Menu

CV / Radiator problemen snel en goed verhelpen

Met spoed loodgieter?

Kosten loodgieter

In urgent need of a plumber?

Met spoed een loodgieter

Wij hebben met erkende loodgieters in Amsterdam een vast tarief van €70 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien lost onze loodgieter je waterschade in één keer goed op: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende. Zo ben jij er zeker van dat je klus goed wordt geklaard, zelfs wanneer je niet thuis bent. Wij bieden namelijk een sleutelservice aan waardoor onze loodgieters de klus kunnen klaren op ieder door jou gewenst moment. We streven er naar om jouw klus binnen 3 uur toe te wijzen aan een bekwame loodgieter.

Regel een betrouwbare loodgieter met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Loodgietersklussen moeten vaak met spoed. Verstoppingen zijn uiterst vervelend en zie je het liefst zo snel mogelijk opgelost. Dat snappen wij en daarom bieden we onze spoed loodgieters service aan. Dat betekent dat we de klus binnen 24 uur voor je klaren. Voor een spoedklus hanteert de loodgieter een toeslag van 50% die ook geldt voor loodgietersklussen in het weekend of na 19u. De toeslag is echter niet cumulatief, dus wanneer je een spoedklus hebt na 19u in het weekend, betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Dat geldt ook voor andere klussen, bijvoorbeeld wanneer je een schilder, elektricien of andere vakman zoekt. Voor deze soorten klussen heeft MrFix altijd de juiste fixer beschikbaar.

Recent jobs - CV / Radiator

Loodgieter - Geuzenkade - Amsterdam

CV / Radiator - Convector-put vervangen door radiator

Ik wil graag een radiator op plek van Convectorput, aanschaf in overleg met loodgieter.De CV-ketel zelf wordt binnenkort ook vervangen door de VvE, nieuwe radiator kiezen in overleg met loodgieter.

Loodgieter - Kraaipanstraat - Amsterdam

CV / Radiator - Verwarmingsradiator verplaatsen + leidingen wegwerken

"Verwarmingsradiator verplaatsen. Het gaat om het verplaatsen van 1 radiator ongeveer 1,5 meter naar rechts, en leidingen van boven naar beneden achter wand wegwerken, leidingen van links naar rechts onder vloer door wegwerken. Nieuw kozijn wordt

Loodgieter - Amstelveenseweg - Amsterdam

CV / Radiator - Radiatoren repareren

1x lekkage onderkant bij aan-of afvoer.1x rooster onderkant opnieuw bevestigen.

Loodgieter - Looiersgracht - Amsterdam

CV / Radiator - SPOED- CV reparatie

CV- ketel geeft geen heet water, merk onbekend; op leeftijd.Huis staat te koop, CV moet zsm weer werkend zijn.

Loodgieter - Churchill-laan - Amsterdam

CV / Radiator - Replace 3 radiators and re-build toilet

"I would like to have 2 radiators replaced and 1 added. Also our toilet needs to be removed and placed back again as we think we did not build it well and the toilet smells!"

Loodgieter - van Eeghenstraat - Amsterdam

CV / Radiator - Lekkende cv-ketel: nazien lekkage + vervangen cv-ketel.

CV-ketel lekt, noodreparatie of emmer eronder. Do.30/3 of vr.31/3Cv-Ketel in kast op balkon.

Blijf op de hoogte: