Menu

Computerreparateur gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste computerreparateur
  • Kies zelf wanneer de computerexpert welkom is: 24/7
  • Tarief €70/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - Computerreparateur

Klusjesman - Cornelis Troostplein - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Inbouw ijskast deur gaat niet dicht

Inbouw ijskast deur gaat niet dicht

Klusjesman - Amaliastraat - Den Haag

Raam dichtmaken met multiplex DH

Zoek klusser/timmerman die raamopening kan dichtmaken met plaat multiplex. 1 helft van openslaand raam is eruit gewaaid. Andere helft zit er nog in, maar zal ook sneuvelen als gat niet gedicht wordt.Het raam zit op de 2e verdieping, het zal vanaf de bi

Klusjesman - Bos en Lommerplantsoen - Amsterdam

Ophangen / Aansluiten - Keukenplint op maat zagen en plaatsen + Schilderijtjes ophangen + Salontafel monteren

Graag keukenplint op maat zagen en plaatsen. Daarnaast 4 schilderijtjes ophangen en een salontafel in elkaar zetten. Totaal wil ik hier €30 voor uitgeven.

Klusjesman - Prinses Mariestraat - Den Haag

- Install lamp on ceiling DH

Install lamp on ceiling Expert Question/remark: Graag foto’s van het ornament en de aansluiting

Klusjesman - Leidsegracht - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - 2 deurdrangers monteren in kantoor

MrFix, wij zoeken een klusjesman in Amsterdam-Centrum om 2 deurdrangers te monteren op de deuren (dik 2 meter hoog, trapje meenemen) in ons kantoor.

Klusjesman - Sumatrakade - Amsterdam

Assemble wardrobe

I have a wardrobe that is delivered and I need to have it put together.

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

Beate: "x"

Score: 4,3/5,0 sterren

Elke: "Ongelooflijk snel! Ik had verwacht een paar weken te moeten wachten op een klusser, niet gedacht dat die al binnen 3 dagen na de internetaanvraag aan de slag zou gaan."

Score: 5,0/5,0 sterren

Guido: "Kort; duidelijk proces van bestellen en afhandelen, verloopt goed vanaf mijn Iphone. Goed werk!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Justin: "Vincent did an excellent job. Great comms, very easygoing and focused. I will ask for him again in the spring for some woodwork. Thanks"

Score: 5,0/5,0 sterren

John: "Excellent communication which resulted in an excellent job."

Score: 4,2/5,0 sterren

Caroline: "The guy who came to help worked very hard, and was very quick - we were very happy with him. Pien was also very helpful with the initial assistance"

Score: 5,0/5,0 sterren

Karen: "Amazing - never had a fix go so easily or so fast. The whatsapp contact made it so simple, the job was well done and the price was very reasonable. Thanks MrFix!"

Score: 4,3/5,0 sterren

Thomas: "Quick, easy and with little fuss Mo took care of the lock. Would highly recommend."

Score: 4,8/5,0 sterren

Jonathan: "tap leakage. an extraordinary intervention."

Computerreparateur tarief - Computer expert rate

Computerreparateur - Tarief

De tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze computerreparateurs geldt een vast uurtarief van €70 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Als de garantie van de fabrikant op je computer of netwerkapparatuur is verlopen (meestal na 2 jaar) en je zelf geen whizkid bent kun je onze computerreparateur / netwerkspecialist snel inschakelen. Dat is meestal de beste oplossing voor problemen met je netwerk en/of je computer.
 

Van iPad en laptop tot desktop

De expert van MrFix repareert je computer of schoont hem op, of het nu een Windows-, Apple Mac- of zelfs Linux-machine betreft. Onze computerreparateurs zijn bovendien niet gebonden aan bepaalde merken, waardoor ze vrij zijn om met elk merk, model en type te werken en de onderdelen te leveren. En uiteraard fixen ze net zo lief jouw desktop als je laptop of andere apparatuur, inclusief routers, printers en beeldschermen.
 

Computerhulp van begin tot eind tegen een eerlijk tarief

De expert adviseert je over de beste oplossing van diagnose (scan) tot reparatie en voert de klus desgewenst uit. Dat geldt niet alleen voor klusjes als je internetverbinding herstellen (als de provider denkt dat je daar een week op kan wachten) maar ook met complexe computerklussen zoals Windows-software op een oude Mac laten draaien.
uitdagendere problemen. Onze computer-reparateurs bieden zelfs computerhulp aan huis, zodat je nergens heen hoeft!
 
Klusservice MrFix regelt snel en soepel een bekwame computerreparateur of netwerkspecialist voor elke computerklus of netwerkstoring. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Soepel je computerklus plaatsen

Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een computerreparateur voor je klaar staan.

Tips voor het plaatsen van je computerklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s / screenshots toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef bijvoorbeeld het merk en type van de hardware door alsmede de versie van het OS of andere software.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

 
Zie voor verdere vragen over computerreparatie-tarieven “Wat kost dat?” op Help / FAQ of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333

Computerreparateur spoed- Computer expert urgent

Computerreparateur - Spoed

Voor spoedklussen kun je goed bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste computerreparateur voor jouw computerklus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%.
 

(Draadloos) netwerk installeren

We snappen dat internet essentieel is voor je werk én je vrije tijd: gek genoeg zijn de meeste providers zich daar niet van bewust. Ze denken dat je best een paar dagen of weken kunt wachten op installatie of reparatie: mooi niet dus. Vul bovenstaand verzoekformulier in: dan helpt MrFix je 24/7 met spoed aan een netwerkspecialist of computer-reparateur.
 

Spoed computer reparatie

MrFix ontzorgt zowel particuliere als zakelijke Klanten, desgewent eerst met een prijsindicatie of bindende offerte. En als je snel een vakman wilt dan kan onze computerhulp vaak dezelfde dag nog naar je huis of kantoor komen om jouw probleem op te lossen. Als we je eerder hebben geholpen met computer- of netwerkproblemen en is onze reparateur je goed bevallen, dan koppelen we je ook een volgende keer graag weer aan jouw favoriete computerexpert!
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige computerklussen, zoals een internetverbinding die hapert, vertraagt of volledig wegvalt, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een computerreparateur klaarstaan voor alle voorkomende spoedsituaties. Geen enkel probleem voor de computerreparateurs van MrFix!
 
Onze professionele computerreparateurs en netwerkspecialisten staan klaar om elke spoedklus in Amsterdam, Den Haag en de rest van de Randstad snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste plaatsen via ons formulier of anders bellen naar 020-6750333 (ma-vr 8-18u) of zelfs een WhatsApp sturen naar 06-15380087.
 

Computer reparatie – Garantie en toeslag

We hanteren een toeslag van 50% voor voor klussen die moeten worden uitgevoerd met spoed (binnen 24 uur), na 18u of in het weekend. De toeslag is echter niet cumulatief, dus wanneer je met spoed een computer-reparateur zoekt die na 18u in het weekend aan de slag moet is de toeslag geen 150% maar 50%.
 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele computerreparateurs gedekt door driedubbele garantie: garantie door de computerreparateur, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
 

MrFix voor elke klus

Behalve een computerreparateur/computer-installeren-repareren/ of netwerkspecialist regelt MrFix ook moeiteloos een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien, Loodgieter of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Computerreparateur gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare computerreparateurs en netwerkspecialisten in AmsterdamDen Haag en elders in de Randstad. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste computerreparateur of andere vakman in jouw regio gekoppeld.