Menu

Prijzen koelkast reparatie Amsterdam

Veel witgoed monteurs lijken op het eerste gezicht goedkoop maar zijn het niet vanwege onverwachte extra arbeids- of andere kosten. Daarom hebben wij met erkende witgoed monteurs en witgoed reparateurs in Amsterdam een vast uurtarief van €85 inclusief voorrijden en btw afgesproken, zodat je nooit voor een onaangename verrassing komt te staan. Bovendien voert onze witgoed reparateur je klus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

Regel een betrouwbare witgoedmonteur met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Allround koelkast monteur Amsterdam

Koelkasten worden steeds geavanceerder en het is niet altijd even makkelijk om de vinger te leggen op het probleem. Daarom schakel je een erkende koelkast reparateur in via MrFix. Bij een ouder apparaat helpen onze monteurs jou natuurlijk ook nog steeds graag zodat je nog lang van jouw vertrouwde koelkast kunt genieten. Onze monteurs en reparateurs zijn uitsluitend professionals en zijn persoonlijk door ons geselecteerd.

Reparatie voor alle koelkasten

Onze witgoed monteurs zijn in te schakelen voor ieder merk koelkast. Dat biedt jou veel voordelen, want onze koelkast monteurs kunnen ieder onderdeel van elk merk bestellen. Je regelt snel en moeiteloos een witgoed monteur via ons verzoekformulier, als je wilt na een prijsindicatie of een bindende offerte. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen onze monteurs het werk beter inschatten en weten zij in veel gevallen wat zij mee moeten nemen om jouw klus in één keer goed te klaren. Zo voorkom je onnodige kosten en weet je direct waar je aan toe bent.

Veel voorkomende klachten bij koelkasten

Koelkasten zijn in het algemeen apparaten waar je altijd van op aan kunt, maar ook zij geven wel eens problemen. Er zijn veel mogelijke oorzaken van een technisch defect aan je koelkast. Zo kan het zijn dat je koelelementen zijn versleten of de thermostaat van de koelkast niet meer werkt. Bij ijsvorming in je koelkast is het goed mogelijk dat je waterfilter versleten is.

Overbelasting van de koelkast kan ook de oorzaak zijn voor een defect aan je koelkast. Wanneer je elektra niet juist is aangesloten vraagt jouw koelkast te veel stroom om te koelen. Een onjuiste aansluiting van je elektra kan bovendien verstrekkende gevolgen hebben: kortsluiting is een relatief veel voorkomend probleem en dient snel te worden verholpen door een erkende elektricien. Je regelt via ons verzoekformulier ook eenvoudig en snel een betrouwbare elektricien.

Jouw koelkast is een belangrijk apparaat in het dagelijks leven en het is flink vervelend wanneer je veel bederfelijke eet- en drinkwaren in de koelkast hebt staan en deze er ineens mee ophoudt. Wij begrijpen goed dat je jouw koelkast in zo’n geval snel weer aan de praat wilt hebben. Daarom zorgen wij er voor dat we binnen 3 uur een goede witgoedmonteur – en in dit geval een koelkast monteur of reparateur – in Amsterdam voor jou beschikbaar hebben.

Voor spoedklussen hanteren we een toeslag van 50%. Die toeslag geldt voor klussen die worden uitgevoerd met spoed (binnen 24 uur), klussen na 19u en klussen in het weekend. De toeslag is echter niet cumulatief, dus wanneer je met spoed een witgoedmonteur zoekt die na 19u in het weekend aan de slag gaat is de toeslag geen 150% maar 50%.

Blijf op de hoogte: