Menu

Netwerkspecialist gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste netwerkspecialist
  • Kies zelf wanneer de computerexpert welkom is: 24/7
  • Tarief €70/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - netwerk-aanleggen-repareren

Klusjesman - Tweede Oosterparkstraat - Amsterdam

Put glass door into IKEA wardrobe

MrFix, I am looking for a handyman in Amsterdam to build a glass door into my IKEA wardrobe. The wardrobe is built, I need only to put the glass door in.

Klusjesman - Maritzstraat - Amsterdam

- Vloer ~50m2 schuren en lakken

Beste MrFix, ik zoek een klusser om een vloer van ~50m2 te schuren en transparant te lakken. Aanschaf van lak in overleg.Daarnaast zijn er een paar kleine schilderwerkzaamheden (bijwerken wat vorige schilder niet goed heeft afgemaakt).Daar ter plekke

Klusjesman - Tommaso Albinonistraat - Amsterdam

Verbouwing - Scharnier van douchedeur repareren

De onderste scharnier van de glazen douchedeur is niet loodrecht geplaatst zodat de deur bij opening een heel hard krakend geluid maakt. De deur moet eruitgehaald, scharnieren opnieuw geplaatst en hiervoor twee tegels verwijderd en 2 nieuwe erin gezet wo

Klusjesman - Beukenlaan - Bennebroek

Wastafel aansluiten, Spiegelkastje ophangen en wcd aanbrengen HA

MrFix, ik zoek een loodgieter in Bennebroek om:1) de wasbak van een IKEA Godmorgon-badkamermeubel (dat al hangt) aansluiten op het water en de afvoer. De aan- en afvoerbuizen;2) een spiegelkastje erboven te hangen3) alsmede een stopcontact in het s

Klusjesman - A.C. Veen-Bronsstraat - Zaandam

Hoge plinten leggen: 26 x 2.40 m; moet absoluut netjes.

Hoge plinten tegen de muur: woonkamer 10m x 2.40m + slaapkamers 16m x 2.40mBelangrijk: moet absoluut erg netjes kunnen werken, goede verstekzaag meenemen

Klusjesman - Uithoornstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix boards below kitchen worktop

Fix boards below kitchen worktop

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,3/5,0 sterren

Duco: "Door ziekte van de uitvoerder duurde het allemaal een stuk langer, maar uiteindelijk is het allemaal goed opgelost"

Score: 4,3/5,0 sterren

Sophie: "Heel goed"

Score: 5,0/5,0 sterren

Lenneke: "Pien heeft ons prima te woord gestaan en haar directe actie en service was boven verwachting. Ondanks enige tegenslag heeft zij alles heel mooi strak gestreken en hadden wij snel een klusser voor de afgesproken uren en prijs in huis. De expert, Max, heef..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Weer top deze klus: snel, soepel en in 1 keer goed"

Score: 5,0/5,0 sterren

Justin: "Vincent did an excellent job. Great comms, very easygoing and focused. I will ask for him again in the spring for some woodwork. Thanks"

Score: 5,0/5,0 sterren

Floris-Jan: "Was allemaal top geregeld"

Score: 4,5/5,0 sterren

Artur: "Excellent service and support!"

Score: 4,7/5,0 sterren

Adi: "Very nice"

Score: 4,0/5,0 sterren

Iris: "Snel, helder."

Computerreparateur tarief - Computer expert rate

Netwerkspecialist - Tarief

De tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze netwerkspecialisten geldt een vast uurtarief van €70 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Als de garantie van de fabrikant op je computer of netwerkapparatuur is verlopen (meestal na 2 jaar) en je zelf geen whizkid bent kun je onzenetwerkspecialist snel inschakelen. Dat is meestal de beste oplossing voor problemen met je netwerk. Klik hier als het probleem in je computer zit en je liever een computerreparateur wilt.
 

Van Wifi tot Cat6-netwerk

De expert van MrFix legt je netwerk aan of krijgt het weer aan de praat, of het nu een WiFi-, Bluetooth- of daardnetwerk betreft. Onze netwerkspecialisten zijn bovendien niet gebonden aan bepaalde merken, waardoor ze vrij zijn om met elk merk, model en type te werken en de onderdelen te leveren.
 

Netwerkhulp van begin tot eind tegen een eerlijk tarief

De expert adviseert je over de beste oplossing van diagnose (scan) tot reparatie en voert de klus desgewenst uit. Dat geldt niet alleen voor klusjes als je internetverbinding herstellen (als de provider denkt dat je daar een week op kan wachten) maar ook met complexe netwerkklussen zoals het combineren van draad- en draadloze netwerken of het versterken van je Wifi-signaal op probleemlokaties. Onze netwerkspecialisten bieden netwerkhulp aan huis, ook ’s avonds en in het weekend!
 
Klusservice MrFix regelt snel en soepel een bekwamenetwerkspecialist voor elke netwerkstoring. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Soepel je netwerkklus plaatsen

Heel eenvoudig: vul het formulierin en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een netwerkspecialist voor je klaar staan.

Tips voor het plaatsen van je netwerkklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s / screenshots toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef bijvoorbeeld het merk en type van de hardware door alsmede de versie van het OS of andere software.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

 
Zie voor verdere vragen over netwerkspecialist-tarieven “Wat kost dat?” op Help / FAQ of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333

Computerreparateur spoed- Computer expert urgent

Netwerkspecialist - Spoed

Voor spoedklussen kun je goed bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste netwerkspecialist voor jouw netwerkklus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%.
 

(Draadloos) netwerk installeren

We snappen dat internet essentieel is voor je werk én je vrije tijd: gek genoeg zijn de meeste providers zich daar niet van bewust. Ze denken dat je best een paar dagen of weken kunt wachten op installatie of reparatie: mooi niet dus. Vul bovenstaand verzoekformulier in: dan helpt MrFix je 24/7 met spoed aan een netwerkspecialist.
 

Spoed computer reparatie

MrFix ontzorgt zowel particuliere als zakelijke Klanten, desgewent eerst met een prijsindicatie of bindende offerte. En als je snel een vakman wilt dan kan onze computerhulp vaak dezelfde dag nog naar je huis of kantoor komen om jouw probleem op te lossen. Als we je eerder hebben geholpen met computer- of netwerkproblemen en is onze reparateur je goed bevallen, dan koppelen we je ook een volgende keer graag weer aan jouw favoriete computerexpert!
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige computerklussen, zoals een internetverbinding die hapert, vertraagt of volledig wegvalt, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een netwerkspecialist klaarstaan voor alle voorkomende spoedsituaties. Geen enkel probleem voor de netwerkspecialisten van MrFix!
 
Onze professionele netwerkspecialisten staan klaar om elke spoedklus in Amsterdam, Den Haag en de rest van de Randstad snel en accuraat te klaren. Klik hier als je liever een computerreparateur wilt.
 
Je kunt je klus het beste plaatsen via ons formulier of anders bellen naar 020-6750333 (ma-vr 8-18u) of zelfs een WhatsApp sturen naar 06-15380087.
 

Computer reparatie – Garantie en toeslag

We hanteren een toeslag van 50% voor voor klussen die moeten worden uitgevoerd met spoed (binnen 24 uur), na 18u of in het weekend. De toeslag is echter niet cumulatief, dus wanneer je met spoed een computer-reparateur zoekt die na 18u in het weekend aan de slag moet is de toeslag geen 150% maar 50%.
 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele netwerkspecialisten gedekt door driedubbele garantie: garantie door de netwerkspecialist, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
 

MrFix voor elke klus

Behalve een netwerkspecialist computerreparateur regelt MrFix ook moeiteloos een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien, Loodgieter of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Netwerkspecialist of computer-reparateur gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare computerreparateurs en netwerkspecialisten in AmsterdamDen Haag en elders in de Randstad. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste netwerkspecialist, computerreparateur of andere vakman in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: