Menu

Gordijn ophangen? Lamp aansluiten? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale klusjesman
  • Kies zelf wanneer de klusjesman komt: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recent jobs - ophangen-aansluiten

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,7/5,0 sterren

Sara: "Vanuit Mr. Fix handige communicatie via whatsapp. De vakmensen werkte hard door."

Score: 5,0/5,0 sterren

Joke: "Prima klusser gaat net zo lang door tot de klus naar tevredenheid is afgemaakt."

Score: 4,7/5,0 sterren

Eliza: "Very quick, very friendly (both the people i spoke to on the phone and the person who came to my house to fix things)."

Score: 4,0/5,0 sterren

Robin: "19/11/17 KH E Michiel@: "Helaas weer een slechte MrFix review gekregen, dit keer van Robin Hanraets. Korte versie: "3 uur betaald a €250 voor een snelle blik, twee uur geouwehoer en een kitrandje. Later via Loodgieter.nl of zoiets nog een klu..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Lily: "Snel geregeld, uitstekend uitgevoerd"

Score: 4,3/5,0 sterren

Elke: "Ongelooflijk snel! Ik had verwacht een paar weken te moeten wachten op een klusser, niet gedacht dat die al binnen 3 dagen na de internetaanvraag aan de slag zou gaan."

Score: 4,7/5,0 sterren

Martin: "Snelle service. Electricien helder en eerlijk en kundig. Kortom prima service"

Score: 4,3/5,0 sterren

Thomas: "Quick, easy and with little fuss Mo took care of the lock. Would highly recommend."

Score: 4,7/5,0 sterren

Henri: "Hulp en begrip volle monteur"

Klusjesman tarief

Ophangen / Aansluiten - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde klussers voor ophang- en aansluitwerk een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien hangen onze erkende klussers je lamp of gordijn in één keer goed op: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en rompslomp. Elke klusjesman die via MrFix lampen aansluit of schilderijen ophangt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.

Je vindt meer uitleg over onze tarieven onder “Wat kost dat?” op onze Help-pagina.

Regel TV ophangen of lamp aansluiten met bovenstaand formulier

Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klussenbedrijf voor je klaar staan om een lamp, schilderij of plank op te hangen. Je plaatst een klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat. Een paar concrete tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo precies mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef bijvoorbeeld aan hoeveel planken de vakman op moet hangen en of de kabels aanwezig zijn om de lamp aan te sluiten. Als dat niet zo is heb je een elektricien nodig. En foto’s helpen vaak (maar hoeven niet)!
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte”: in dat laatste geval doet de vakman gewoonlijk offerte voor grote klussen (vanaf ~€500 / 1 dag werk) en anders een prijsindicatie

De beste klusjesman via Klusservice MrFix

Wie ooit naar een programma als “Help, Mijn Man Is Klusser” heeft gekeken weet dat het inschakelen van een klussenbedrijf geen overbodige luxe is. Je kunt een paar planken ophangen of een lamp aansluiten wellicht ook zelf, maar Klusservice MrFix bespaart zelfs bij een Mini-Home Makeover (op Linda.tv, met onze vakman Lorenzo) veel tijd en moeite. Bovendien heb je voor sommige klussen écht een klusjesman nodig. Achterstallig onderhoud of een verkeerd uitgevoerde klus kan een hoop ellende veroorzaken. Onze klusjesman doet je klussen in één keer goed, zodat je na afloop écht klaar bent en bovendien volledig ontzorgd. We gaan graag voor jou aan de slag!

Zoek je een goede klusjesman, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Wij hebben een netwerk aan professionele vakmannen voor je klaar staan.  Je kunt al je klussen in en om huis via onze kluswebsite professioneel laten fixen door een vooraf gecheckte klusjesman.

In urgent need of a handyman?

Ophangen / Aansluiten - Spoed

Je kunt ook bij MrFix terecht als je met spoed een klusjesman nodig hebt om een lamp aan te sluiten of een tv op te hangen. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.

Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis bewoonbaar laten maken of juist jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende klussers van MrFix!

Grote klussen, Kleine klusjes

Of je nu een verbouwing of uitbouw wilt laten doen of misschien een schilderij  of gordijn ophangen: MrFix staat voor je klaar. Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in, als je dat liever hebt. Onze specialisten laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

 

Klusservice MrFix in jouw regio

Wat we ook moeten ophangen of aansluiten, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klusjesmannen en klusjesvrouwen in Amsterdam, Haarlem, Leiden, Den Haag en elders in de Randstad. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusser in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: