Menu

Behang aanbrengen? Klusservice MrFix!

Recent jobs - Behangen

Schilder - Meeuwenlaan - Amsterdam

Behangen - 1 muur fotobehangen + 6 muren schilderen

Schilder - Winkeldijk - Vinkeveen

Behangen - 20m2 behang verwijderen en schuimvinyl aanbrengen

"Behang verwijderen, dan muur met speciale lijm insmeren en behang aanbrengen. 20m2 Klant heeft vinylschuimbehang met granolmotief (zonder patroon) van Praxis op het oog maar je kunt het ook leveren."

Schilder - Osdorper Ban - Amsterdam

Behangen - Behangen 1x wand in kleedkamer en 1x in woonkamer- totaal 20m2

"Behangen 1x wand in kleedkamer en 1x in woonkamerWand 1: 3.88 * 2.60 hoogWand 2: (1.62 +1.65 +0.47) * 2.60 hoog (Hier zitten kamerhoge ramen tussen dus er hoeft geen behang onder of boven het raam)"

Schilder - Hildebrandstraat - Amsterdam

Behangen - Kwalitatief hoogwaardig behang aanbrengen

-2 muren behangen 1 klein muurtje (+/- 2m x 2.5m) en een lange muur (+/- 7m x 2,5m). -Voor beide muren kwalitatief hoogwaardig behang aanwezig (Eijfinger en Élitis) -Behang voor op de lange muur heeft nog als attentie punt dat het 1m breed is."

Klusser - Jan van Galenstraat - Amsterdam

Behangen - Behangen ~ 140 m2; vliesbehang

"Behangen vliesbehang; muren beton en gipsblokken; meerdere kamers.Oude (papier)behang is al verwijderd.Leveren lijm gewenst. "

Schilder - Comeniusstraat - Amsterdam

Behangen - 4 wanden van fotobehang voorzien.

"Er moeten 4 stuks fotobehang geplaatst worden bij een locatie van het Leger des Heils. De klus wordt op 12 juli geklaard. Het is onderdeel van een renovatie tijdens een Vrijwilligersproject voor jongeren in Amsterdam."

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

James: "AS: Klus super snel geklaard. Heeft ons in telefoon voor als er weer iets gebeurt. Hij kreeg wel een herinnering nadat hij meteen met I-deal had betaald. Verder heel happy"

Score: 4,3/5,0 sterren

Sanne: "Hi, Bob is een topper! Denk erg mee, was op tijd en is een prettig persoon om mee te werken"

Score: 4,8/5,0 sterren

Amrita: "Ronald levert wederom top kwaliteit werk!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Floris-Jan: "Was allemaal top geregeld"

Score: 3,7/5,0 sterren

Camiel: "Ok"

Score: 5,0/5,0 sterren

Rosanne: "voor herhaling vatbaar"

Score: 4,3/5,0 sterren

Lodewijk: "Helemaal tevreden. Alles goed gegaan (klonk vrij gehaast)"

Score: 4,0/5,0 sterren

David: "Fijn dat de loodgieter zo vroeg was een zo vlot werkte. Enige negatieve puntje was dat de toevoeging van mijn huisnummer niet in het systeem leek doorgekomen te zijn. De loodgieter belde in alle vroegte de buurvrouw wakker."

Score: 5,0/5,0 sterren

Guido: "Kort; duidelijk proces van bestellen en afhandelen, verloopt goed vanaf mijn Iphone. Goed werk!"

Local painter needed?

Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde behangers een vast uurtarief van €60 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien brengen onze erkende behangers je behang-klus in één keer goed aan: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare behanger met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

In urgent need of a painter?

Spoed

Wanneer je met spoed een behanger nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste behanger om je behang aan te brengen. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 18u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag.

Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis laten behangen of jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende schilders van MrFix!

Blijf op de hoogte: