Menu

Prijzen wasdroger reparatie Amsterdam

Veel witgoed monteurs lijken in eerste instantie voordelig voor je aan het werk te gaan, maar de rekening kan flink tegenvallen door allerlei extra arbeids- of andere kosten. Om deze reden hebben wij met erkende witgoed monteurs en witgoed reparateurs in Amsterdam een vast uurtarief van €85 inclusief voorrijden en btw afgesproken, zodat jij nooit voor een onaangename verrassing komt te staan. Bovendien klaart onze witgoed reparateur jouw klus in één keer goed, zodat je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende bespaart.

Regel een betrouwbare witgoedmonteur met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Allround wasdroger monteur Amsterdam

Je wasdroger houdt er plotseling mee op, of misschien heb je dat eigenlijk al een tijdje aan zien komen. Het apparaat maakt al een tijdje een vreemd geluid, je was wordt niet goed droog en je merkt dat de droogtrommel niet meer soepel draait. In dat geval is het raadzaam om een erkende witgoed monteur naar jouw wasdroger te laten kijken. Soms kan een onderdeel eenvoudig vervangen worden, maar het kan ook zijn dat het probleem wat complexer is dan je aanvankelijk dacht. Het is bij witgoedklussen altijd slim om gebruik te maken van de diensten van een ervaren professional, zodat je zeker weet dat je klus in één keer goed gefixt wordt.

Reparatie voor alle wasdrogers

De wasdroger monteurs en reparateurs van MrFix weten door jarenlange ervaring met alle merken en typen elk apparaat weer aan de praat te krijgen. Onze monteurs en reparateurs kunnen niet alleen wasdrogers repareren maar ook wasdrogers inbouwen. Op basis van foto’s kunnen onze experts vaak al snel zien waar het problemen zit. Zo bespaar je tijd en geld, vandaar dat we je vriendelijk verzoeken om foto’s mee te sturen wanneer je ons verzoekformulier invult.

Via het verzoekformulier plaats je eenvoudig jouw klus met desgewenst vooraf een vrijblijvende prijsindicatie of bindende offerte. Voor een snelle fix reken je af op basis van onze scherp onderhandelde uurtarieven. Voor complete inbouwklussen loont het vaak om een passende offerte aan te vragen. Voor offerteklussen – die een dag of langer duren – geldt vaak dat jou een gunstiger uurtarief gerekend wordt.

Veel voorkomende klachten bij wasdrogers

Vaak heb je al snel door dat er iets mis is met je wasdroger. Je wasdroger draait helemaal niet meer of draait niet goed meer. Je was wordt niet meer goed droog en je machine maakt een vreemd geluid. Het kan goed zijn dat het probleem in je wasdroger zit. Vaak kun je dan bepaalde onderdelen laten vervangen zodat jouw apparaat weer snel als een zonnetje werkt. Soms ligt de oorzaak van het probleem buiten je wasdroger en heeft dit bijvoorbeeld te maken met verkeerd aangelegde elektra, waardoor de wasdroger te veel stroomtoevoer vraagt. Overbelasting is dan snel een feit en kan bovendien gevaarlijk zijn. Voor problemen met je elektra raden we je echt aan om een erkende elektricien langs te laten komen. Zoek je een professionele elektricien, dan kun je deze natuurlijk bij MrFix regelen via ons verzoekformulier.

Blijf op de hoogte: