Menu

Trap bekleden? Klusservice MrFix!

Wil je jouw trap door een professional laten bekleden? Onze vakmannen zijn vooraf geselecteerd en klaren de klus in 1 keer goed. Vul bovenstaand formulier in en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan de beste trapstoffeerder.
 
De tarieven van Klusservice MrFix zijn eerlijk en transparant. We hebben een vast uurtarief van €60 afgesproken met de trapstoffeerders, inclusief voorrijkosten en btw. Geïnteresseerd in onze Klantbeoordelingen, garantie en tips? Lees dan nog verder. Je vindt daar ook onze voorwaarden voor spoedklussen.
 
 

Waarom je trap bekleden via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste trapstoffeerder
  • Kies zelf wanneer de trapstoffeerder welkom is: 24/7
  • Tarief €60/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe kom ik aan die ervaren trapstoffeerder?

  • Bel, mail, of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - meubelspecialist

Meubelspecialist - Prinsengracht - Amsterdam

Lassen van 1 stoelpoot - AM

Ik zoek een meubelspecialist in Amsterdam om het lassen van 1 stoelpoot

Meubelspecialist - Lanseloetstraat - Amsterdam

Fix tafel (schade aan tafel lakken) - AM

Meubelspecialist in Amsterdam gezocht om een tafel te repareren. Op de tafel is een strijkijzer beland, waardoor een afdruk nu te zien is. Dit wil ik graag hersteld hebben door middel van het lakken van de tafel. Zie bijgevoegde foto.

Meubelspecialist - Waterlelie - Nieuwegein

Bankstel repareren - UT

Ik zoek een meubelspecialist in Nieuwegein om mijn bank te repareren. De hond heeft de achterkant van de bank open gekrabt. Graag zou ik willen weten wat dit kost om te repareren. Zodat ik dat kan laten maken en aan de verzekering kan doorgeven.

Meubelspecialist - Keizersgracht - Amsterdam

Meubel stofferen - B+B Italia Charles-bank stofferen

MrFix, kan jullie vakman ons bankstel (B&B; Italia Charles, ik denk uit 2008) nog redden? We vinden hem prachtig maar de stof is aan de onderkant deels verweerd en op 1 plek zelfs versleten.

Meubelspecialist - Eerbeeklaan - Den Haag

Verhuizer - Connect table base to marble table top - DH

Vier klusjesmannen/verhuizers in Den Haag gezocht om de voet van een tafel aan het marmeren tafelblad vast te maken. Hiervoor moet een marmeren tafelblad uit een verzegelde houten kist of doos worden genomen die nu nog dichtgespijkerd is. Dan moet het mar...

Meubelspecialist - Van Eeghenlaan - Amsterdam

Verhuizer - Antiek bed naar 3e verdieping brengen, Monteren - AM

2 verhuizers in Amsterdam-Zuid gezocht om een antieke twijfelaar naar de 3e verdieping te brengen en te monteren. Waar nodig zijn touw en blok aanwezig. Het gaat om een: antieke twijfelaar, Hoofdbord 190x120 cm plus voeteinde, zijboorden, twee bodemplanke...

 

 

Recente beoordelingen (5.393)

Score: 5,0/5,0 sterren

Joachim: "Via Mr Fix vond ik een timmerman/meubelmaker die een kast voor mij gemaakt heeft waar mijn geluidsinstallatie nu in staat. Het hele proces was zeer snel en efficient, en de vakman was zeer indrukwekkend - een echte ambachtsman met eer in zijn werk (en ter..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Weer uitstekend! Binnen 1 uur een afspraak, binnen 24u uitvoering van de klus, perfecte service en zeer schappelijke prijs! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Joep: "De vakmensen van MrFix denken ruimer dan alleen maar "de klus" en zorgen dat de zaken er beter voorstaan dan aangetroffen! Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Derek: "Ze kwamen op tijd en hadden de klus geklaard in 10 minuten. Precies wat ik nodig had. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Dana: "Vriendelijke snelle en zeer goede vakmannen en prima communicatie! Dikke duim! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 3,7/5,0 sterren

Agnesz: "Tijden voor de afspraken mogen wel wat beter gehanteerd worden. Verder was de klus goed afgehandeld. Vakmanschap, Snelle service"

Score: 4,3/5,0 sterren

Tobias: "snel een vakman gevonden Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Menno: "Professioneel en tijdig Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

trap bekleden - tarief

Trap bekleden - Tarief

De tarieven van Klusservice MrFix zijn eerlijk en transparant. We hebben een vast uurtarief van €60 afgesproken met de door ons geselecteerde trapstoffeerders, inclusief voorrijkosten en btw.
 

Geen trapklus is te groot

 
Door Corona zitten we alweer een tijdje binnen met zijn allen dus we maken het er gezellig, warm en mooi. Mooie tijd dus om trap te bekleden, de inbouwkast te laten maken of het tv-meubel nieuw leven in te blazen.
 
Van een paar treden tot alle trappen in huis stofferen… geen probleem! Klusservice MrFix helpt je aan een professionele, betrouwbare trapstoffeerder in de buurt voor al je maatwerk. En als je een meubel juist schoongemaakt wilt hebben kun je een professionele schoonmaker vinden via de pagina Meubel / tapijt reinigen.
 

Soepel je trapklus plaatsen, snel een vakman

 
Vul simpelweg het formulier in en wij matchen je meubelklus direct met de juiste vakman.
 
Voor de eenvoudige meubel klussen of verhuizingen kun je direct een trapstoffeerder regelen, maar je kunt ook een prijsindicatie aanvragen. Voor op maat klussen die langer dan een dag duren is het efficiënter om een trapstoffeerder offerte te ontvangen.
 
Beschrijf de klus zo specifiek mogelijk en MrFix geeft jou snel een passende prijsindicatie.
 
Tips voor het plaatsen van je meubelklus:

  • Geef het type meubelklus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: hoeveel traptrede, welk materiaal moet er op, welk materiaal zit er nu op. Foto’s helpen enorm.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

 

Een eerlijk trapstoffeerder tarief

 
Laat MrFix je klus goed & gemakkelijk regelen: we matchen je binnen 1 uur met een vooraf persoonlijk gescreende aannemers. Voor klussen van een paar uur hebben we een vast all-intarief onderhandeld: €60 voor trappen bekleden.
 
Voor grote klussen en verbouwingen kun je een offerte aanvragen en betaal je minder per uur. Onze vakmannen beloven een strak uitgevoerde klus; of het nu om een los meubel of een inbouwkast gaat.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor nadere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

trap bekleden - garantie

Trap bekleden - Garantie

Trap bekleden – Garantie

 
De erkende trapstoffeerders via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke stoffeerder of andere meubelspecialist die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend en kunnen elke denkbare trapklus snel en accuraat uitvoeren in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen.
 
Maar mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan heeft MrFix voor een gedegen garantie gezorgd. De werkzaamheden van onze professionele trapstoffeerders zijn gedekt door driedubbele garantie: garantie door de specialist, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 

Met spoed trap bekleden?

 
Kan de trapklus echt niet meer wachten? MrFix zet ook met spoed trapstoffeerders in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste stoffeerder. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Betaal je trapklus achteraf

 
Eén van de grote voordelen van klussen uitbesteden via MrFix is dat je pas betaalt nadat je eerst een factuur ontvangt. Naast automatische incasso en een bankoverschrijving accepteren we nu ook betalingen per iDeal en creditcard. Betalen hoe en wanneer het je uitkomt. De betaaltermijn blijft twee weken, maar we merken dat de meeste Klanten direct betalen en dat Zen-gevoel ervaren: check, de klus is opgelost, afgehandeld en betaald!
 

Van beton-look tot tapijt

 
Wil je lekker met je blote voeten over een tapijten trap naar boven of liever een trap met een stoere betonlook en verlichting eronder. Tegenwoordig zijn er tal van materialen en mogelijkheden om je trap te bekleden. Kom je er niet uit? Vraag dan onze trapstoffeerder om advies.
 

Nog andere klussen liggen?

 
Laat MrFix je daarbij van dienst zijn ! Wij regelen ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien, Loodgieter of andere aannemer.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Trap bekleden in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare meubelspecialisten in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste meubelspecialist in jouw regio.

Blijf op de hoogte: