Menu

Elektra- en cv-prutsers veroorzaken levensgevaarlijke situaties

Michiel 25 augustus 2016

Onafhankelijke inspecteurs van cv-ketels en elektrische installaties slaan vandaag alarm in De Telegraaf: installateurs leveren op grote schaal prutswerk af. De vier inspecteurs, autoriteiten op het gebied van veiligheid, stellen dat er levensgevaarlijke situaties ontstaan door amateuristische elektriciens.

Hun constatering sluit aan op een rapport dat de Onderzoeksraad van Veiligheid vorig jaar uitbracht en wordt bevestigd in de vele commentaren van elektriciens en installateurs onder het artikel. De inspecteurs krijgen ook bijval van brancheorganisatie Uneto-VNI, die vindt dat de overheid weer toezicht moet houden om de consument te beschermen.

Zolang de overheid geen toezicht houdt helpt MrFix je aan vakkundige, gescreende elektriciens in Amsterdam en Den Haag. Bovendien controleren we je elektra-installatie middels onze Huis-APK. We helpen je altijd graag om eenvoudige klussen zelf te doen met de tips op ons blog, maar de meeste elektraklussen zijn riskant en kun je echt beter overlaten aan onze specialisten.