Menu

Computerreparateur gezocht? Klusservice MrFix!

Computer-repair-I

Prijzen computer reparateur Amsterdam

Computer-reparateur

Computer reparatie Amsterdam van Oost naar West

Veel computer reparateurs in Amsterdam lijken op het eerste gezicht goedkoop maar zijn het niet vanwege onverwachte extra arbeids- of andere kosten. Erger nog, het kan ook nog eens zijn dat je een onbekwaam persoon treft die je problemen niet goed oplost. Daarom hebben wij met onze computer reparateurs in Amsterdam vaste uurtarieven afgesproken, zodat je nooit voor een onaangename verrassing komt te staan. Wij hebben met erkende reparateurs een vast tarief van €70 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze PC fixer je klus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

Regel een betrouwbare computer reparateur met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Laptop reparatie of PC opschonen? De PC dokter van MrFix!

Het klinkt misschien gek, maar het kan goed zijn dat jouw laptop je waardevolste bezit is. Een virus of een andere verhindering is niet zeldzaam en zorgt voor veel ongemak. Heb je geen idee waar het defect vandaan komt, dan komt onze expert daar vast al snel achter. Met jarenlange ervaring in laptop reparatie weten onze computer fixers snel de oplossing voor het probleem te vinden, vaak ter plekke.

Soms werkt je computer nog prima, maar merk je dat je laptop wel steeds trager wordt. Om te voorkomen dat er een serieus probleem opspeelt kun je uit voorzorg een van onze reparateurs langs laten komen om een computer scan uit te laten voeren. Zo heb je weer de rust en zekerheid om nog lang van je laptop te genieten, zonder dat je in de problemen komt.

Computerhulp aan huis

Een probleem met je computer is één ding, maar met je laptop of desktop naar de pc dokter is natuurlijk minstens zo vervelend. Dat snappen wij best en daarom laten we onze experts ook graag bij jou aan huis komen. Onze vakmannen zijn overigens door ons persoonlijk gescreend, waardoor jij er altijd zeker van bent dat je een eerlijk, vakkundig en betrouwbaar persoon over de vloer krijgt.

Laptop scherm en toetsenbord reparatie

Balen! De warme chocolademelk was niet bestemd voor je toetsenbord, maar ongelukken gebeuren nu eenmaal. Wanneer je computer van slag raakt door dit soort ongelukken kun je vaak flink in de kosten besparen door te weten welk onderdeel je moet vervangen. Wanneer je denkt dat je computer in zijn totaal moet worden vervangen is dat niet altijd zo. In bovengenoemd geval kan het goed zijn dat je computer geen interne schade heeft opgelopen, maar dat je alleen een toetsenbord hoeft te vervangen.

Een barst of vlek in je laptopscherm is waarschijnlijk het meest voorkomende ongemak wat je tegenkomt. Vaak kunnen bekwame vakmannen dit snel voor je oplossen. Onze computerreparateurs zijn bovendien niet gebonden aan bepaalde merken, waardoor ze vrij zijn om met elk merk, model en type te werken en aan onderdelen voor deze computers te komen. Een laptop scherm vervangen is dan ook snel gebeurd.

De slimste computer reparatie in Amsterdam via Klusbedrijf MrFix

Het gebeurt helaas wel vaker: je computer heeft kuren. Computer reparatie in Amsterdam laat je ongeacht het probleem fixen door de slimste PC fixers van MrFix. Niet alleen voor routineklussen zoals het laptop scherm vervangen kun je bij ons terecht, we helpen je ook graag met uitdagendere problemen. Onze computer reparateurs bieden zelfs computerhulp aan huis, zodat je nergens heen hoeft!

Problemen met je laptop zijn vervelend, omdat je er meestal ook op werkgebied mee aan de slag moet. Met onze computerhulp aan huis kun je snel je laptop reparatie uit laten voeren zodat je weer binnen afzienbare tijd aan het werk kunt. Computer reparatie in Amsterdam was nog nooit zo makkelijk, zeker niet met de spoed computer reparatie van MrFix. In bepaalde gevallen kun je je computer niet langer dan een paar uur missen: ook dan staan onze reparateurs voor je klaar.

Overal in Amsterdam en omgeving staan onze reparateurs voor je klaar. Het maakt niet uit of je in Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid of Amsterdam West woont, de computerhulp aan huis komt overal! Voor computer reparatie in Amsterdam hoef je dus niet langer de deur uit. Laat je helpen en ontzorgen door de computer fixers van MrFix en vul bovenstaand verzoekformulier in voor een directe oplossing, een prijsindicatie of een bindende offerte. Heb je structureel problemen met je laptop en is onze reparateur je de vorige keer goed bevallen, dan koppelen we je voor toekomstige ongemakken graag weer aan jouw favoriete computer fixer!

Windows en andere software installeren

Minder ingrijpende klussen, zoals het installeren van software, is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien zijn er veel factoren waar je rekening mee moet houden als je een programma voor het eerst instelt. Dat kun je maar beter in één keer goed doen. Om je te helpen bij het installeren van een programma, applicatie of zelfs een gehele computer kun je bij onze experts aankloppen. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven!

Spoed computer reparatie Amsterdam

Je wordt ’s ochtend wakker en besluit toch nog een keer je presentatie van die middag door te lopen. De nachtmerrie wordt werkelijkheid en de paniek slaat toe. Nergens voor nodig, want onze computerhulp aan huis kan dezelfde dag nog bij je langs komen om jouw probleem op te lossen.

Voor spoedklussen hanteren we een toeslag van 50%. Die toeslag geldt voor klussen die worden uitgevoerd met spoed (binnen 24 uur), klussen na 19u en klussen in het weekend. De toeslag is echter niet cumulatief, dus wanneer je met spoed een computer reparateur in Amsterdam zoekt die na 19u in het weekend aan de slag gaat is de toeslag geen 150% maar 50%.

(Draadloos) netwerk installeren

Om gek van te worden: het netwerk ligt er telkens uit en jij komt maar niet verder. Voor het installeren van een draadloos netwerk zorgen wij voor passende hulp. Voor zowel particuliere gebruikers als grote kantoren zetten onze installateurs een (draadloos) netwerk op dat aan jouw verwachtingen voldoet. Het is belangrijk om de installatie door een professional te laten regelen, want dat bespaart je veel tijd en irritatie. Voor onderhoud aan je netwerk of het uitbreiden ervan kun je uiteraard ook bij MrFix terecht.

Recent jobs - Computerreparateur

Blijf op de hoogte: