Menu

Kan je huis fraaier? MrFix Verfraaiings-APK!

Waarom MrFix?

 • MrFix selecteert de vakman voor jouw Verfraaiings-APK
 • Kies zelf wanneer de vakman welkom is: 24/7
 • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten

Hoe plaats ik mijn klus?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - verfraaiing

Klusjesman - Johan Van Der Keukenstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix broken window blind - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om mijn jaloezieën in de slaapkamer te repareren. Ik heb het koord uit de baan/rol van mijn gordijn getrokken, en ik denk dat ik de beugel hierbij heb gebroken, omdat het onmogelijk is om het koord weer in de baan te kri......

Klusjesman - Albert Luthulistraat - Amsterdam

Ophangen / Aansluiten - Hang 2 IKEA curtain rails - AM

Klusjesman in Amsterdam-Oost gezocht om twee gordijnrails van IKEA op te hangen. Eén gaat in het plafond, één in de muur. (Handyman in Amsterdam-Oost wanted to hang two curtain rails from IKEA. One goes into the ceiling, one into the wall)

Klusjesman - Johannes van der Waalsstraat - Amsterdam

Ophangen / Aansluiten - Install wall shelving - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om onze nieuwe wandstelling aan de muur te bevestigen, wij willen graag een offerte of prijsindicatie voor deze klus. Bij het boren is het buitenste gedeelte van de muur aan het afbrokkelen en kan ik niet de diepte krijgen......

Klusjesman - Marnixstraat - Amsterdam

Ophangen / Aansluiten - Fix broken kitchen drawer + drill hole - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om mijn keukenlade te repareren omdat de schroef van het ophangsysteem brak en ik wil ook graag een gat boren om mijn internet kabel van de ene kamer naar de andere te leiden. (Handyman in Amsterdam wanted to fix my ki......

Klusjesman - R. Lemkinstraat - Amsterdam

Verbouwing - Dakkapel met gipsplaten aftimmeren, Scheidingswand bouwen - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om gipsplaten op de wanden en het plafond van een dakkapel te schroeven en een scheidingsmuur met deur te bouwen.

Klusjesman - Merlijnstraat - Amsterdam

Glaszetter - Fix glass, Re-attach tap handle - AM

Handige Glaszetter gezocht om glas te verplaatsen en een knop van de kraan te vervangen. (Handy Glazier in Amsterdam wanted to replace broken glass and re-attach/replace the handle of a tap. The glass pane is in an interior door so easily accessible......

Recente beoordelingen (3.195)

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Retna: "Iquitar was a total professional and when I had to cancel due to illness it was dealt with so well. Then the actual work took no time at all and considering how well it was executed I feel like the price is just fantastic. Clear communication, Fast ser..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ahmed: "I found the service very helpful and efficient. from my initial request till the final completion of the job, the service was very good. i would recommend to all those who would like a clean and professionally done job. Fast service, Craftsmanship, Clear..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Anthony: "MrFix. we were stuck with a white glove installation service in the Netherlands. Called MrFix they put me in contact with one of there fitters. The Haulier seriously screwed up, delivering the goods a day early on curbside. actually leaving the goods on..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Ingeborg: "Snelle reactie op mijn klusaanvraag. Goeie communicatie over de datum. Het vervangen van de badkraan duurde niet meer dan 30 minuten, maar ik betaalde wel het uurtarief van € 85,-. Naar verhouding vond ik dat wat prijzig, maar ik ben wel blij met het r..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Valeria: "Service was fast, and polite. The handyman (Marvin) was always available to come when we needed, even Sunday evening. I would recommend the service, since not a week went by from the moment I requested until the moment it got fixed (including purchasing o..."

Score: 3,7/5,0 sterren

James: "After a disasterous first experience, the second person that was sent was much better and able to fix the problem. Isa was very efficient, knew what he was doing and solved the problem very quickly. Just a pity it took two visits, I wish Isa had been sent..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Jane: "Within 2 days of sending my request, I received a confirmation of the date and time to fix and outside tap. Marsel did a great job, extremely polite, tidy worker, and completed the job effectively, highly recommend Marsel and Mr Fix, I have used their ser..."

Verbouwing tarief

Verfraaiings-APK - Tarief

MrFix helpt je niet alleen snel aan een erkende vakman om je huis te repareren of verfraaien: we kunnen reparaties ook voorkomen door sluipende problemen tijdig te ontdekken en verhelpen. Dat doen we met de MrFix Verfraaiings-APK. Dit is geen officiële keuring maar een snelle analyse van je woning op het gebied van onderhoud, energiezuinigheid en veiligheidsaspecten die jij belangrijk vindt.
 
Veel mensen vragen een Verfraaiings-APK aan na een verhuizing, maar het kan ook gewoon periodiek. En als je overweegt om gasten te krijgen (via AirBnB of niet) is een Verfraaiings-APK ook een verstandige stap.
 
Het tarief voor een Verfraaiings-APK is €50 per uur inclusief voorrijkosten en btw. De vakman loopt met jou de relevante checklist door en laat de lijst voor je achter. Jij bepaalt zelf of je eventuele verbeteringen door onze vakman uit laat voeren. Wanneer de vakman na de Verfraaiings-APK 4 of meer uur werkt dan biedt hij de Verfraaiings-APK zelfs gratis aan.
 

Wat omvat een Verfraaiings-APK?

De vakman checkt tijdens je Verfraaiings-APK bijvoorbeeld de volgende punten op het gebied van schilderwerk en wandbekleding:

 • Conditie van plafonds, inclusief elektra-aansluiting?
 • Conditie behang, stucwerk of andere wandbekleding / wandafwerking?
 • Behang?
 • Conditie schilderwerk van plafonds, gevel en houtwerk (deuren, deurkozijnen, raamkozijnen en plinten?)
 • Zijn de vloer, trap of drempels versleten?
 • Zijn er kansen om ruimte te scheppen door het huis uit te bouwen of de indeling te wijzigen?
 • Ben je niet tevreden met de indeling, functionaliteit of uitstraling van je huis of werkplek? Vraag dan een Opruim Scan aan. Gecertificeerde opruimcoach Leonie van onze partner SPOT ON Organizing maakt dan met jou een rondje door het huis en geeft advies voor het (re)organiseren van ruimtes en kasten

 
Zie Tarieven voor verdere vragen over tarieven of bel ons voor meer informatie op 020-675 0333 (ma-za 8.30-18u).

Regulier behang spoed

Verfraaiings-APK. Niet verplicht, wél slim!

Gelukkig is een Verfraaiings-APK van je huis niet verplicht zoals die voor je auto, maar hij heeft wél zin. Bijvoorbeeld om:

 • gewoon écht te genieten van je huis, vaak je kostbaarste bezit
 • voortaan thuis te komen in een opgeruimd huis waar alles zó is opgeborgen dat je het terug kunt vinden
 • je woning door middel van schilderwerk te beschermen tegen vocht- en rottingsproblemen
 • gebruik te maken van de huidige lage BTW-tarieven op schilderwerk, stucwerk en behangen
 • te investeren in je woning en tegelijk je in Box 3 belastbare vermogen te beperken voor het eind van het jaar

 
Onze vakmensen staan voor je klaar in heel Nederland, niet alleen in de Randstad!
 

Verfraaiings-APK met spoed

Wil je je nieuwe huis laten stuken of schilderen zodra je de sleutel krijgt en voordat je meubels van overzee aankomen? MrFix regelt snel een Verfraaiings-APK voor je. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Soepel je Verfraaiings-APK aanvragen

Klusservice MrFix heeft altijd een vakman voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een aannemer of andere vakman.
 
Tips voor het aanvragen van je Verfraaiings-APK:

 • Geef je wensen zo duidelijk mogelijk aan onder “SOORT KLUS” en “VAT JE KLUS KORT SAMEN”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Voeg eventueel een “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” toe
 • Klik “Snel een vakman”. Klik niet: “Eerst een offerte”. Na de Verfraaiings-APK kun je desgewenst wél een offerte krijgen als je voor meer dan ~€500 / 1 dag werk klussen wilt laten doen.

 

Een Huis-APK op elk vlak

MrFix regelt niet alleen een Huis-APK op het gebied van Verfraaiing maar desgewenst ook voor:

 • Inbraakveiligheid
 • Kindveiligheid
 • Energiezuinigheid
 • Brandveiligheid
 • Onderhoud / Reparaties
 •  
  Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

   

  Verfraaiings-APK or andere Huis-APK in jouw regio?

  Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare aannemers in heel Nederland inclusief Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere aannemer in jouw regio gekoppeld.