Menu

Vind binnen 3 uur een gevel reiniger die je klus in 1 x goed doet

Recent jobs - Professionele schoonmaker

Professionele schoonmaker - Admiraal de Ruijterweg - Amsterdam

Opleveringsschoonmaak 70m2

ruimte van 70m2

Professionele schoonmaker - Gyroscoopweg - Amsterdam

Gevelonderhoud

"Gevelonderhoud - Het gaat om een periodieke klus, 1 of 2 keer per jaar, hierbij willen we een soort contract aangaan."

Professionele schoonmaker - Groote Peel - Diemen

Grote schoonmaak - Gevel reinigen

"Beste MrFix, ik zoek bedrijf dat mijn gevel (~30m2) en oprit kan reinigen met hogedrukreiniger. Indien nodig ook voegen van gevel repareren. We gaan de gevel laten kaleien (witkalken). Mvg"

Professionele schoonmaker - Nadezjda Mandelstamstraat - Amsterdam-Zuidoost

Opleveringsschoonmaak

sterk vervuildmuren keukengembeulieerdafzuigkapgeel135M²deze dinsdag 17/01 toegang 8-18u

Professionele schoonmaker - Amsterdam

Bathroom mold removal

Hi MrFix, need someone to remove of mold of ceiling from small bathroom, ~ 2 sq meters I think whole ceiling & walls need to be cleaned.Thanks, Renae

Professionele schoonmaker - Artemisstraat - Amsterdam

Grote schoonmaak - Clean empty 158 m2 flat

Alle kamers (158 m2 op 4e en 5e verdieping) van lege woning schoonmaken alsmede 2 balkonnetjes en ramen (binnen + buiten), liefst op vrijdag 16/12. Indicatie: 6 uur? Als Klant tevreden is wil ze ook graag wekelijkse schoonmaak!

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,0/5,0 sterren

Diandra: "This is my second time using MrFix service. The first time was setting up the lamps at my house and the second time was fixing the wifi at my house. MrFix was really helpful since I made the phone call for reservation until the expert came to fix the thi..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Aloys: "Het klopt allemaal."

Score: 3,7/5,0 sterren

Liselotte: "Persoonlijk en goede, betrouwbare en aardige schilder"

Score: 4,5/5,0 sterren

Gabriele: "All good."

Score: 5,0/5,0 sterren

Sander: "Echt erg goed geregeld! Puik werk!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Micky: "Bedankt voor de uitstekende service."

Score: 4,0/5,0 sterren

Tamsin: "Het was duurder dan ik heb gedacht. Maar het werk was goed"

Score: 5,0/5,0 sterren

Suze: "vriendelijk, vlot en goed."

Score: 5,0/5,0 sterren

Stephen: "Fantastic service"

De beste gevel reiniger via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde gevel reinigers een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende gevel reinigers je verfklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare gevel reiniger met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het gevel reinigersbedrijf met een ongekende service

Zelf je huis reinigen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele gevel reinigers tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een gevel reiniger gezocht, of voor de grote klussen een gevel reinigersbedrijf dat gevel reinigerwerk sneller kan doen!

gevel reinigerwerken in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine gevel reinigersklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je gevel reinigersspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het reinigen van een grote oppervlakte? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze gevel reinigers leveren uitstekend gevel reinigerwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de gevel reinigers jouw klus in één keer goed doen.

De netste gevel reiniger via klusbedrijf MrFix

Het reinigen van jouw kozijnen, deuren, trap of ander gevel reinigerwerk is geen enkel probleem voor de professionele gevel reinigers van MrFix. Je vindt via ons snel de netste gevel reiniger van de Randstad en voor grotere klussen het beste gevel reinigersbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huisgevel reiniger voor binnengevel reinigerwerk maar ook gevel reinigers die buitengevel reinigerwerk doen. Behalve gevel reinigers kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een gevel reiniger nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste gevel reiniger voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis laten reinigen of jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende gevel reinigers van MrFix!

 

Zoek je een goede gevel reiniger, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende gevel reinigers een vast tarief van €50 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze gevel reiniger je gevel reinigerwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een gevel reiniger regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende gevel reiniger offerte aanvragen. Voor gevel reinigerklussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een gevel reiniger offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

gevel reiniger werkzaamheden

Of je nu een gevel reiniger in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste gevel reinigers in west Nederland en omstreken. Voor de grotere gevel reinigerklussen zetten we met alle plezier een gevel reinigersbedrijf in, als je dat liever hebt. Of onze gevel reinigers nu jouw muur reinigen of jouw plafond reinigen, ze laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.