Menu

Snoeien / kappen in de Randstad

Recente klussen - snoeien-kappen

Hovenier - Van Hilligaertstraat - Amsterdam

Snoeien / Kappen - 2 struiken snoeien, Zand en stenen afvoeren - AM

Ik zoek een hovenier in Amsterdam om een vlinderstruik te snoeien en een hoge andere struik, snoeiafval afvoeren en als het mogelijk is ook paar vuilniszakken zand en wat stenen meenemen.

Hovenier - Eerste Nassaustraat - Amsterdam

Bramenstruik verwijderen

A.s. maandag wordt er een grote steiger gebouwd in mijn tuin in Amsterdam. Maar er staat een bramenstruik precies op de plek waar de steiger komt te staanIk heb een hovenier nodig om een bramenstruik uit de tuin te verwijderen en af te voeren.

Hovenier - Herengracht - Amsterdam

Tuinonderhoud - Struik uit tuin verwijderen

Verwijderen grote struik: door het huis afvoeren

Hovenier - Nedersticht - Amsterdam

3 buxussen + andere planten van Buitenveldert naar Aalsmeer verhuizen - AM

Ik zoek met spoed een hovenier om 3 buxussen, een japanse kers (struik) en enkele andere planten te snoeien van een kleine tuin in Amsterdam-Buitenveldert naar Aalsmeer te verhuizen. We vragen de hovenier om de potten voor de buxussen te leveren (graag b

Hovenier - Da Costastraat - Amsterdam

Tuinaanleg / Tuinontwerp - Advice on fence on windy roof terrace

"I am planning to create a fence for the roof terrace and balcony made out of planters with trellis and climbers (e.g. confederate Jasmine). I would need advise as to what the best way is to do this job, considering that it can get quite windy."

Hovenier - Koekoeksplein - Amsterdam-Noord

3 houten schuttingen van elk 2x2m en 1 houten deur plaatsen

MrFix, ik zoek een hovenier in Amsterdam-Noord om 3 houten schuttingen van elk 2x2m en 1 houten deur te plaatsen. De bestaande zijn vanmiddag weg gewaaid! Ik bestel de schutting en deur zelf bij Hornbach.

Blijf op de hoogte: