Menu

Slotenmaker in Eindhoven? Klusservice MrFix!

Gebruik het formulier hierboven om snel een betrouwbare slotenmaker in Eindhoven te boeken. De vakman maakt niet alleen reguliere, driepunts– en elektrische sloten maar ook ander hang- en sluitwerk: scharnieren, raamhendels en deurknoppen. Weet je niet in welke categorie jouw klus valt? Kies dan bij “SOORT KLUS” linksboven de optie “Anders”. Dat geldt ook als je meerdere slotenklussen in één keer gedaan wilt hebben.
 
Het tarief voor alle slotenmakers is €70/u inclusief BTW en MrFix staat de vakman niet toe om voorrijtijd- of kosten te rekenen. Je leest hier meer over de tarieven, spoedklussen en garantie. En direct hieronder geven we voorbeelden van recente slotenklussen en Klantbeoordelingen.
 
 

Slotenmaker in Eindhoven? Via MrFix!

 • MrFix werkt uitsluitend met ervaren lokale slotenmakers
 • Kies zelf wanneer de slotenmaker kan komen: 24/7
 • Tarief €70/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan ook
 •  

Hoe vind ik een slotenmaker in Eindhoven?

 • Bel 020-6750333, mail, WhatsApp 06-1538 0087 of beter: vul bovenstaand formulier in
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke slotenmaker komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - slotenmaker

Slotenmaker - Ammunitiehaven - Den Haag

3 punts-sluiting in deur zetten en 2 extra gaten frezen

MrFix, ik zoek een slotenmaker in den Haag om een 3 punts-sluiting in de deur zetten. Er moeten 2 extra gaten in gefreesd worden. Alle materialen zijn aanwezig! * * * Expert Question/remark: Reinoud Lauwaert komt langs. Hij is ook gecertificeerd voor he...

Slotenmaker - Rustenburgerstraat - Amsterdam

Afgebroken sleutel uit Yale-voordeurslot verwijderen of slot vervangen

Afgebroken sleutel uit Yale-voordeurslot verwijderen of anders slot vervangen

Slotenmaker - Hoogoord - Amsterdam

Hang- en sluitwerk - Replace door handle - AM

Slotenmaker in Amsterdam gezocht om de deurklink van onze binnenkamer te vervangen, ik heb een vervangende deurklink bij me. En ik spreek alleen Engels. (Locksmith in Amsterdam wanted to replace the door handle of our interior room, i have a replacem...

 

 

Recente beoordelingen (4.763)

Score: 4,7/5,0 sterren

Frank: "Slotenmaker besteld via Mr.Fix; buitengesloten met sleutelbos aan binnenzijde deur. Binnen 45 minuten slotenmaker Mohamed aan de deur en probleem opgelost tegen een redelijke prijs. Zeer correcte slotenmaker en vooraf door Mr.Fix een duidelijke prijsopga..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Martijn: " Allemaal goed gegaan. De vakman moest wel een keer terug om iets te halen doordat het niet goed was doorgegeven. De vakman kon geen lange garantie geven omdat de schroef eerder al was doorgedraaid. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Monikajulia: "Meneer was Professioneel, met goede klantvriendelijke communicatie. Hij heeft zijn werk top gedaan!! Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,0/5,0 sterren

Ebubekir: " Ik had vrij laat in de avond een spoedklus, Mr Fix wist zelfs op dat tijdstip nog iemand te sturen die mijn probleem tijdelijk kon oplossen. "

 

Slotenmaker tarief - Locksmith rate

Slotenmaker Eindhoven - Tarief

 
We hebben met de door ons geselecteerde slotenmakers in Eindhoven (en elders) een vast uurtarief van €70 afgesproken, inclusief voorrijkosten en btw. MrFix zorgt dat we zowel jou als de vakman tijd en problemen besparen. Dat bespaart jou geld én ergernis. Ten eerste selecteren we deskundige vaklieden die efficiënt met hun en jouw tijd omgaan. Onze vakman komt binnen een tijdvak van 1 uur: je staat dus niet onnodig te wachten. Ten tweede zorgen we dat de tarieven en andere afspraken eerlijk en helder en zijn. Ten derde gebruiken we WhatsApp en andere tools voor direct, snel contact tussen klant en vakman: zonodig helpen we jullie daarbij. Zo kunnen we allemaal snel schakelen en voorkomen we misverstanden, tijdverspilling en onduidelijkheid over de gewerkte tijd. En dus doet de vakman je klus in 1 x goed.
 

Van raam dicht krijgen tot meerpuntsslot installeren

 
Als een raam niet goed sluit is dat altijd vervelend, maar het kan ook gevaarlijk zijn. Het zou een inbreker toegang kunnen geven tot je huis of erger: een ondernemende peuter zou uit het raam kunnen vallen! Onze Haagse slotenmaker komt je graag snel en vakkundig helpen. Hij kan je raamsluiting vervangen of repareren: als er iets mis is met het raamkozijn kan onze glaszetter dat vervangen.
 
Bij onze slotenmakers kun je ook terecht voor de meer complexe slotenklussen, zoals een driepuntsslot of een elektrisch slot plaatsen, open krijgen of repareren.
 

Eenvoudig een slotenmaker in Eindhoven boeken

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste slotenmaker? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een slotenmaker in Eindhoven voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame slotenmaker. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je aanvraag:

 • Geef het type klus zo helder mogelijk aan onder “Soort klus” en “Vat je klus kort samen”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Specifieke omschrijving” écht zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters of zelfs millimeters. Foto’s helpen daarbij. Vermeld bijv. het type of merk van het kapotte slot en eventuele andere details
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een schatting

 

Slotenmakerwerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair slotenmakerstarief. Zie voor meer info over tarieven voor slotenmakers in Eindhoven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18:00u).

Slotenmaker spoed - Locksmith urgent

Slotenmaker Eindhoven - Spoed

 
Stel je voor: je komt ’s avonds laat thuis en ontdekt dat je enige sleutel nog binnen is, of erger nog: hij breekt af in het slot. Of andersom: je voordeur sluit niet meer en je wilt hem niet de hele nacht open laten staan!
 
Klanten bellen dan wel eens omdat ze denken dat dat sneller gaat, maar we zijn ’s avonds telefonisch niet bereikbaar. Dat hoeft ook niet: vul gewoon het formulier in en geef duidelijk aan wanneer de slotenmaker wel (groen) / niet (rood) welkom is. Dan zoekt MrFix 24/7 onmiddellijk per e-mail (en ook via WhatsApp en telefoon) de juiste vakman om je klus te klaren. Als je minder haast hebt kun je ook e-mailen, 020-675 0333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-1538 0087. Dan verwerken we je opdracht gedurende onze openingstijden: ma-za 8:30-18:00u.
 

Weekend-, avond- en spoedklussen

 
Ook in het weekend kun je via MrFix een erkende slotenmaker in Eindhoven bestellen om je slot open of juist dicht te krijgen! MrFix kan in het weekend en/of met spoed slotenmaker verzorgen omdat we sinds 2018 een bestand van meer dan 150 vakmensen in en om Eindhoven hebben opgebouwd. Alle vakmensen zijn persoonlijk door ons gescreend. Zoek je snel en efficiënt een slotenmaker bij jou in de buurt? MrFix regelt het voor je. Onze slotenmaker staat klaar voor je spoedklus in Eindhoven-Centrum, Woensel, Stratum, Veldhoven of Geldrop.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%. En voor klussen die langer duren / geen spoed behoeven, zoals totale inbraakpreventie, kun je onze slotenmaker ook langs laten komen voor opname, advies en desgewenst een offerte.
 

Slotenmaker in Eindhoven – Garantie

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze slotenmakers gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, zijn aansprakelijkheidsverzekering en zijn coulance als partner van MrFix. Dat is een hele zorg minder.
 

MrFix voor elke klus in Eindhoven

 
MrFix regelt niet alleen snel & soepel een vakkundige slotenmaker maar ook een Schilder, Klusjesman, Loodgieter, Elektricien of andere Vakman in Eindhoven.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

 
Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst bijvoorbeeld ook de energiezuinigheid van je woning.
 
Vraag de Huis-APK hier aan of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18:00u).