Menu

Lokale meubelspecialist gezocht? Klusservice MrFix!

Recent jobs - Meubelspecialist

Meubelspecialist - Oostenburgervoorstraat - Amsterdam

- Custom build a chest of drawers

Meubelspecialist

Kluis van 45kg 2 trappen tillen met bochten

"Kluis van 45 kg 2 trappen op brengen - met bochten"

Meubelspecialist - Van Tuyll Van Serooskerkenweg - Amsterdam

IKEA-kast monteren

MrFix, kan een klusjesman in Amsterdam mijn IKEA-kast komen monteren? De vakman moet een boormachine en schroeven mee nemen omdat de kast aan het plafond vast gemaakt moet worden.

Meubelspecialist - Dennenhof - Amsterdam

Verhuizer - Sjouwen

Aanstaande zaterdag moeten we twee kamers uit ons huis leeghalen, omdat de vloer moet worden gelakt. We hebben 2 mannen nodig om spullen te tillen uit de kamers naar de garage.

Meubelspecialist - Amsterdam

verbrande carpet

"" Fixer Question/remark: Service price from 08:00-20:00 is 30EUR per hour all included - no extra costs (Amsterdam area - A10ring) If I drive to on other cities, fuel price to be calculted in addition to the costs of hour rate. If you n

Meubelspecialist - Keizersgracht - Amsterdam

Meubel stofferen - B+B Italia Charles-bank stofferen

MrFix, kan jullie vakman ons bankstel (B&B; Italia Charles, ik denk uit 2008) nog redden? We vinden hem prachtig maar de stof is aan de onderkant deels verweerd en op 1 plek zelfs versleten.

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,5/5,0 sterren

Siba: "Was happy that i got a help in the same dat."

Score: 4,3/5,0 sterren

Kurt: "Vincent is een hele goeie vakman die de tijd neemt, eigen ideeen heeft maar ook bereid is om vanuit de klant te redeneren. Erg aangename samenwerking op heel korte termijn!"

Score: 4,7/5,0 sterren

Michaelle: "Great service!"

Score: 4,3/5,0 sterren

Berthold: "Ik werd prettig snel en afdoende geholpen."

Score: 5,0/5,0 sterren

Lidwina: "Richard was heel aardig, gaf goede info voor en tijdens de klus, dus helemaal goed!!!"

Score: 4,7/5,0 sterren

Anne: "x"

Score: 4,3/5,0 sterren

Bianca: "Goed en netjes werk geleverd"

Score: 5,0/5,0 sterren

Joke: "Prima klusser gaat net zo lang door tot de klus naar tevredenheid is afgemaakt."

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "De vakman was dit keer niet zo professioneel als ik gewend ben van MrFix maar jullie hebben ervoor gezorgd dat hij uiteindelijk een prima klus afleverde!"

De beste meubelmaker van Amsterdam via Klusbedrijf MrFix

Er is nog veel te doen in huis maar je kunt eenvoudigweg de tijd en energie niet vinden om reparatieklussen te klaren. Wist je dat je al jouw klussen in en om huis via onze kluswebsite professioneel kunt laten fixen door een meubelmaker in Amsterdam? Of je nu een schilder, loodgieter, stukadoor, elektricien, tegelzetter of een andere klussenier of klussenbedrijf zoekt: Klusbedrijf MrFix vindt voor jou de beste meubelmaker in Amsterdam en omstreken!

Dé kluswebsite van Amsterdam: plaats eenvoudig jouw klus!

Je kunt nu al je klussen probleemloos regelen via een klussensite! Klusbedrijf MrFix heeft altijd een klusjesman of klussenbedrijf voor jou klaar staan. Elke klusjesman in Amsterdam die wij inzetten is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend. Je plaatst een klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen. Je beschrijft wat er gedaan moet worden en stuurt bij voorkeur foto’s mee, zodat we voor jou de juiste klusser vinden en snel een goede prijsindicatie geven. Wij koppelen je in maximaal drie uur aan de juiste klusjesman in Amsterdam!

Klus uitbesteden bij MrFix

Wie ooit naar een programma als “Help, Mijn Man Is Klusser” gekeken heeft weet dat het inschakelen van een klussenbedrijf geen overbodige luxe is. Je kunt veel kleine klusjes prima zelf klaren, maar Klusbedrijf MrFix bespaart zelfs bij een Mini-Home Makeover (op Linda.tv, met onze vakman Lorenzo) veel tijd en moeite. Bovendien heb je voor sommige klussen écht een klusjesman nodig. Achterstallig onderhoud of een verkeerd uitgevoerde klus kan een hoop ellende veroorzaken. Onze klusjesman in Amsterdam doet je klussen in één keer goed, zodat je na afloop écht klaar bent en bovendien volledig ontzorgd. We gaan graag voor jou aan de slag!

Zoek je een goede klusjesman in Amsterdam, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Wij hebben een netwerk aan professionele vakmannen voor je klaar staan. Je kunt eenvoudig jouw klus plaatsen via ons verzoekformulier. We kunnen het direct voor je regelen maar als je het liever hebt verzorgen we eerst een prijsindicatie of een bindende offerte.

Kosten meubelmaker

We hebben met de door ons geselecteerde klussers een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doet onze erkende vakman je klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare klusjesman met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Meubelmaker gezocht? Onze meubelmakers staan voor je klaar!

Wanneer je met spoed een meubelspecialist nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste meubelspecialist voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis laten schilderen of jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende schilders van MrFix!

Zoek je een goede meubelspecialist, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende meubelspecialisten een vast tarief van €50 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze schilder je schilderwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

Je kunt direct een meubelspecialist regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie aanvragen. Voor meubelspecialist-klussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een meubelspecialist offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

Meubelspecialist werkzaamheden

Of je nu een meubelspecialist in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste schilders in west Nederland en omstreken. Voor de grotere meubelspecialistklussen zetten we met alle plezier een meubelmakers-bedrijf in, als je dat liever hebt. Of onze meubelspecialisten nu je kast repareren of je stoel fixen, ze laten je woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: