Menu

Laswerk / soldeerwerk? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix voor laswerk/soldeerwerk?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale vakman
  • Kies zelf wanneer de lasser of soldeerder welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan ook

Hoe plaats ik mijn lasklus/soldeerklus?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - laswerk soldeerwerk 2

Elektricien - Borssenburgplein - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Hang 4 ceiling lamps - AM

Elektricien in Amsterdam gezocht om enkele plafondlampen te installeren. Het lijkt erop dat ons plafond alleen de elektrische kabels heeft (zoals op de fotos). Er is geen haak om de lampen aan het plafond te bevestigen, dus we hebben de elektricien nodig...

Elektricien - Overtoom - Amsterdam

Fix ventilator issue - AM

We zoeken een elektricien in Amsterdam omdat we wat problemen hebben met de ventilatie in het appartement en er komt een vreemd geluid uit en het is luidruchtig. (We need an electrician in Amsterdam because we have some problems with the ventilatio...

Elektricien - Dijkgraaf - Ouderkerk aan de Amstel

Elektra aanleggen (kabels) - Replace (~20m) tv cables within conduit - AM

Ik zoek een elektricien in Ouderkerk aan de Amstel voor het vervangen van de tv kabel (~20m). De tv kabel loopt door een leiding van de meterkast naar de poort van de woonkamer. (+-20m in lengte denk ik). De bestaande kabel is niet werkend/kapot (bevesti...

Elektricien - Soestdijksekade - Den Haag

Elektra installeren - Install Perilex Connection, Remove gas stove - DH

Electrician in The Hague wanted replace a gas stove with an induction hob. The meter cupboard for the electricity is in the kitchen itself so not a very long wire required. I would like someone to inspect the gas stove and then remove it and install the h...

Elektricien - Memeleiland - Amsterdam

Lamp in douche ophangen, Leiding voor speakers doortrekken, Stopcontact verdubbelen, Stopcontact fixen - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam voor vier elektraklussen: 1) lamp in douche ophangen 2) (loze) leiding voor speakers doortrekken 3) tweepunts-stopcontact uitbreiden naar vierpunts-stopcontact 4) stopcontact herstellen

Elektricien - Eeldepad - 's-Gravenhage

Nieuwe schakelaar plaatsen DH

Ik zoek een elektricien in Den Haag om een nieuwe schakelaar te installeren.

 

 

Recente beoordelingen (3.318)

Score: 5,0/5,0 sterren

Max: "Werkelijk fantastisch. Binnen een uur stond Fabio op de stoep voor de elektrische installatie van een raam ventilator. Hij had nog wat tijd tussen zijn andere werkzaamheden. Zeer bekwaam. Dacht mee. Prettige communicatie. De werkzaamheden duurden iets lan..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Esther: "Ik heb de klus met mr Fix als prettig ervaren ..vakkundige elektricien Mike was vriendelijk hulpvaardig en meedenkend in oplossing,communicatie met Mr Fix duidelijk en klantvriendelijk zeker een aanrader! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Monica: "Ik heb een e-mail gestuurd en gelijk kon ik een afspraak inplannen. De elektricien was precies op tijd en heeft vakkundig mijn plafond ventilator geplaatst. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Monica: "Er werd meteen op mijn verzoek gereageerd en de volgende dag werd ik al geholpen. Vriendelijk en vakbekwaam geholpen Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Wijke: "Klus was op heel korte termijn adequaat geregeld. Twee klachten achteraf netjes en snel afgehandeld. Tevreden met het resultaat. Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Willemijn: "perfecte communicatie via whapp snelle afspraak ,aardige vakman,uitstekende samenwerking, heel erg tevreden. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Paul: "Erg prettig contact, bij mr Fix doen ze echt hun best om je zo snel en goed mogelijk te helpen. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle service"

Score: 4,3/5,0 sterren

Paolo: "MrFix heeft een geschikte expert voor mijn klus gevonden. Heel hulpzaam. Niet goedkoop, toch. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

Elektricien tarief-Electrician rate

Laswerk en soldeerwerk - Tarief

 
De tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor laswerk en soldeerwerk geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Onze laswerk- en soldeerwerk vaklieden staan voor vakmanschap en kwaliteit. Je las- en soldeerklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook tijd.
 

Soepel je las- en soldeerklus plaatsen

 
Dat is eenvoudig: vul het formulier in en wij koppelen direct de juiste vakman aan jouw klus.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je las- of soldeerklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt ook 1 of 2 foto’s toevoegen; dat kan helpen.
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef bijvoorbeeld soort materiaal en afmetingen.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 

Laswerk en soldeerwerk tegen een eerlijk tarief

 
Lassen en solderen vraagt om zorgvuldigheid en vakmanschap. Las- en soldeertechnieken zijn bedoeld om sterke metalen verbindingen te maken. Zoals bijvoorbeeld waterleidingen en metalen constructies in de bouw. Het spreekt voor zich dat deze verbindingen van hoge kwaliteit moeten zijn voor het realiseren van een zeer langdurige veiligheid. MrFix zorgt ervoor dat jouw klus door een vakkundig specialist wordt uitgevoerd.
 
Zie voor verdere vragen over las/soldeer tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

Elektricien spoed-Electrician urgent

Las- en soldeerwerk - Spoed

 
Voor las- en soldeerklussen met spoed kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste vakman. Voor klussen die met spoed, na 18u, in het weekend of op feestdagen moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 
Onze professionals staan 24 uur per dag en in het weekend voor je klaar om elke denkbare las- of soldeerklus in heel Nederland snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u) bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Doe-het-zelf tips

 
Misschien ben jij een echte doe-het-zelver en wil je zelf aan de slag met lassen en solderen. Wij raden je aan een vakman in te zetten, maar áls je het zelf doet is een goede voorbereiding essentieel. Denk allereerst aan je eigen veiligheid, bijvoorbeeld door bij het lassen je ogen te beschermen met een veiligheidsbril of lashelm. Zorg verder dat je de juiste materialen in huis hebt. Bij elk type soldeerklus gebruik je andere vloeistof en soldeer. Je wilt bij het solderen van een waterleiding geen fouten maken. Waterschade kan ernstige gevolgen hebben.
 
Vraag bij twijfel advies aan een vakman of schakel een professionele lasser of soldeerder in.
 

Laswerk en soldeerwerk- Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze lassers en soldeerders gedekt door driedubbele garantie: garantie door de specialist, diens verzekering en de coulance. Geruststellende gedachte!
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook met plezier een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.