Menu

Computer installeren / repareren? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste computerreparateur
  • Kies zelf wanneer de computerexpert welkom is: 24/7
  • Tarief €70/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - computer-installeren-repareren

Klusjesman - Osdorper Ban - Amsterdam

Plinten leggen, Lampen ophangen en Planken in inbouwkast maken

MrFix, ik zoek een klusjesman in Osdorp voor:1) Plinten leggen in woonkamer en hal (plinten al aanwezig)2) Lampen ophangen aan plafond3) In 2 inbouwkasten laminaat leggen en planken maken (Laminaat is aanwezig, planken niet)

Klusjesman - Willemsstraat - Amsterdam

Ophangen / Aansluiten - Hang curtains, Repair wardrobe

I need a handyman in Amsterdam for 3 jobs: 1) Hang 9 curtains (including hangers as some of them are missing). 2) Repair wardrobe tube which has broken 3) Attach trash can to the kitchen drawer, it came off.

Klusjesman - Scheldeplein - Amsterdam

2 wandjes en laminaatvloer slopen

MrFix, we zoeken een klusjesman in Amsterdam die in de woonkamer en slaapkamer een wandje van balken en gipsplaten kan slopen/verwijderen. Het hoeft niet netjes te gaan: we moeten onze huurwoning kaal opleveren. Expert Question/remark: hoeveel m2 laminaa

Klusjesman - Rooseveltlaan - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Tafel repareren / opknapbeurt

Goedemiddag, Deze tafel heb ik tijdje geleend en wil nu om te bedanken de tafel even een opknapbeurt geven. Bedoeling is om tafel zoveel mogelijk in oude staat te herstellen.Hartelijke groet,Alexander

Klusjesman - Fransebaan - Eindhoven

Vloerspecialist - Laminate entire ground floor EI

MrFix, I need a handyman in Eindhoven to do lamination of the ground floor of our new house. More details with pictures here : https://www.funda.nl/koop/verkocht/eindhoven/huis-49223353-fransebaan-131/#overzicht

Klusjesman - Jan den Haenstraat - Amsterdam

Replace bathroom sink

MrFix, I need a plumber in Amsterdam to replace the existing bathroom sink with a new one. New sink is already here.

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

Niki: "Really impressed - everything was so easy and quick. Pricing was clear and fair. Even though the expert was not able to fix the issue he was very clear about why and made some great suggestions to help me. Overall, highly recommend and I will be using ag..."

Score: 4,5/5,0 sterren

Mijke: "Helemaal tevreden . Veel dank"

Score: 4,7/5,0 sterren

Iris: "Zeer positieve ervaring! Vakkundig en snel!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Annette: "Betrouwbare witgoedmonteur in Amsterdam loste probleem met wasmachine snel en vakkundig op."

Score: 5,0/5,0 sterren

Riad: "Reliable handyman solved curtain job in Amsterdam-Zuid quickly and professionally”"

Score: 4,7/5,0 sterren

Christine: "Snelle en goede service! Vakman!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "UItstekende service, supersnel. Eigenlijk geen zwakke punten."

Score: 4,0/5,0 sterren

Giulia: "The electrician was really good, and fixed the problem perfectly!"

Score: 4,7/5,0 sterren

Eliza: "Very quick, very friendly (both the people i spoke to on the phone and the person who came to my house to fix things)."

Computerreparateur tarief - Computer expert rate

Computer installeren / repareren - Tarief

De tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze computerreparateurs geldt een vast uurtarief van €70 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Als de garantie van de fabrikant op je computer of netwerkapparatuur is verlopen (meestal na 2 jaar) en je zelf geen whizkid bent kun je onze computerreparateur snel inschakelen. Dat is meestal de beste oplossing voor problemen met je computer.
 

Van iPad en laptop tot desktop

De expert van MrFix repareert je computer of schoont hem op, of het nu een Windows-, Apple Mac- of zelfs Linux-machine betreft. Onze computerreparateurs zijn bovendien niet gebonden aan bepaalde merken, waardoor ze vrij zijn om met elk merk, model en type te werken en de onderdelen te leveren. En uiteraard fixen ze net zo lief jouw desktop als je laptop of andere apparatuur, inclusief routers, printers en beeldschermen.
 

Computerhulp van begin tot eind tegen een eerlijk tarief

De expert adviseert je over de beste oplossing van diagnose (scan) tot reparatie en voert de klus desgewenst uit. Dat geldt niet alleen voor klusjes als je internetverbinding herstellen (als de provider denkt dat je daar een week op kan wachten) maar ook met complexe computerklussen zoals Windows-software op een oude Mac laten draaien.
uitdagendere problemen. Onze computer-reparateurs bieden zelfs computerhulp aan huis, zodat je nergens heen hoeft!
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame computerreparateur voor elke computerklus of netwerkstoring tegen eerlijke tarieven. Klik hier als je geen computer- maar een netwerkspecialist nodig hebt.
 

Soepel je computerklus plaatsen

Heel eenvoudig: vul het fomrulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een computerreparateur voor je klaar staan.

Tips voor het plaatsen van je computerklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s / screenshots toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef bijvoorbeeld het merk en type van de hardware door alsmede de versie van het OS of andere software.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

 
Zie voor verdere vragen over computerreparatie-tarieven “Wat kost dat?” op Help / FAQ of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333

Computerreparateur spoed- Computer expert urgent

Computer installeren / repareren - Spoed

Voor spoedklussen kun je goed bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste computerreparateur voor jouw computerklus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%.
 

(Draadloos) netwerk installeren

We snappen dat internet essentieel is voor je werk én je vrije tijd: gek genoeg zijn de meeste providers zich daar niet van bewust. Ze denken dat je best een paar dagen of weken kunt wachten op installatie of reparatie: mooi niet dus. Vul bovenstaand verzoekformulier in: dan helpt MrFix je 24/7 met spoed aan een computer-reparateur.
 

Spoed computer reparatie

MrFix ontzorgt zowel particuliere als zakelijke Klanten, desgewent eerst met een prijsindicatie of bindende offerte. En als je snel een vakman wilt dan kan onze computerhulp vaak dezelfde dag nog naar je huis of kantoor komen om jouw probleem op te lossen. Als we je eerder hebben geholpen met computer- of netwerkproblemen en is onze reparateur je goed bevallen, dan koppelen we je ook een volgende keer graag weer aan jouw favoriete computerexpert!
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige computerklussen, zoals een internetverbinding die hapert, vertraagt of volledig wegvalt, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een computerreparateur klaarstaan voor alle voorkomende spoedsituaties. Geen enkel probleem voor de computerreparateurs van MrFix!
 
Onze professionele computerreparateurs staan klaar om elke spoedklus in Amsterdam, Den Haag en de rest van de Randstad snel en accuraat te klaren. Klik hier als je eigenlijk een netwerkspecialisten wilt.
 
Je kunt je klus het beste plaatsen via ons formulier of anders bellen naar 020-6750333 (ma-vr 8-18u) of zelfs een WhatsApp sturen naar 06-15380087.
 

Computer reparatie – Garantie en toeslag

We hanteren een toeslag van 50% voor voor klussen die moeten worden uitgevoerd met spoed (binnen 24 uur), na 18u of in het weekend. De toeslag is echter niet cumulatief, dus wanneer je met spoed een computer-reparateur zoekt die na 18u in het weekend aan de slag moet is de toeslag geen 150% maar 50%.
 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele computerreparateurs gedekt door driedubbele garantie: garantie door de computerreparateur, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
 

MrFix voor elke klus

Behalve een computerreparateur of netwerkspecialist regelt MrFix ook moeiteloos een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien, Loodgieter of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Computerreparateur gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare computerreparateurs in AmsterdamDen Haag en elders in de Randstad. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste computerreparateur of andere vakman in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: