Menu

Werkzaamheden aan CV-ketel of radiator? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale loodgieter
  • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €70/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - cv-radiator

Loodgieter - Bentinckstraat - Den Haag

Afvoer van douche en wastafel in badkamer ontstoppen DH

Ik zoek een loodgieter in Den Haag om de afvoer van mijn douche en wastafel in badkamer graag ontstoppen. Hij is vorige Zomer al eens ontstopt door Michel, een uitstekende loodgieter van MrFix: het zou perfect zijn als hij opnieuw kon komen.

Loodgieter - Balboastraat - Amsterdam

CV / Radiator - cv-ketel verwarmt water niet (code 6)

MrFix, ik zoek een loodgieter in Amsterdam want mijn cv-ketel geeft geen warm water. De ketel gaf eerst code 7, na bijvullen en ontluchten geeft hij nu code 6.

Loodgieter - Stadhouderskade - Amsterdam

Verstopping van keukenafvoer oplossen

MrFix, kan dezelfde loodgieter als 2 weken geleden terug komen om de verstopping van mijn keukenafvoer op te lossen?

Loodgieter - Van Ostadestraat - Amsterdam

Was-droogcombinatie en vaatwasser apart aansluiten

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om mijn was-droogcombinatie en vaatwasser aan te sluiten. De vaatwasser en de was-droogcombinatie staan allebei in de keuken en moeten geïnstalleerd worden, maar er is maar 1 afvoer en 1 kraan. De afstand van de vaatw

Loodgieter - Wittezeestraat - Lelystad

Vermoedelijk gesprongen waterleiding onder wastafel repareren

Ik zoek een loodgieter in Lelystad om een lekkage in de badkamer te verhelpen. Vermoedelijk gesprongen waterleiding onder de wastafel. Hoofdkraan staat dicht. Gelieve voor 1300 of na 1500 voor vandaag indien mogelijkMet vriendelijke groet.

Loodgieter - Schoonboomstraat - Amsterdam

Installeren / Plaatsen - Vaatwasser plaatsen + aansluiten

"" Fixer Question/remark: foto van het keukenkastje onder de spoelbak, materiaal ongeveer € 45,00

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,3/5,0 sterren

Lisa: "Fiat was very good professional and helpful guy"

Score: 4,7/5,0 sterren

Atanas: "I am very happy with the service provided by Mr. Fix & will use again their services in the near future."

Score: 4,2/5,0 sterren

Caroline: "The guy who came to help worked very hard, and was very quick - we were very happy with him. Pien was also very helpful with the initial assistance"

Score: 5,0/5,0 sterren

Wendy: "Snel een afspraak, vriendelijk contact en prima werk geleverd! Thanks Ronald en Bodhi"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Supersnelle verhuizing binnen Amsterdam. De verhuizer wist precies wat hij moest doen en was sneller klaar dan we dachten."

Score: 4,2/5,0 sterren

Christina: "Happy to use again"

Score: 5,0/5,0 sterren

Ingrid: "Prima klusjesman. Erg klantgericht en uitermate vriendelijk."

Score: 4,2/5,0 sterren

Julien: "Goede ervaring, snelle service."

Score: 3,5/5,0 sterren

Sonja: "fijn en vertrouwd"

Loodgieter - tarief

CV/ radiator plaatsen - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €70 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

CV-ketel installeren

De loodgieters van klusservice MrFix installeren met zorg en aandacht een CV-ketel of radiator in je woning. Zij weten hoe belangrijk het is een CV-ketel zorgvuldig te installeren. Tenslotte regelt een CV zowel warm water als de verwarming in je huis. Daar wil je niet zonder zitten.
 
Investeer in jaarlijks onderhoud aan je CV-ketel. Dit voorkomt ongemakken door achterstallig onderhoud en zorgt er bovendien voor dat je in een veilige woonomgeving verblijft. Een gasexplosie door een verouderde CV-ketel is niet ondenkbaar. Bovendien vereisen de meeste opstalverzekeringen zelfs jaarlijks controle. Zonder onderhoud wordt schade niet vergoed. Vermijd dit soort risico’s dus door onderhoud uit te besteden aan een professionele loodgieter tegen een eerlijk tarief.
 

Radiator plaatsen

Het plaatsen van een radiator is precisiewerk. Een erkende loodgieter weet waar hij op moet letten.  Denk hierbij aan de stand van de ophangbeugels en de juiste plek van aansluiting van aanvoer en retour. Bij vervanging van een ander type radiator moet je vaak ook nieuwe CV leidingen leggen.
 

Soepel je loodgietersklus plaatsen

Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. Vermeld bijv. Het type of merk sanitair en eventuele overige benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze vakman in voor het installeren van een nieuwe CV ketel of het plaatsen van badkamer sanitair. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven “Wat kost dat?” op Help / FAQ of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

Loodgieter - Spoed

CV/radiator werk - spoed

De erkende loodgieters via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke loodgieter of installateur die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een loodgieter?

Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. Een overstroming in de badkamer of een kapotte CV-ketel, het kan zomaar tegen zitten. Je wilt natuurlijk niet een heel weekend zonder warm water en verwarming zitten. Daarom staan de vakmannen van MrFix ook voor spoedklussen voor je klaar. Zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Amsterdam, Den Haag en de rest van de Randstad accuraat en met spoed te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 3 uur aan de juiste loodgieter.
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

Een eigen huis is ieders droom en je zorgt er graag goed voor. Je pleegt jaarlijks onderhoud aan je CV en houdt niet van broddelwerk. Je gaat voor kwaliteit en kwalitatief hoge materialen. Wij bij MrFix begrijpen dat dus wij matchen graag al je klussen aan erkende vakmannen voor een perfect resultaat.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook moeiteloos een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Loodgieter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht en elders in de Randstad. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio gekoppeld.