Menu

Lokale hovenier gezocht? Klusservice MrFix!

tuin-met-gazon-Amsterdam (1)

Prijzen hovenier Amsterdam

bloementuin

Tuinaanleg door een tuinarchitect

We hebben met de door ons geselecteerde hoveniers in Amsterdam een vast uurtarief van €55 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien voeren onze erkende hoveniers je tuinklus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare hovenier met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Hoveniersbedrijf Amsterdam

Om ervoor te zorgen dat jouw tuin echt strak wordt aangepakt selecteren wij uitsluitend het beste hoveniersbedrijf met de hoffelijkste hoveniers van Amsterdam. Zo ben je er zeker van dat de tuinman jouw tuinaanleg of tuinonderhoud naar verwachting uitvoert. Onze hoveniers geven niet alleen tuinadvies maar weten ook alles over het aanleggen van een nieuwe tuin: of je nu groen wilt of juist denkt aan het bestraten van jouw tuin. Voor uitdagende hoveniersklussen kun je zeker bij ons aankloppen: van bomen snoeien en bomen kappen tot de tuin afgraven.

Van tuinontwerp tot tuin aanleggen

Als het gaat om tuinontwerp of een tuin aanleggen heeft MrFix de beste hovenier in Amsterdam voor je klaarstaan. Voor professioneel tuinadvies kun je het best een vakman inschakelen zodat jouw groene droom naar volle tevredenheid werkelijkheid wordt. Het uittekenen van strakke tuinen en de uiteindelijke aanleg van jouw tuin vereist vakmanschap. Maak gebruik van de ruime hoeveelheid ervaring van onze hoveniers en regel eenvoudig een hovenier in Amsterdam die voor jou aan de slag gaat via ons verzoekformulier. We kunnen de hovenier direct voor je regelen maar desgewenst verzorgen we eerst een prijsindicatie of een bindende offerte.

Hovenier/Tuinman

Een tuinman of hoveniersbedrijf heeft verstand van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Zij kunnen jouw tuin ophogen, van jouw tuin een moderne tuin maken of een compleet nieuwe tuin aanleggen. Voor een volledig nieuwe tuinaanleg is het inschakelen van een hoveniersbedrijf een logische stap. Zij hebben veel ervaring met verschillende typen tuinen en kunnen je een passend en professioneel tuinadvies geven. Wanneer je twijfelt tussen het aanleggen van een nieuwe tuin of het bestraten van je huidige tuin geven onze hoveniers jou graag advies op basis van jouw wensen en behoeften.

De hoffelijkste hovenier in Amsterdam via klusbedrijf MrFix

Het is hoog tijd om de tuin weer eens aan te pakken en je zoekt een hovenier in Amsterdam. Voor zowel tuinaanleg als tuinonderhoud geldt dat het inschakelen van een vakman geen overbodige luxe is. Je hebt altijd al een strakke tuin gewild maar hebt simpelweg geen groene vingers. Schakel in dat geval een professioneel hoveniersbedrijf in om een moderne tuin te laten ontwerpen door een erkende tuinarchitect. MrFix regelt voor jou de beste hoveniers die jouw klus in één keer goed doen, zodat jij daadwerkelijk kunt ontspannen. Heb je naast een hovenier behoefte aan andere vakmannen, dan staan we ook graag voor je klaar. Zo helpen wij jou graag aan een erkende elektricien, loodgieter, klusser of andere vakman!

Is jouw tuin er slecht aan toe of heb je altijd een moderne tuin aan willen laten leggen? Onze tuinarchitect ontwerpt strakke tuinen of juist een wildere versie. Wat de wensen ook zijn, MrFix vindt voor jou altijd de juiste hovenier in Amsterdam en omgeving die bij jouw tuinaanleg- of andere klus past, of je nu in Amsterdam, Amstelveen of Ouderkerk woont. Samen zorgen we ervoor dat jij binnenkort kunt genieten van je nieuwe tuin!

Hoveniersklussen in Amsterdam

Naast het professioneel laten aanleggen van jouw droomtuin kan het ook zijn dat je kampt met ongewenst groen in jouw tuin, waardoor je letterlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Je hovenier in Amsterdam kan altijd je bomen snoeien of kappen. Ook als je het groen in jouw tuin juist op peil wilt houden of vermeerderen kun je in en om Amsterdam een hovenier van MrFix inschakelen voor boomverzorging.

Het uurtarief voor een hovenier hangt er sterk vanaf of bepaalde kosten zijn inbegrepen of extra worden berekend. Veel hoveniers lijken op het eerste gezicht goedkoop maar zijn duur vanwege onverwachte extra arbeids- of andere kosten. Daarom hebben wij met onze erkende hoveniers een vast uurtarief van €55 per uur inclusief voorrijden, parkeren en btw afgesproken, zodat je nooit voor een onaangename verrassing komt te staan. Bovendien voert onze hovenier je klus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

Je regelt moeiteloos een professionele tuinman via ons verzoekformulier. Voor sommige klussen – die bijvoorbeeld een dag of langer duren – kan het handig zijn om eerst een prijsindicatie of een bindende hoveniersofferte aan te vragen. Aan de hand van je offerteverzoek ontvang je dan van ons een passende offerte. Wanneer je een uitgebreide omschrijving en foto’s meestuurt kan de hovenier het werk en de tijdsduur beter voor jou inschatten.

Sierbestrating en vijveraanleg

Onze tuinarchitecten kunnen de mooiste sierbestrating aan je voorstellen met een selectie van tuintegels. Aan het bestraten van je tuin zitten natuurlijk kosten verbonden, maar het grote voordeel is dat je het maar één keer goed hoeft te doen. Je hebt naderhand bovendien minder behoefte aan tuinonderhoud en zo kun je uiteindelijk toch goedkoop uitkomen. Voor een heel ander tuinontwerp kan onze tuinman of hoveniersbedrijf een vijver aanleggen om jouw tuin frisser te maken.

Recent jobs - Hovenier

Hovenier - Haringvlietstraat - Amsterdam

Voortuin 6 x 1,7m = 10,2 m2 ophogen en ~9,5 m2 bestraten

Voortuin iets ophogen, op afschot brengen en bestraten (zelfde rode klinkers als de gevel) met behoud van border van ~45 tot ~60 cm breed.

Hovenier - Tjerk Hiddes de Vriesstraat - Amsterdam

Tuinaanleg / Tuinontwerp - Bestaand dakterras ontwerp en aanleg en beplanting

"Dakterras ontwerpen met makkelijk onderhoud en wintervaste planten"

Hovenier - Groesbeekdreef - Amsterdam

Tuinaanleg / Tuinontwerp - Schutting plaatsen

"Plaatsen tuinschutting;13x schuttingdeel, palen, afdekplaten voor palen en beslag: alles aanwezig.Prijsindicatie voor uren.

Hovenier - Jan Vrijmanstraat - Amsterdam

Tuinaanleg / Tuinontwerp - Vlonder + bestrating

"1) Vlonder 2 x 5 m2) Bestrating 40m2bestrating 25 m² Crest Smokey 50x100x2 cmongeveer 25 st Opsluitband zwart 5x15x100cm12m² Facetta Wildverband Silver Blue 6cm facet3) 1 Elan deur Excellent op verstelbaar stalen frame 100x180 cm levere

Hovenier - Kerkstraat - Amsterdam

Install decking and remove tree in the garden

"I have a small garden and would like it cleaned up! I wish to install some decking to make it super neat again. Size of the garden is around 35 square meters (7x5) and there is a small fallen tree."

Hovenier - C. Kruyswijkstraat - Amsterdam

Tuinaanleg / Tuinontwerp - Tuin opnieuw aanleggen

"Onze tuin moet opnieuw aangelegd worden. Dit betekent dat er in ieder geval 3 nieuwe schuttingdelen geplaatst moeten, maar misschien wel alle 6 (dus inclusief de achterste gaasdelen). De schuttingdelen moeten met cement geplaatst worden. Daarnaast

Blijf op de hoogte: