Menu

Aannemer voor verbouwing in Den Haag gezocht? MrFix!

Waarom MrFix?

 • MrFix selecteert voor jou de beste aannemer in Den Haag
 • Kies zelf wanneer de aannemer welkom is: 24/7
 • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - den haag

Klusjesman - Korte Leidsedwarsstraat - Amsterdam

Fix door handle + lock and power supply to oven - AM

Klusjesman (of anders aparte slotenmaker en witgoedmonteur) gezocht in Amsterdam-Centrum voor twee klussen:1. De deurklink zit los en het slot werkt niet goed: graag repareren of vervangen.2. De oven is gestopt met werken: hij start niet meer. Missch

Klusjesman - Eva Besnyostraat - Amsterdam

Install TV beugel - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om een TV muurbeugel te installeren. De expert zal in een betonnen muur moeten boren om deze op te hangen.Bij voorkeur dringend (vandaag of morgen), maar niet te laat op de avond omdat het hard zal zijn.(I need

Klusjesman - Rhijnspoorplein - Amsterdam

5 wandjes verwijderen, 4 glaswanden plaatsen - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om 5 wandjes te verwijderen en 4 glaswanden plaatsen. Het materiaal is al in huis. Begin januari moet de klus uitgevoerd worden.

Klusjesman - Kinkerstraat - Amsterdam

Trapgat renoveren - AM

Ik zoek een timmerman en eventueel schilder in Amsterdam Oud-West om een trapgat te renoveren. Graag wil ik met de vakman bespreken wat er haalbaar is en hoe we deze klus het beste kunnen aanpakken.

Klusjesman - Uithoornstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Tighten shelves + screws, Fix blind + board - AM

I need a handyman in Amsterdam for 4 repair jobs in the room and bathroom:1) Tighten the shelves in the room 2) Tighten the shower screws in the bathroom 3) The blind in the room is stuck. Fixing it. 4) Fixing a loose board below the kitchen unit

Klusjesman - Kinkerstraat - Amsterdam

Pressure wash wooden balcony, Replace wooden plank - AM

Hallo MrFix, ik een klusjesman in Amsterdam-Oud-West om mijn houten balkon onder druk te reinigen en een houten plank van 207x14x2x2 cm op de balkonvloer te vervangen.(Hi MrFix, I am looking for a handyman in Amsterdam-Oud-West to pressure wash my w

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Dieuwke: "het ging wat lastig met een daadwerkelijke afspraak maken voor het repareren van onze douchecabine. Na dit te hebben gemeld ging het snel, fixer Max was op tijd, zelfstandig en heeft goed werk afgeleverd. Met name het kitten is erg netjes gedaan, eerder..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Helaas mijn nederlands is niet zo goed. So far I have been in touch with Ronald that was my first point of contact and the communication was excellent. I needed a carpenter and an electrician and Ronald did manage (in a very short period of time) to put..."

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Lenneke: "Pien heeft ons prima te woord gestaan en haar directe actie en service was boven verwachting. Ondanks enige tegenslag heeft zij alles heel mooi strak gestreken en hadden wij snel een klusser voor de afgesproken uren en prijs in huis. De expert, Max, heef..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Klusjesman tarief -Handyman rate

Verbouwing Den Haag - Tarief

 

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

We hebben met de door ons geselecteerde aannemers een vast uurtarief van €50 afgesproken, inclusief voorrijkosten en btw. MrFix zorgt dat we zowel jou als de vakman tijd en problemen besparen. Dat bespaart jou geld én ergernis. Ten eerste selecteren we deskundige vaklieden die efficiënt met hun en jouw tijd omgaan. Ten tweede zorgen we dat de tarieven en andere afspraken helder en simpel zijn. Zo komt onze vakman binnen een tijdvak van 1 uur: niet onnodig lang wachten dus. Ten derde gebruiken we WhatsApp en andere tools voor direct, snel contact tussen klant en vakman: zonodig helpen we jullie daarbij. Zo kunnen we allemaal snel schakelen en voorkomen we misverstanden, tijdverspilling en onduidelijkheid over de gewerkte tijd.
 

Verbouwing in Den Haag

Den Haag is een prachtige, karakteristieke stad met haar oude stadscentrum en statige huizen. Helaas kan het zijn dat je als bewoner van zo’n prachtig oud huis gebreken of ‘ouderdomskwaaltjes’ tegenkomt. Denk aan verrotte kozijnen, oude afvoerpijpen, verouderde stroomdraden, een oude stoppenkast of het zelfs helemaal ontbreken van een deugdelijke aardlekschakelaar. De aannemers van MrFix kennen de bouwmethodes en verborgen gebreken van oude woningen in Den Haag als geen ander.
 

Geen verbouwing te groot voor MrFix

Een verbouwing brengt helaas vaak stress met zich mee. Het huis moet deels leeggehaald worden. Al snel ligt overal stof en puin. Ga je zelf aan de slag met verbouwen dan blijken zaken vaak toch ingewikkelder dan je had gedacht. Elektra moet worden aangelegd, of een waterleiding moet worden omgeleid. In dit soort situaties staan de aannemers van MrFix paraat om je uit de brand te helpen. Dit doen ze snel, deskundig en in goed overleg. Bovendien laten ze je woning keurig achter.
 
Voor de klus experts van MrFix is geen klus te klein of juist te groot. Zij helpen zowel met het ophangen van je nieuwe lampen als het plaatsen van een volledige keuken.
 

Soepel je klus plaatsen

Klusservice MrFix heeft altijd een aannemer of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.

Tips voor het plaatsen van je klus:

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een volledige verbouwing of het ophangen van een plasma-tv: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we meestal een klusbedrijf of een aannemer in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 

Laag BTW-tarief op isolatiewerk!

De Belastingdienst helpt een handje mee om het isoleren van je woning betaalbaar te houden door het verlaagde BTW-tarief van 9% toe te passen. Zie de regels. Let wel: dit is alleen van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar en geldt voor arbeid én materialen.

Zie voor verdere vragen over verbouwing tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8.30-18u).

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Verbouwing Den Haag - Spoed

 
Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een aannemer ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Verbouwing in Den Haag met spoed

Klusservice MrFix is sinds 2016 actief in Den Haag. Meer dan 100 vakmensen van MrFix zijn werkzaam in en om de Hofstad: dat is extra handig voor spoedklussen. Alle vakmensen zijn persoonlijk door ons gescreend. Zoek je snel en efficiënt een aannemer bij jou in de buurt? MrFix regelt het voor je. Onze vakmensen staan voor je klaar in Scheveningen, Kijkduin, Voorburg, het Statenkwartier, Wassenaar, Rijswijk, Leidschendam, kortom in de hele omgeving van Den Haag.
 

MrFix tip bij een grote verbouwing

Heb je plannen voor een grote verbouwing of renovatie? Bereid je dan goed voor. Om alles in goede banen te leiden is het belangrijk om op zijn minst de volgende stappen te volgen:

 • Bepaal je budget;
 • Maak een gedetailleerd plan van de verbouwing. Wat moet er precies gebeuren? Welke materialen heb je nodig? Wees zo uitgebreid mogelijk en bereken of dit uitkomt met je budget;
 • Houd tijdens de werkzaamheden nauw contact met de aannemer of klusjesman. Soms loopt een vakman tegen bepaalde problemen aan, of lopen de kosten onverwachts op. Voer daarom regelmatig overleg en maak goede prijsafspraken.

 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus in Den Haag

Behalve een Aannemer of andere Klusjesman regelt MrFix ook moeiteloos een vakkundige Schilder, Loodgieter, Elektricien of andere Vakman in Den Haag.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.