Menu

Onderhoud aan CV / thermostaat? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale loodgieter
  • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €70/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - cv-thermostaat

Loodgieter - Vrolikstraat - Amsterdam

Bevroren waterleiding verhelpen

NL -Ik zoek een loodgieter in Amsterdamom een bevroren waterleiding te verhelpen.

Loodgieter - Stadionweg - Amsterdam

Install 2 kitchen taps

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam die twee oude kranen kan vervangen door nieuwe die ik al heb gekocht.I need a plumber in Amsterdam to remove the old kitchen taps and install the new ones that I bought.I have attached pictures of the taps. See b

Loodgieter - Luitstraat - Almere

CV / Radiator - Lek in radiator in badkamer verhelpen HI

Hoi MrFix,Ik zoek een loodgieter in Almere-Muziekwijk om een lekkende radiator in de badkamer te repareren. Alleen de linkerkant lekt, het is een verticale radiator waaraan men handdoeken kan hangen, er is behoorlijk wat water uitgelekt.Vr. Gr.,Hel

Loodgieter - Driftstraat - Leiden

Gaslekkage verhelpen LE

NL: Ik zoek een loodgieter in Leiden om vanmiddag of morgen een gaslekkage in de binneninstallatie te verhelpen: drukverlies van 14,4. Liander is geweest en heeft aangegeven dat met spoed een vakman langs moet komen. Ik heb al een idee van het probleem e

Loodgieter - Biesboschstraat - Amsterdam

CV / Radiator - Radiator badkamer vervangen

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam die een oude radiator kan verwijderen en hem kan vervangen door een nieuwe. De nieuwe radiator heb ik al aangeschaft. Expert Question/remark: Totaal prijs incl materiaal & manuren. Excl. btw. 350€.

Loodgieter - Van Oldenbarneveldtstraat - Amsterdam

Lekkage - Lekkende afvoerpijp toilet verhelpen

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om de lekkende afvoerpijp van mijn toilet te verhelpen. Het lekt bij de kitrand, niet al te heftig, maar wel een kleine lekkage

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

Dorothée: "nothing special to say"

Score: 3,5/5,0 sterren

Wally: "goed gewerkt"

Score: 4,3/5,0 sterren

Bianca: "Goed en netjes werk geleverd"

Score: 4,7/5,0 sterren

Martin: "Snelle service. Electricien helder en eerlijk en kundig. Kortom prima service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Madeleine: "Fijne service"

Score: 4,5/5,0 sterren

Alex: "Richard is top"

Score: 4,2/5,0 sterren

Ian: "Very quick, effective and at a good price. I was pleased with the experience."

Score: 4,0/5,0 sterren

Cora: "Heel vriendelijke, begrijpende en en efficiente monteur. Lof!"

Score: 4,0/5,0 sterren

Tamsin: "Het was duurder dan ik heb gedacht. Maar het werk was goed"

Loodgieter - tarief

CV bijvullen en ontluchten - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €70 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Waarom onderhoud aan je CV-ketel?

Door goed onderhoud van je CV-ketel gaat de ketel langer mee. Ook verkleint dit de kans op storingen en koolmonoxidevergiftiging. Een goed onderhouden ketel is fundamenteel voor een veilige leefomgeving. Hoewel onderhoud aan je CV niet wettelijk verplicht is, stellen fabrikanten van CV-ketels jaarlijks onderhoud vaak als voorwaarde voor garantie. Doe je dit niet, vervalt je recht op garantie.Hiernaast is het zo ook verzekeringsmaatschappijen regelmatig niet uitkeren bij schade, bijvoorbeeld een gasexplosie, door nalatig onderhoud. Stel de veiligheid van jezelf en je gezin centraal, pleeg regelmatig onderhoud aan je CV-ketel.
 

Soepel je loodgietersklus plaatsen

Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. Vermeld bijv. Het type of merk CV-ketel en eventuele overige benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven “Wat kost dat?” op Help / FAQ of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

Loodgieter - Spoed

Loodgieter met spoed

Met spoed een loodgieter?

Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten, zoals een kapotte CV-ketel midden in de winter. Je wilt natuurlijk niet een heel weekend zonder warm water en verwarming zitten. Daarom staan de vakmannen van MrFix ook voor spoedklussen voor je klaar. Zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 

Voorkom problemen én een hoge energierekening

Veel loodgieters bieden een onderhoudscontract aan voor jaarlijkse controle van je CV-ketel tegen een gunstig tarief. Wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt nemen ze zelf contact met je op. Op deze manier raakt het onderhoud aan je ketel niet in de vergetelheid en heb je er zelf geen omkijken naar.
 
Wist je dat een goed onderhouden CV-ketel wel zo’n 10 procent kan schelen op de energierekening? Door goed onderhoud verbrandt het gas in de CV-ketel beter en stoot de ketel minder C02 uit. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook goed voor je portemonnee.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 3 uur aan de juiste loodgieter.
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook moeiteloos een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie over Klusservice MrFix op 020-675 0333.

 

Loodgieter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en elders in de Randstad. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio gekoppeld.