Menu

CV / Radiator problemen snel en goed verhelpen

Loodgieter - Spoed

Kosten loodgieter

Loodgieter - tarief

Met spoed een loodgieter

Wij hebben met erkende loodgieters in Amsterdam een vast tarief van €70 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien lost onze loodgieter je waterschade in één keer goed op: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende. Zo ben jij er zeker van dat je klus goed wordt geklaard, zelfs wanneer je niet thuis bent. Wij bieden namelijk een sleutelservice aan waardoor onze loodgieters de klus kunnen klaren op ieder door jou gewenst moment. We streven er naar om jouw klus binnen 3 uur toe te wijzen aan een bekwame loodgieter.

Regel een betrouwbare loodgieter met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Loodgietersklussen moeten vaak met spoed. Verstoppingen zijn uiterst vervelend en zie je het liefst zo snel mogelijk opgelost. Dat snappen wij en daarom bieden we onze spoed loodgieters service aan. Dat betekent dat we de klus binnen 24 uur voor je klaren. Voor een spoedklus hanteert de loodgieter een toeslag van 50% die ook geldt voor loodgietersklussen in het weekend of na 19u. De toeslag is echter niet cumulatief, dus wanneer je een spoedklus hebt na 19u in het weekend, betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Dat geldt ook voor andere klussen, bijvoorbeeld wanneer je een schilder, elektricien of andere vakman zoekt. Voor deze soorten klussen heeft MrFix altijd de juiste fixer beschikbaar.

Recente klussen - CV / Radiator

Loodgieter - Pieter Langendijkstraat - Amsterdam

CV / Radiator - CV- servicebeurt

Onze cv heeft een service beurt nodig (inclusief ev bijvullen van water). Wij verhuren op dit moment ons huis. Heel graag na afloop van de klus een sticker op de cv plakken met de datum van servicing en een foto daarvan maken.

Loodgieter - Waverstraat - Amsterdam

CV / Radiator - Vaillant Mag 9/1 geiser reparen: verwarmt water niet

Beste MrFix, ik zoek een cv-monteur in de Rivierenbuurt in Amsterdam om mijn Vaillant Mag 9/1-keukengeiser te repareren. De vlam brandt goed, alleen geen warm water, dus het ligt of aan het membraan of iets anders is vuil of verstopt. Je kan parkeren voo

Loodgieter - Geuzenkade - Amsterdam

CV / Radiator - Convector-put vervangen door radiator

Ik wil graag een radiator op plek van Convectorput, aanschaf in overleg met loodgieter.De CV-ketel zelf wordt binnenkort ook vervangen door de VvE, nieuwe radiator kiezen in overleg met loodgieter.

Loodgieter - Van Breestraat - Amsterdam

CV / Radiator - Thermostaatknoppen vervangen + afvoer wasmachine controleren

1. het vervangen van de thermostaatknoppen door simpeler type (zie foto)2. wasmachine afvoer controleren op lekkage

Loodgieter - van Eeghenstraat - Amsterdam

CV / Radiator - Lekkende cv-ketel: nazien lekkage + vervangen

MrFix, ik zoek een loodgieter in Amsterdam Oud-Zuid voor een noodreparatie of een emmer onder mijn CV-ketel die lekt. Cv-Ketel zit in kast op balkon.

Loodgieter - Orteliusstraat - Amsterdam

CV / Radiator - Nieuwe cv-ketel slaat af bij aanzetten radiator

MrFix, ik zoek een loodgieter in Amsterdam om mijn nieuwe cv-ketel te repareren. Hij slaat af bij het aanzetten van de radiator.

Blijf op de hoogte: