Menu

Prijzen wasmachine reparatie Amsterdam

Veel witgoed monteurs lijken op het eerste gezicht goedkoop maar zijn juist duur vanwege onverwachte extra arbeids- of andere kosten. Wij hebben met erkende witgoed monteurs en witgoed reparateurs in Amsterdam een vast uurtarief van €85 inclusief voorrijden en btw afgesproken, zodat je nooit voor een onaangename verrassing komt te staan. Bovendien voert onze witgoed reparateur je klus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

Regel een betrouwbare witgoedmonteur met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Allround wasmachine monteur Amsterdam

Heeft je wasmachine een onderhoudsbeurt of zelfs reparatie nodig, dan hoef je niet verder te zoeken. Onze witgoed monteurs kunnen elk probleem verhelpen bij de wasmachines van de merken waarin ze zich specialiseren. MrFix stuurt je uitsluitend erkende witgoed monteurs die jouw wasmachine in één keer goed repareren zodat je nog jaren van jouw apparaat kunt genieten.

Reparatie voor alle wasmachines

Voor onze witgoed monteurs maakt het geen verschil of je nu een Whirlpool wasmachine reparatie uit wilt laten voeren of een Samsung, Bosch of ander merk wasmachine gerepareerd wilt hebben. Wij zetten zowel specialisten van merken zoals Samsung, Bosch en Whirlpool in als witgoed reparateurs die niet zijn gebonden aan een bepaald merk en die onderdelen van elk merk bestellen. Je regelt snel en eenvoudig een witgoed monteur via ons verzoekformulier, met desgewenst een prijsindicatie of bindende offerte vooraf. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen onze monteurs het werk beter inschatten en weten zij in veel gevallen wat zij mee moeten nemen om jouw klus in één keer goed te klaren. Zo voorkom je onnodige kosten en weet je direct waar je aan toe bent.

Veel voorkomende klachten bij wasmachines

Wasmachines kunnen best een stootje hebben, maar er zijn problemen te bedenken waar zelfs jouw trouwe machine geen antwoord op heeft. Dat kan te maken hebben met aanslag op de filters, slijtage aan de trommel of andere klachten die zich binnen de wasmachine voordoen.

Soms wordt een wasmachine overbelast door een verkeerde aansluiting van je elektra. Wanneer jouw wasmachine te veel energie vraagt om zijn werk te doen kan het zijn dat deze er mee ophoudt. In dit geval is het verstandig om een erkende elektricien in te schakelen om de elektra na te lopen. Hij kan bijvoorbeeld een extra groep in de meterkast plaatsen of een stopcontact verplaatsen zodat je niet teveel van je meterkast vergt.

In andere gevallen heeft je was een nare geur, wat te maken kan hebben met de vervuiling van je filters. Het is in dit geval aan te raden om ook je leidingen – voor de watertoevoer – te controleren. Een betrouwbare loodgieter kun je moeiteloos via MrFix regelen.

De wasmachine is een belangrijk apparaat in het dagelijks leven en bespaart over het algemeen veel van jouw kostbare tijd. Het is dan ook flink vervelend wanneer je wasmachine er ineens mee ophoudt. Wij begrijpen dan ook goed dat je jouw wasmachine snel weer aan de praat wilt hebben. Daarom zorgen wij er voor dat we binnen 3 uur een goede witgoedmonteur – en in dit geval een wasmachine monteur of– in Amsterdam voor jou beschikbaar hebben.

Voor spoedklussen hanteren de witgoed reparateurs een toeslag van 50%. Die toeslag geldt voor klussen die worden uitgevoerd met spoed (binnen 24 uur), klussen na 19u en klussen in het weekend. De toeslag is niet cumulatief, dus wanneer je met spoed een witgoedmonteur zoekt die na 19u in het weekend aan de slag gaat betaal je geen 150% maar 50% toeslag.

Blijf op de hoogte: