Menu

Sanitair plaatsen? Radiator installeren? Klusservice MrFix!

Met spoed loodgieter?

Wat kost een loodgieter

In urgent need of a plumber?

Met spoed een loodgieter

Wij hebben met erkende loodgieters in Amsterdam een vast tarief van €70 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien lost onze loodgieter je waterschade in één keer goed op: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende. Zo ben jij er zeker van dat je klus goed wordt geklaard, zelfs wanneer je niet thuis bent. Wij bieden namelijk een sleutelservice aan waardoor onze loodgieters de klus kunnen klaren op ieder door jou gewenst moment. We streven er naar om jouw klus binnen 3 uur toe te wijzen aan een bekwame loodgieter.

Regel een betrouwbare loodgieter met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Loodgietersklussen moeten vaak met spoed. Verstoppingen zijn uiterst vervelend en zie je het liefst zo snel mogelijk opgelost. Dat snappen wij en daarom bieden we onze spoed loodgieters service aan. Dat betekent dat we de klus binnen 24 uur voor je klaren. Voor een spoedklus hanteert de loodgieter een toeslag van 50% die ook geldt voor loodgietersklussen in het weekend of na 19u. De toeslag is echter niet cumulatief, dus wanneer je een spoedklus hebt na 19u in het weekend, betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Dat geldt ook voor andere klussen, bijvoorbeeld wanneer je een schilder, elektricien of andere vakman zoekt. Voor deze soorten klussen heeft MrFix altijd de juiste fixer beschikbaar.

Recent jobs - installeren-plaatsen

Loodgieter - Adres ontbreekt - Adres ontbreekt nog

Zwevende wc plaatsen + ~8m2 wc-vloer betegelen

Het gaat om het plaatsen van zwevende wc en betegelen van de wc-vloer (ongeveer 8m2)

Loodgieter - Amsterdam

Loodgieter

"Het gaat om het repareren van twee wc's De wc boven lekt via het aansluitingsstuk wat te zien is op foto 11.59.03.De wc beneden heeft een zeer lage water kracht, door de pvc buizen te verleggen en het water recht naar beneden te laten stro

Loodgieter - Halvemaansteeg - Amsterdam

Geiser keeps switching off

Loodgieter - Westlandgracht - Amsterdam

- Helpen IKEA-wasbak installeren

Helpen IKEA-wasbak installeren

Loodgieter - Zeezigt - Diemen

Lekkage - Verstopte afvoer

Afvoer in keuken repareren

Loodgieter - Tweede Jan Steenstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Lekkende douchekraan

Lekkende douchekraan

Blijf op de hoogte: