Menu

Vloer onderhouden of reinigen? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale klusser
  • Kies zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - reparatie onderhoud

Klusjesman - Salvador Allendestraat - Rotterdam

Reparatie / Onderhoud - Trap dichtmaken

Klus dient te gebeuren in de periode van 5 - 20 mei. Daarnaast kan de klus max. 1 dag duren omdat de klant zelf niet aanwezig kan zijn, maar vader zal er zijn om deur open te doen/vragen te beantwoorden. Expert Question/remark: S.v.p. gedetailleerde(re)

Klusjesman - Rooseveltlaan - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Tafel repareren / opknapbeurt

Goedemiddag, Deze tafel heb ik tijdje geleend en wil nu om te bedanken de tafel even een opknapbeurt geven. Bedoeling is om tafel zoveel mogelijk in oude staat te herstellen.Hartelijke groet,Alexander

Klusjesman - Martin Luther Kinglaan - Diemen

Reparatie / Onderhoud - Fix shower door

MrFix, we need a handyman in Diemen. The shower door is broken: the top is fine, but the screw on the bottom seems to be broken.

Klusjesman - Granaathorst - Den Haag

Reparatie / Onderhoud - Muren en plafond schilderen, Verwijderen 2 lampen, Bureau en toilettafel in elkaar zetten DH

Ik heb een klusjesman nodig in Den Haag die voor mij een kamertje kan opknappen. Het volgende moet gebeuren: - plafond + muren schilderen (1 kamer) - (eerst) 2 lampen verwijderen en gaten plamuren - TV verwijderen (hangt aan plafond) - meubels (bureau en

Klusjesman - Herengracht - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Opruimen tuin, schilderijen ophangen, doortrekken kabels - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om het volgende te doen:1) Opruimen tuin (aanvegen terras, tuinmeubelkastje in elkaar zetten/ oudetafel dient te worden afgevoerd incl. oude dozen/ nieuwe stoelen schoonmaken/ bloempotten verschuiven)2) ICT zaken (

Klusjesman - Barajasweg - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix door frame - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om het kozijn van de voordeur vast te zetten, deze is verschoven en moet weer op de juiste plaats worden gezet.I am looking for a handyman in Amsterdam to fix the door frame of the front door, it is shifted and ne

Recente MrFix-beoordelingen

Klusjesman tarief -Handyman rate

Vloer onderhoud - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope klusjesman. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening vies tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Je eikenhouten vloer weer zo goed als nieuw

Ziet je voorheen zo prachtige eikenhouten vloer er niet meer uit? Na jaren geleefd te hebben op een houten parket kan de vloer een doffe uitstraling krijgen, vol krassen, vlekken en kleine beschadigingen. Dit betekent echter niet het einde van je vloer. De klusjesmannen van MrFix helpen je graag. Onze vakmensen schuren, lakken en polijsten je vloer, totdat deze weer glanst als nooit tevoren.
 

Soepel je klus plaatsen

Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een het repareren van een deurklink of onderhoud in en om het huis: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven “Wat kost dat?” op Help / FAQ en bel ons zonodig op 020-675 0333 voor verdere informatie.

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Vloer onderhoud - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Van licht tot intensief vloeronderhoud

Afhankelijk van schade en eventueel achterstallig onderhoud kan de vakman jouw vloer een lichte of intensieve onderhoudsbeurt geven. Vaak is een goede olie- of waxbeurt voldoende. Soms is het beter de vloer opnieuw te schuren en vervolgens te voorzien van nieuwe beschermingslagen. Dit laatste is een ingrijpende klus, maar geeft een prachtig resultaat.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare timmerklus in Amsterdam, Den Haag en de rest van de Randstad snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

Behalve een timmerman of andere klusjesman regelt MrFix ook moeiteloos een professionele Elektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Klusjesman gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamDen Haag en elders in de Randstad. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: