Menu

Vind binnen 3 uur een klusser die je trap plaatst

Recent jobs - Ophangen / Plaatsen

Klusser - IJsvogelstraat - Aalsmeer

Ophangen / Plaatsen - Vlizotrap vervangen door vaste trap (reeds aanwezig)

"Vaste trap naar zolder plaatsen opv vlizotrap" Fixer Question/remark: om een prijsindicatie te geven moet ik eerst de situatie ter plaatse bekijken en de uitvoering van de trap vast stellen. dit kan uitsluitend via een bezichtiging uit ervarin

Klusser - Bocholtstraat - Amsterdam

Ophangen / Plaatsen - TV beugel monteren en TV ophangen

TV beugel moet worden gemonteerd aan de muur en de TV moet worden opgehangen.

Klusser - Sint Janskruid - Diemen

Ophangen / Plaatsen - Curtains and drills

Good day,We need to:mount the curtains in the living room and in the bedroom (they are Ikea standard stands, we need to make the holes, we have the materials but not the drill),install an Ikea lamp in the living room (the hole and the connection are

Klusser - Van Baerlestraat - Amsterdam

Ophangen / Plaatsen - 3 rolgordijnen in hoge kamer ophangen

"3 rolgordijnen ophangen en verschuiven oude roede; moet achter vitrage komen te hangen. Grote ladder nodig"

Klusser - Paramaribostraat - Amsterdam

Ophangen / Plaatsen - Radiator opnieuw monteren

Beste MrFix, ik zoek iemand in Amsterdam die mijn radiator opnieuw correct aan de muur bevestigen kan. Hij is nl. afgebroken. De oude gaten dienen opgevuld en opnieuw afgewerkt te worden.

Klusser - Gevers Deynootplein - Den Haag

Ophangen / Plaatsen - Spiegel vervangen door spiegel zonder verlichting

MrFix, kan een vakman in Scheveningen mijn spiegel met verlichting verwijderen, het elektrapunt afdoppen en dan nieuwe spiegel zonder verlichting (reeds in huis) ophangen? Fixer Question/remark: Ik wil wel graag de afmeting weten ivm een persoon extra

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 3,5/5,0 sterren

Sonja: "heel fijn. Doortastend en ervaren."

Score: 3,7/5,0 sterren

Thijs: "Snelle reacties, snel en goed geregeld."

Score: 5,0/5,0 sterren

Dinesh: "Van begin tot eind top service"

Score: 4,8/5,0 sterren

Shelley: "Amazing service, from start to finish. Great communication throughout and a fantastic expert handyman who was friendly and quick to complete the job. We are delighted with the quality of work and I won't hesitate to use Mr Fix for any jobs in the..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Bart: "Prima, alle klussen in 1 keer opgelost"

Score: 4,8/5,0 sterren

Dave: "Overall it was a very smooth and professional experience."

Score: 4,0/5,0 sterren

Marlies: "Alles hangt nog en verliep soepel"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Gewoon in 1 keer goed."

Score: 5,0/5,0 sterren

Lidwina: "Snelle en goede afhandeling van de klus. Vriendelijk personeel."

De beste klusjesman via Klusbedrijf MrFix

Er is nog veel te doen in huis maar je kunt eenvoudigweg de tijd en energie niet vinden om reparatieklussen te klaren. Wist je dat je al jouw klussen in en om huis via onze kluswebsite professioneel kunt laten fixen door een klusjesman in Amsterdam? Of je nu een schilder, loodgieter, stukadoor, elektricien, tegelzetter of een andere klussenier of klussenbedrijf zoekt: Klusbedrijf MrFix vindt voor jou de beste klusjesman in Amsterdam en omstreken!

Dé kluswebsite: plaats eenvoudig jouw klus!

Je kunt nu al je klussen probleemloos regelen via een klussensite! Klusbedrijf MrFix heeft altijd een klusjesman of klussenbedrijf voor jou klaar staan. Elke klusjesman die wij inzetten is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend. Je plaatst een klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen. Je beschrijft wat er gedaan moet worden en stuurt bij voorkeur foto’s mee, zodat we voor jou de juiste klusser vinden en snel een goede prijsindicatie geven. Wij koppelen je in maximaal drie uur aan de juiste klusjesman!

Klus uitbesteden bij MrFix

Wie ooit naar een programma als “Help, Mijn Man Is Klusser” gekeken heeft weet dat het inschakelen van een klussenbedrijf geen overbodige luxe is. Je kunt veel kleine klusjes prima zelf klaren, maar Klusbedrijf MrFix bespaart zelfs bij een Mini-Home Makeover (op Linda.tv, met onze vakman Lorenzo) veel tijd en moeite. Bovendien heb je voor sommige klussen écht een klusjesman nodig. Achterstallig onderhoud of een verkeerd uitgevoerde klus kan een hoop ellende veroorzaken. Onze klusjesman in Amsterdam doet je klussen in één keer goed, zodat je na afloop écht klaar bent en bovendien volledig ontzorgd. We gaan graag voor jou aan de slag!
 

Zoek je een goede klusjesman, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Wij hebben een netwerk aan professionele vakmannen voor je klaar staan. Je kunt eenvoudig jouw klus plaatsen via ons verzoekformulier. We kunnen het direct voor je regelen maar als je het liever hebt verzorgen we eerst een prijsindicatie of een bindende offerte.

Tarief en spoed

Kosten klusjesman

We hebben met de door ons geselecteerde klussers een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doet onze erkende vakman je klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Regel een betrouwbare klusjesman met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.
 

Wanneer je met spoed een klusjesman nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag.

 

Zoek je een goede klusjesman, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende klusser een vast tarief van €50 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze klusser je klus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een klusser regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende klusser offerte aanvragen. Voor klussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een klusser offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

klusser werkzaamheden

Of je nu een klusser in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste klus in west Nederland en omstreken. Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in, als je dat liever hebt. Onze specialisten laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: