Menu

Vloer onderhouden of reinigen? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale klusser
  • Kies zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - Reparatie / Onderhoud

Klusjesman - Herengracht - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Opening tussen vloer en deur dichten ivm muizen

Ik ben op zoek naar een klusjesman in Amsterdam die een spleet tussen de deur van meterkast en de vloer dicht kan maken (zie foto). Mij is verteld dat triplexplaten een oplossing zouden kunnen zijn. Tevens wil ik hem laten controleren of er wellicht an

Klusjesman - Omval - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix door handle and flush button, Replace light bulb

MrFix, I need a handyman in Amsterdam to do 3 small house repairs:1. Need to replace bulb, but cannot undo the light guard2. Need the door handle fixed.3. The flush button is broken. Need to be fixed.

Klusjesman - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - 2 deurtjes van keukenkastjes bevestigen, Plank aan wand hangen

We zoeken een klusjesman om in ons restaurant in Amsterdam-De Pijp 2 deurtjes van keukenkastjes vast te zetten die los waren geraakt. Graag ook een nieuwe wandplank installeren. In verban met drukte in restaurant graag na sluiting: dagelijks vanaf 16.00

Klusjesman - Salvador Allendestraat - Rotterdam

Reparatie / Onderhoud - Trap dichtmaken

Klus dient te gebeuren in de periode van 5 - 20 mei. Daarnaast kan de klus max. 1 dag duren omdat de klant zelf niet aanwezig kan zijn, maar vader zal er zijn om deur open te doen/vragen te beantwoorden. Expert Question/remark: S.v.p. gedetailleerde(re)

Klusjesman - Friendshipring - Nootdorp

Reparatie / Onderhoud - 2 lekke radiatoren, 1 lek toilet en 2 lichtschakelaars repareren

MrFix, ik zoek een klusjesman in Nootdorp om de volgende 3 zaken te repareren:1) 2 radiatoren die lekken (1badkamer: lekt onderaan bij de aansluiting, 1 slaapkmr: lekt bij de knop waarmee je hem openzet).2) 1 toilet (hangend) die lekt als je doortrek

Klusjesman - Laan van Wateringse Veld - Den Haag

Reparatie / Onderhoud - 2 houten deuren + 1 kozijn vervangen DH

Ik zoek een klusjesman in Den Haag om twee houten deuren en een kozijn te vervangen. De klusser moet al het materiaal verzorgen en ook de oude deuren en het kozijn afvoeren.

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,7/5,0 sterren

Sara: "Vanuit Mr. Fix handige communicatie via whatsapp. De vakmensen werkte hard door."

Score: 3,5/5,0 sterren

Sonja: "heel fijn. Doortastend en ervaren."

Score: 4,5/5,0 sterren

Sabine: "Richard was super meedenkend en inventief toen de klus ingewikkelder bleek dan gepland."

Score: 5,0/5,0 sterren

Yanthe: "Super goede ervaring, erg nauwkeurig vakwerk en buitengewoon aardig en communicatief. Zijn suggesties waren nuttig en veel beter dan mijn eigen ideeen. Het resultaat is fantastisch!"

Score: 4,8/5,0 sterren

Jonathan: "tap leakage. an extraordinary intervention."

Score: 4,0/5,0 sterren

Tamsin: "Het was duurder dan ik heb gedacht. Maar het werk was goed"

Score: 4,7/5,0 sterren

Inga: "great, no issues"

Score: 5,0/5,0 sterren

Phil: "AS: Heel erg tevreden met het resultaat. Prijs is goed en was onder de indruk van de skills van de fixer"

Score: 4,7/5,0 sterren

Rutger: "Deskundige en zeer vriendelijke medewerker."

Klusjesman tarief -Handyman rate

Vloer onderhoud - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope klusjesman. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening vies tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Je eikenhouten vloer weer zo goed als nieuw

Ziet je voorheen zo prachtige eikenhouten vloer er niet meer uit? Na jaren geleefd te hebben op een houten parket kan de vloer een doffe uitstraling krijgen, vol krassen, vlekken en kleine beschadigingen. Dit betekent echter niet het einde van je vloer. De klusjesmannen van MrFix helpen je graag. Onze vakmensen schuren, lakken en polijsten je vloer, totdat deze weer glanst als nooit tevoren.
 

Soepel je klus plaatsen

Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een het repareren van een deurklink of onderhoud in en om het huis: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven “Wat kost dat?” op Help / FAQ en bel ons zonodig op 020-675 0333 voor verdere informatie.

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Vloer onderhoud - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Van licht tot intensief vloeronderhoud

Afhankelijk van schade en eventueel achterstallig onderhoud kan de vakman jouw vloer een lichte of intensieve onderhoudsbeurt geven. Vaak is een goede olie- of waxbeurt voldoende. Soms is het beter de vloer opnieuw te schuren en vervolgens te voorzien van nieuwe beschermingslagen. Dit laatste is een ingrijpende klus, maar geeft een prachtig resultaat.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare timmerklus in Amsterdam, Den Haag en de rest van de Randstad snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

Behalve een timmerman of andere klusjesman regelt MrFix ook moeiteloos een professionele Elektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Klusjesman gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamDen Haag en elders in de Randstad. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: