Menu

Professionele schoonmaker gezocht? Klusservice MrFix!

schoonmaker

Kosten professionele schoonmaker in de Randstad

schoonmaken

Met spoed een schoonmaker

We hebben met de door ons geselecteerde schoonmaakbedrijven in de Randstad een vast uurtarief van €45 afgesproken inclusief voorrijkosten, parkeerkosten en BTW. Bovendien doen onze erkende  schoonmaakbedrijven je schoonmaakklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een professionele schoonmaker met bovenstaand formulier of bel 020-6750 333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Een schoonmaakbedrijf met ongekende service

Hoe groot of klein jouw schoonmaakklus ook is, je kunt altijd bij onze schoonmakers en schoonmaaksters terecht. Wanneer je een uitgebreide schoonmaakklus hebt kun je het best een ervaren schoonmaakbedrijf inschakelen. Zo weet je zeker dat de ruimte in één keer goed wordt schoongemaakt. Wanneer jouw schoonmaker of schoonmaakster goed is bevallen koppelen wij jou bij herhaaldelijke schoonmaakverzoeken graag opnieuw aan jouw favoriet!

Schoonmaakklussen moeten vaak met spoed. Dat begrijpen wij en daarom bieden wij deze spoed schoonmaakservice aan. Dat betekent dat we de klus binnen 24 uur voor je klaren. Voor een spoedklus hanteert de schoonmaker een toeslag van 50% die ook geldt voor schoonmaakklussen in het weekend of na 19u. De toeslag is echter niet cumulatief, dus wanneer je een spoedklus hebt na 19u in het weekend, betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Dat geldt ook voor andere klussen, bijvoorbeeld wanneer je een schilder, elektricien of andere vakman zoekt. Voor deze soorten klussen heeft MrFix altijd de juiste fixer beschikbaar.

Recente klussen - professionele schoonmaker

Professionele schoonmaker - Herengracht - Amsterdam

Gordijnen reinigen

Ik zou graag Hicham opnieuw willen vragen om een set gordijnen te laten reinigen. De vorige keer heeft hij dat heel vlot gedaan, waren ze binnen een dag weer terug. De gordijnen kunnen tussen 9.00 en 16.30 opgehaald en teruggebracht worden.Bedankt, A

Professionele schoonmaker - Panamalaan - Amsterdam

Tapijt reinigen 2 kamers + gang - AM

Ik zoek professionele schoonmaker in Amsterdam om een diep-tapijtreiniging in twee slaapkamers en een gang + trap. Oppervlakte kamers ongeveer 15 + 10m2, gang 5m2, trap. Er moet wel wat met meubels worden geschoven, kan ik niet helemaal verwijderen.

Professionele schoonmaker - Nieuwemeerdijk - Badhoevedorp

Schoorsteen vegen

Ik zoek een schoorsteenveger in Badhoevedorp voor het vegen van de schoorsteen.

Professionele schoonmaker - Griseldestraat - Amsterdam

Clean suede sofa, Deep clean 60m2 flat

MrFix, I am looking for a professional cleaner with machine to clean a suede sofa and deep clean my 60m2 flat including fridge, floor, wall, ceiling, oven etc ... The ceiling is ~2.4m high and no ladder is available.

Professionele schoonmaker - Keizersgracht - Amsterdam

Schoorsteen vegen - Ventilatiekanaal reinigen

Ik zoek een scchoorsteenveger in Amsterdam-Centrum om ons inpandige ventilatiesysteem te reinigen tot aan de afvoerpijp.

Professionele schoonmaker - Lange Leidsedwarsstraat - Amsterdam

Clean paint dust on floor - AM

Need to clean some paint dust on the floor

Blijf op de hoogte: