Menu

Lokale slotenmaker gezocht? Klusservice MrFix!

Geen probleem voor de lokale loodgieters van MrFix

De slimste slotenmaker in de Randstad via klusbedrijf MrFix

slotenmaker amsterdam

Slotenmaker in de hele Randstad

Het is nooit een goed moment om je sleutels kwijt te raken, maar wanneer je sleutel in het slot afbreekt ben je zo mogelijk nog verder van huis. Wat het probleem ook is, onze slotenmaker in Amsterdam komt je graag snel en vakkundig helpen. Voor het vervangen van een slot, of het nu gaat om een cilinderslot of een ander slot, maar ook voor complete inbraakbeveiliging klop je aan bij onze slotenmaker.

De slotenmaker speelt een grote rol in de beveiliging van je huis. Wanneer je sleutels kwijt zijn geraakt is dat stevig balen, maar wanneer je huisbeveiliging niet goed op orde is ben je pas echt kwetsbaar. Laat jouw huisbeveiliging altijd regelen door een erkende slotenmaker, zodat je geen kans loopt op prutswerk. Sloten vervangen is een specialistische klus en daarom is onze slotenmaker gecertificeerd en door ons persoonlijk gescreend. Een vakkundige slotenmaker regel je eenvoudig via ons verzoekformulier, voor spoedklussen of desgewenst met prijsindicatie vooraf!

Met de door ons zorgvuldig gescreende slotenmakers hebben we een vast uurtarief van €70 inclusief voorrijden en btw afgesproken. Onze erkende slotenmakers plaatsen of repareren je slot in één keer goed: dat bespaart je geld en een hoop tijd en ellende.

Hang en sluitwerk voor elke deur in Amsterdam

Hang en sluitwerk is – helaas – niet in alle gevallen even goed op elkaar afgestemd. Voor veel deuren heb je specifiek hang en sluitwerk nodig en is een vakman om je daarbij te helpen geen overbodige luxe. Wanneer je je sleutels kwijt bent geraakt en geen reservekopie hebt liggen dan moet je vaak je gehele sloten laten vervangen. Wij hebben voor jou de beste slotenmaker in Amsterdam klaarstaan, zodat je altijd snel uit de brand wordt geholpen: of het nu gaat om het vervangen van een cilinderslot of het plaatsen van veiligheidssloten.

Sleutels kwijt? Sleutel afgebroken in het slot?

Sleutels kwijt raken of je sleutel afbreken in het slot zijn twee van de meest voorkomende redenen om een slotenmaker te bellen. Voor dergelijke klussen kun je onze slotenmaker zeker inschakelen, maar ook met grotere klussen kan onze slotenmaker prima overweg. Een complete inbraakbeveiliging voor inbraakpreventie installeren doet hij namelijk ook. Hij controleert meteen of er sloten moeten worden vervangen en of het hang en sluitwerk nog goed werkt.

Inbraakbeveiliging en inbraakpreventie Amsterdam

Je kunt maar beter een veilig huis hebben dan achteraf op de blaren moeten zitten omdat er is ingebroken. Vaak stellen verzekeringsmaatschappijen dan ook de eis dat je een goed functionerend alarmsysteem en sloten van voldoende hardheid moet hebben om aanspraak te maken op dekking door hun inboedelverzekering. Buiten de bescherming van je eigendommen gaat het bij een inbraak soms ook om jouw persoonlijke veiligheid en die van je eventuele kinderen.

Regel een betrouwbare slotenmaker met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Overal in Amsterdam en omstreken kun je onze slotenmaker inschakelen. Dat scheelt, want wanneer er in jouw buurt geen goede slotenmaker te vinden is die tijd heeft om jouw klus snel maar nauwkeurig uit te voeren kun je deze eenvoudig vinden bij MrFix. Het maakt daarbij dus niet uit of je in Amsterdam Noord, Oost, Zuid of West woont, onze slotenmaker is flexibel en kan zowel met spoed als na prijsindicatie langskomen.

Slotenmaker werkzaamheden en prijzen Amsterdam

Sommige slotenmakers lijken op het eerste gezicht goedkoop maar zijn juist duur vanwege onverwachte extra arbeids- of andere kosten. Erger nog, het kan ook aan de kwaliteit van de slotenmaker liggen. Onze gecertificeerde slotenmaker voert je klus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende. Zo kun jij weer snel van een veilige woning genieten zonder dat je extra tijd of geld kwijt bent.

Spoed slotenmaker Amsterdam

Wanneer je een slotenmaker nodig hebt is de kans groot dat je hem met spoed nodig hebt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je deur open blijft staan door een probleem met je hang en sluitwerk, dat je slot moet worden opengebroken of zelfs complete cilindersloten moeten worden geplaatst. Voor klussen die wat langer duren of geen spoed behoeven, zoals inbraakpreventie en inbraakbeveiliging, kun je onze slotenmaker ook op afspraak langs laten komen.

Voor spoedklussen hanteren we een toeslag van 50%. Die toeslag geldt voor klussen die worden uitgevoerd met spoed (binnen 24 uur), klussen na 19u en klussen in het weekend. De toeslag is echter niet cumulatief, dus wanneer je met spoed een slotenmaker zoekt die na 19u in het weekend aan de slag gaat betaal je geen 150% maar 50% toeslag.

24 uurs slotenmaker Amsterdam

Wij begrijpen dat ongemakken met je huisbeveiliging vaak op de minst gunstige momenten naar boven komen. Daarom is onze slotenmaker in Amsterdam 24 uur per dag beschikbaar, zodat je zelfs midden in de nacht geholpen kunt worden. Onze slotenmaker werkt snel en nauwkeurig, waardoor je vaak goedkoper uit bent dan wanneer je een mindere slotenmaker langs laat komen die een lager uurtarief hanteert.

Regel eenvoudig een betrouwbare slotenmaker met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Recente klussen - slotenmaker

Slotenmaker - Loenermark - Amsterdam

2 kettingsloten plaatsen

Ik zoek een slotenmaker in Amsterdam om 2 soortgelijke kettingsloten op de deur te plaatsen als op bijgaande foto.

Slotenmaker - Schippersgracht - Amsterdam

Regulier slot maken - Slot sousterrain vervangen volgens advies Mo

Slotenmaker - Dalsteindreef - Diemen

Deur verplaatsen, Slot verwisselen - AM

Ik zoek een slotenmaker om in ons kantoor in Diemen een deur te verplaatsen: uit 1 kozijn halen en in een ander kozijn afhangen. Daarnaast ook graag het slot verwisselen.

Slotenmaker - Turnhoutplantsoen - Amsterdam

Regulier slot maken - Slot in wc-deur vervangen

" We hebben een vervangend slot voor de wc deur in huis, maar het gat in de deur is te klein. Het formaat slot dat wij willen laten vervangen is niet meer te krijgen. Er dient dus in de deur gezaagd te worden."

Slotenmaker - Transvaalkade - Amsterdam

Ander hang- en sluitwerk - Vervang Nemef-krukespagnolet

MrFix, ik zoek een klusjesman in Amsterdam-Oost om onze gebroken Nemef-krukespagnolet te vervangen: hij is afgebroken. Het betreft een sluitingssyteem voor dubbele openslaande ramen. Mijn inschatting is dat de overige delen van de sluiting (de stang etc.

Slotenmaker - Jan Tooropstraat - Amsterdam

Ophangen / Aansluiten - Installeren intercom en deurbel op automatische deur

Installeren van intercom en deurbel op een automatische deur. Fysiopraktijk: deur overdag automatisch open, in avond alleen door medewerker te openen.

Blijf op de hoogte: