • Tarief €70/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan ook
 •  

Hoe vind ik snel een slotenmaker in Utrecht?

 • Bel 020-6750333, mail, WhatsApp 06-1538 0087 of beter: vul bovenstaand formulier in
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke slotenmaker komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - slotenmaker

Slotenmaker - Van Hoornekade - Utrecht

2 oude sloten + mogelijk bel fixen - UT

Ik zoek een slotenmaker / elektricien in Utrecht om de (oude) sloten van de berging en balkondeur te repareren. Zou de slotenmaker ook naar de bel kunnen kijken? Die werkt niet, alles lijkt er nog aan te zitten.

Slotenmaker - Potgieterstraat - Amsterdam

Hang- en sluitwerk - Replace strip with door locking mechanism, Replace broken window hinge - AM

Slotenmaker, Glaszetter of Klusjesman in Amsterdam gezocht voor twee onderhoudsklussen: 1. Mijn raamdeur gaat niet meer op slot. Het sluitmechanisme is kapot en als ik de deurkruk naar boven of beneden beweeg, sluit de deur niet meer. Ik denk dat de vo...

Slotenmaker - Nico Broekhuysenweg - Amsterdam

Voordeursloten in 7 recreatielodges installeren

Ik zoek een slotenmaker in Amsterdam-West om voor zeven houten lodges (zie foto's) andere voordeursloten te leveren en installeren (moet van de verzekering). Ik wil sloten met een draaiknop aan de binnenkant (opendraaien / dichtdraaien) en 5 van die platt...

Slotenmaker - Amstelveen

Hang- en sluitwerk - My Door handle has broken. - AM

Locksmith in Amstelveen wanted to The door handle has broken from outside. Hence cannot open the door .

Slotenmaker - Jacob Burggraafstraat - Amsterdam

Hang- en sluitwerk - 2 stalen balkondeuren van ~3m hoog goed sluitend krijgen - AM

Ik zoek met spoed een slotenmaker, glaszetter of klusjesman in Amsterdam om twee stalen balkondeuren (met ramen) van bijna 3m hoog goed sluitend te krijgen. We krijgen de hendel vaak niet goed dicht.

Slotenmaker - Citroenvlinderstraat - Aalsmeer

Regulier slot maken - Install bolt lock on backyard door, Sand+Paint damaged back door - AM

Klusjesman in Amstelveen gezocht om een grendelslot op onze achterdeur te installeren. De deur lijkt te zijn ingetrapt (lijkt op vandalisme of poging tot inbraak): zie bijgaande foto 1. Als het oude slot opnieuw geplaatst kan worden is dat de beste optie....

 

 

Recente beoordelingen (4.481)

Score: 4,7/5,0 sterren

Frank: "Slotenmaker besteld via Mr.Fix; buitengesloten met sleutelbos aan binnenzijde deur. Binnen 45 minuten slotenmaker Mohamed aan de deur en probleem opgelost tegen een redelijke prijs. Zeer correcte slotenmaker en vooraf door Mr.Fix een duidelijke prijsopga..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Martijn: " Allemaal goed gegaan. De vakman moest wel een keer terug om iets te halen doordat het niet goed was doorgegeven. De vakman kon geen lange garantie geven omdat de schroef eerder al was doorgedraaid. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Monikajulia: "Meneer was Professioneel, met goede klantvriendelijke communicatie. Hij heeft zijn werk top gedaan!! Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,0/5,0 sterren

Ebubekir: " Ik had vrij laat in de avond een spoedklus, Mr Fix wist zelfs op dat tijdstip nog iemand te sturen die mijn probleem tijdelijk kon oplossen. "

Score: 5,0/5,0 sterren

David: "slim, snel, vakkundig! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Karin: " Super prettig en snel geholpen. Heel hulpvaardig! "

Score: 4,7/5,0 sterren

Duco: "Erg positief Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Djoni: "goed Snelle service"

 

Slotenmaker tarief - Locksmith rate

Slotenmaker Utrecht - Tarief

 
We hebben met de door ons geselecteerde slotenmakers in Utrecht (en elders) een vast uurtarief van €70 afgesproken, inclusief voorrijkosten en btw. MrFix zorgt dat we zowel jou als de vakman tijd en problemen besparen. Dat bespaart jou geld én ergernis. Ten eerste selecteren we deskundige vaklieden die efficiënt met hun en jouw tijd omgaan. Onze vakman komt binnen een tijdvak van 1 uur: je staat dus niet onnodig te wachten. Ten tweede zorgen we dat de tarieven en andere afspraken eerlijk en helder en zijn. Ten derde gebruiken we WhatsApp en andere tools voor direct, snel contact tussen klant en vakman: zonodig helpen we jullie daarbij. Zo kunnen we allemaal snel schakelen en voorkomen we misverstanden, tijdverspilling en onduidelijkheid over de gewerkte tijd. En dus doet de vakman je klus in 1 x goed.
 

Van raam dicht krijgen tot meerpuntsslot installeren

 
Als een raam niet goed sluit is dat altijd vervelend, maar het kan ook gevaarlijk zijn. Het zou een inbreker toegang kunnen geven tot je huis of erger: een ondernemende peuter zou uit het raam kunnen vallen! Onze Haagse slotenmaker komt je graag snel en vakkundig helpen. Hij kan je raamsluiting vervangen of repareren: als er iets mis is met het het raamkozijn kan onze glaszetter dat vervangen.
 
Bij onze slotenmakers kun je ook terecht voor de meer complexe slotenklussen, zoals een driepuntsslot of een elektrisch slot plaatsen, open krijgen of repareren.
 

Eenvoudig een slotenmaker in Utrecht boeken

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste slotenmaker? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een slotenmaker in Utrecht voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame slotenmaker. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je aanvraag:

 • Geef het type klus zo helder mogelijk aan onder “Soort klus” en “Vat je klus kort samen”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Specifieke omschrijving” écht zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters of zelfs millimeters. Foto’s helpen daarbij. Vermeld bijv. het type of merk van het kapotte slot en eventuele andere details
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een schatting

 

Slotenmakerwerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair slotenmakerstarief. Zie voor meer info over tarieven voor slotenmakers in Utrecht de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18:00u).

Slotenmaker spoed - Locksmith urgent

Slotenmaker Utrecht - Spoed

 
Stel je voor: je komt ’s avonds laat thuis en ontdekt dat je enige sleutel nog binnen is, of erger nog: hij breekt af in het slot. Of andersom: je voordeur sluit niet meer en je wilt hem niet de hele nacht open laten staan!
 
Klanten bellen dan wel eens omdat ze denken dat dat sneller gaat, maar we zijn ’s avonds telefonisch niet bereikbaar. Dat hoeft ook niet: vul gewoon het formulier in en geef duidelijk aan wanneer de slotenmaker wel (groen) / niet (rood) welkom is. Dan zoekt MrFix 24/7 onmiddellijk per e-mail (en ook via WhatsApp en telefoon) de juiste vakman om je klus te klaren. Als je minder haast hebt kun je ook e-mailen, 020-675 0333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-1538 0087. Dan verwerken we je opdracht gedurende onze openingstijden: ma-za 8:30-18:00u.
 

Weekend-, avond- en spoedklussen

 
Ook in het weekend kun je via MrFix een erkende slotenmaker in Utrecht bestellen om je slot open of juist dicht te krijgen! MrFix kan in het weekend en/of met spoed slotenmaker verzorgen omdat we sinds 2017 een bestand van meer dan 250 vakmensen in en om Utrecht hebben opgebouwd. Alle vakmensen zijn persoonlijk door ons gescreend. Zoek je snel en efficiënt een slotenmaker bij jou in de buurt? MrFix regelt het voor je. Onze slotenmaker staat klaar voor je spoedklus in Utrecht van West (inclusief Kanaleneiland en Leidsche Rijn) tot Oost (inclusief De Uithof) evenals in Zeist, Nieuwegein, Maarssen, Leusden en de Bilt.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%. En voor klussen die langer duren / geen spoed behoeven, zoals totale inbraakpreventie, kun je onze slotenmaker ook langs laten komen voor opname, advies en desgewenst een offerte.
 

Slotenmaker in Utrecht – Garantie

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze slotenmakers gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, zijn aansprakelijkheidsverzekering en zijn coulance als partner van MrFix. Dat is een hele zorg minder.
 

MrFix voor elke klus in Utrecht

 
MrFix regelt niet alleen snel & soepel een vakkundige slotenmaker maar ook een Schilder, Klusjesman, Loodgieter, Elektricien of andere Vakman in Utrecht.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

 
Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst bijvoorbeeld ook de energiezuinigheid van je woning.
 
Vraag de Huis-APK hier aan of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18:00u).