Menu

Lokale witgoedmonteur gezocht? Klusservice MrFix!

witgoedreparatie

Prijzen witgoedmonteur Amsterdam

kapotte-wasmachine

Koelkast reparatie en vaatwasser reparatie

We hebben met de door ons geselecteerde witgoedmonteurs in Amsterdam een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doen onze erkende witgoedmonteurs je wasmachine reparatie of wasdroger reparatie in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare witgoedmonteur met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Witgoedspecialist Amsterdam

Een echte witgoedspecialist in Amsterdam kan lastig te vinden zijn. Om je met al je witgoedproblemen te kunnen helpen hebben wij een selectie aan allround witgoedmonteurs samengesteld die bestaat uit erkende koelkastreparateurs, vaatwassersmonteurs en wasmachinemonteurs. Zij hebben veel ervaring met verschillende merken en apparaten waardoor je er zeker van kunt zijn dat je witgoed reparatie in één keer goed wordt uitgevoerd. Zij weten precies welke onderdelen of andere benodigdheden ze voor jouw witgoedklus mee moeten nemen en zorgen ervoor dat je witgoed reparatie in Amsterdam en omstreken snel en vakbekwaam wordt geregeld.

Wasmachine reparatie voor alle merken

De witgoedmonteurs van MrFix voeren net zo goed een Whirlpool wasmachine reparatie als die van een ander merk wasmachine uit. Vaak zijn er allerlei oorzaken te bedenken die ten grondslag liggen aan het niet meer werken van de wasmachine. Om je probleem niet tijdelijk maar definitief op te lossen is het verstandig om een erkende witgoedmonteur te laten kijken naar je wasmachine reparatie of wasdroger reparatie.

Wasdroger reparatie voor alle merken

Onze monteurs zijn erkende reparateurs die jouw wasdroger reparatie professioneel uit kunnen voeren. Voor alle merken kun je uiteraard bij ons terecht. Problemen met de droogtrommel komen relatief vaak voor en zijn snel opgelost, maar ook voor meer uitdagende witgoedklussen heb je met de witgoedreparateurs van MrFix de beste oplossing gevonden. Soms hebben problemen niet direct met een defect in het apparaat zelf te maken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de droogtrommel niet meer draait door een gebrek aan stroomtoevoer. In dit geval doe je er verstandig aan om je door één van onze elektriciens te laten helpen. Onze elektriciens kun je via ons verzoekformulier eenvoudig regelen en desgewenst kunnen we een prijsindicatie of zelfs een bindende offerte verzorgen.

De veelzijdigste witgoedreparatie in Amsterdam via klusbedrijf MrFix

Voor de reparatie van je wasmachine, koelkast of witgoed kies je voor de professionele witgoedmonteurs van MrFix in Amsterdam. Het repareren of inbouwen van je witgoed kan best ingewikkeld zijn. Het is in beide gevallen verstandig om een professionele witgoedmonteur in te schakelen. Het verkeerd repareren of inbouwen van je vaatwasser, wasdroger of koelkast kan namelijk grote gevolgen hebben. Je ervaart niet alleen ongemak door een slecht werkend apparaat: het kan bovendien gevaarlijk zijn. Het gebeurt niet zelden dat een verkeerde aansluiting van je witgoed voor ongelukken zorgt. Mocht je deze problemen ondervinden, dan hebben wij naast onze schilders, klussers en hoveniers ook erkende elektriciens die jou verder kunnen helpen.

Voor vakkundige koelkast reparatie en vaatwasser reparatie in Amsterdam kun je bij MrFix terecht. Dit gedt niet alleen voor een Bosch vaatwasser reparatie maar ook voor andere merken vaatwassers en koelkasten. Veel witgoedmonteurs zijn gespecialiseerd in één of enkele merken en hebben alleen voor dat merk of merken onderdelen klaar liggen. Dat betekent langer zoeken naar de juiste witgoedmonteur of langer wachten op onderdelen van andere merken. MrFix kent verschillende witgoedmonteurs en stuurt jou snel een passende vakman.

Witgoed reparatieklussen in Amsterdam

Onze witgoedmonteurs voeren overal in Amsterdam en omstreken koelkast reparatie, vaatwasser reparatie en wasmachine reparatie uit. Binnen 3 uur koppelen we jou aan een professionele witgoedmonteur, zodat je snel duidelijkheid hebt. Veel witgoedmonteurs lijken op het eerste gezicht goedkoop maar zijn het niet vanwege onverwachte extra arbeids- of andere kosten. Wij hebben met erkende witgoedmonteurs een vast tarief van €85 per uur inclusief voorrijden, parkeren en btw afgesproken, zodat je nooit voor onverwachte meerkosten komt te staan. Bovendien voert onze witgoedmonteur je klus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

Je plaatst moeiteloos een verzoek via ons verzoekformulier. Voor sommige klussen – die bijvoorbeeld een dag of langer duren – kan het handig zijn om een prijsindicatie of bindende witgoedofferte aan te vragen. Aan de hand van je offerteverzoek ontvang je van ons een passende offerte. Wanneer je een uitgebreide omschrijving en foto’s meestuurt kunnen we het werk beter voor jou inschatten en kunnen we je een zo nauwkeurig mogelijke prijs- en tijdsindicatie geven. Ook voor andere klussen kun je eenvoudig een verzoek plaatsen via het verzoekformulier. Zo regel je snel een erkende elektricien, loodgieter of een andere vakman.

Witgoedmonteur snel ter plekke

De koelkast is plotseling uitgevallen: het gebeurt je voor de eerste keer of misschien was de koelkast reparatie de vorige keer niet goed uitgevoerd. Vervelend, want je koelkast staat helemaal vol met bederfelijke waren en je hebt vanavond nog visite! Wij begrijpen heel goed dat je liefst dezelfde dag nog wordt geholpen. Daarom zorgen wij er voor dat we binnen 3 uur een goede witgoedmonteur – in dit geval een koelkastmonteur – in Amsterdam voor jou beschikbaar hebben.

Voor spoedklussen hanteren we een toeslag van 50%. Die toeslag geldt voor klussen die worden uitgevoerd met spoed (binnen 24 uur), klussen na 19u en klussen in het weekend. De toeslag is echter niet cumulatief, dus wanneer je met spoed een witgoedmonteur zoekt die in het weekend na 19u aan de slag gaat betaal je geen 150% maar 50% toeslag.

Recent jobs - Witgoedmonteur

Witgoedmonteur

Wasmachine - filter + nieuwe afvoer

1) Filter van wasmachine checken (reinigen en mogelijk vervangen)2) Nieuwe afvoer voor wasmachine aanleggen3) Afvoer van wasbak nakijken24/10/16: "De afvoer van onze wasmachine komt via een slang uit op een wasbak.Doordat het water niet go

Witgoedmonteur - Bernard Zweerskade - Amsterdam

2 Raam sluit niet goed

03 Nov 2016, 13:58:zo ook de ovendeur nieuw bestellen voor in de keuken.Ook lamp ophangen boven de eettafel, en kijken of er een dimmerprobleem is.

Witgoedmonteur - Vijzelstraat - Den Haag

Repareren Wasmachine DH

Whitegoods F50 wasmachine, stroomt wel water in en daarna doet hij niets meer. DHFixer Question/remark: Goedenmiddag, het merk whitegoods is mij niet bekend, is dit zeker het merk?

Witgoedmonteur - Eerste Jan vd Heijdenstraat - Amsterdam

Wasmachine krijgt geen water

"ATAG wasmachine type 911D93-OL doet het niet, volgens mij omdat hij geen water binnenkrijgt. Lijkt wel te draaien namelijk." Fixer Question/remark: Hoe is de situatie, is toestel goed toegangkelijk?

Witgoedmonteur - Sarphatipark - Amsterdam

Wasmachine reparatie

"My laundry washer has suddenly stopped during washing.It is without warranty.How quickly can you come to check/repair it (including this weekend)?And how much would it be?The machine is "White-line MT-1062LED".My zipcode is 1073

Witgoedmonteur - Tugelaweg - Amsterdam

Electrolux Valgjord dishwasher error i30

IKEA dishwasher Electrolux Valgjord 21552 error i30 (+ beeping)

Blijf op de hoogte: