Menu

Prijzen vaatwasser reparatie Amsterdam

Waar legio witgoed monteurs op het eerste gezicht goedkoop lijken, vallen zij achteraf juist duur uit vanwege onverwachte extra arbeids- of andere kosten. Daarom hebben wij met onze witgoed monteurs in Amsterdam vaste uurtarieven afgesproken, zodat je nooit voor een onaangename verrassing komt te staan. Wij hebben met erkende witgoed monteurs en witgoed reparateurs een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien voert onze witgoed reparateur je klus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

Regel een betrouwbare witgoedmonteur met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Allround vaatwasser monteur Amsterdam

Vaatwassers zijn essentieel voor je huishouden, zeker als je een groot gezin draaiende moet houden. Onze vaatwasser monteurs zijn allround en kunnen elk mogelijk probleem aan je apparaat verhelpen. Het repareren van je afwasmachine is niet eenvoudig, omdat de oorzaak in veel hoeken kan schuilen. Bij het niet meer lopen van je lades kun je het betreffende onderdeel vaak zelf bestellen en installeren, maar soms heb je een technisch uitdagend probleem.

Het komt vaak voor dat de filters versleten zijn, waardoor je vaat minder schoon wordt en er een nare geur in de vaatwasser blijft hangen. Wanneer jouw afwasmachine helemaal niet meer draait kan dat met de stroomtoevoer te maken hebben. In het laatste geval is het verstandig een erkende elektricien naar je elektra te laten kijken. Voor alle elektraklussen kun je vanzelfsprekend ook bij MrFix terecht.

MrFix levert ook installateurs voor de inbouw van je vaatwasser. Zij bouwen niet alleen onderdelen voor je huidige vaatwasser, maar installeren ook de vaatwasser zelf en wanneer je wilt zelfs volledige keukens. Bovendien hebben we ervaren timmermannen in dienst om de inbouw van jouw afwasmachine vloeiend te laten gebeuren. Een erkende timmerman – en andere vakmannen – regel je eenvoudig via ons verzoekformulier.

Reparatie voor alle vaatwassers

Onze vaatwasser monteurs en installateurs kunnen door veel ervaring met alle merken en typen apparaten altijd voor je aan de slag. Of je nu een Bosch vaatwasser reparatie uit wilt laten voeren of die van Beko, Whirlpool of een ander merk, we vinden altijd de juiste onderdelen voor jouw afwasmachine. Doordat niet al onze vaatwasser monteurs zijn gebonden aan Whirlpool, Beko, Bosch of een ander specifiek merk kunnen wij ieder merk goed repareren en ieder onderdeel snel bemachtigen.

Een verzoek plaats je eenvoudig via ons formulier, met desgewenst een prijsindicatie of bindende offerte vooraf. Wanneer je bij jouw aanvraag foto’s meestuurt kunnen wij het werk – en daarmee de benodigde uren en het juiste tarief – beter voor je inschatten. Zo voorkom je dat je voor onverwachte kosten komt te staan. Voor complete inbouwklussen loont het om een passende offerte aan te vragen. Offerteklussen – die een dag of langer duren – hebben vaak een gunstiger uurtarief.

Veel voorkomende klachten bij vaatwassers

Er zijn bepaalde indicatoren die je vertellen dat er iets mis is met je vaatwasser. Zo kan je vaatwasser een apart geluid maken, een nare geur verspreiden of je vaat minder goed schoon krijgen. Je laat een witgoed monteur komen omdat je op deze manier snel weet wat er precies mis gaat en zodat je het probleem écht oplost. Wanneer je een acuut probleem opgelost wilt hebben dan kan dat uiteraard ook.

Wij zorgen er voor dat we binnen 3 uur een goede witgoedmonteur – en in dit geval een koelkast monteur of reparateur – in Amsterdam voor jou beschikbaar hebben. Voor spoedklussen hanteren we een toeslag van 50%. Die toeslag geldt voor klussen die worden uitgevoerd met spoed (binnen 24 uur), klussen na 19u en klussen in het weekend. De toeslag is echter niet cumulatief, dus als je met spoed een witgoedmonteur zoekt die in het weekend na 19u aan de slag gaat is de toeslag geen 150% maar 50%.

Blijf op de hoogte: