Menu

Vind binnen 3 uur een klusser die je rolgordijn, tv of schilderij op kan hangen

Recent jobs - Ophangen / Plaatsen

Klusser - Willemsparkweg - Amsterdam

Ophangen / Plaatsen - Lampen en schilderijen ophangen, Gordijnen verwijderen

Zoals zojuist telefonisch besproken voor morgen (30/8/17) in Amsterdam:12 Lampen ophangenSchilderijen ophangenGordijnen verwijderen (met een ladder

Klusser - Tolstraat - Amsterdam

Ophangen / Plaatsen - Kastdeuren vervangen door schuifdeuren

Ik wil de openslaande deuren van mijn kledingkasten vervangen voor schuifdeuren. Daarvoor heb ik een schuifsysteem aangeschaft, zie fotos. Ik zoek iemand die dit voor mij op kan hangen en de deuren (houten OSB platen) eraan kan monteren. Groeten! Sabine

Klusser - Pazzanistraat - Amsterdam

Ophangen / Plaatsen - Hang small pictures on wall at art fair

MrFix, I am looking for a professional who can help us hang about 20 small to medium photographs at the Unseen art exhibition in Westergasfabriek on Wednesday 20 September at 13h. The photographs are to hang on nails, very straight. We have a laser, nail

Klusser - Voltastraat - Oosterhout

Ophangen / Plaatsen - tv ophangen

Wil een tv ophangen van 160

Klusser - Peter Wotkehof - Amsterdam

Ophangen / Plaatsen - lampen ophangen binnen en buiten

"Het betreft het ophangen van 2 lampen in eetkamer. Er is een lichtpunt dat moet worden doorgetrokken zodat beide lampen boven eettafel kunnen hangen. En dan nog het monteren van een buitenlamp"

Klusser - John Blankensteinstraat - Amsterdam

Ophangen / Plaatsen - 4 Lampen en gordijnen ophangen

Goedenavond MrFix,Ik heb een handyman nodig om 4 lampen aan het plafond te installeren en een rolgordijn op te hangen.Met vriendelijke groet,DensayExpert Question/remark: Is er een trap / op locatie die ik kan gebruiken?

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,0/5,0 sterren

Marlies: "Alles hangt nog en verliep soepel"

Score: 3,7/5,0 sterren

Debbie: "AS: Goede vakman. Verstond zijn vak"

Score: 4,3/5,0 sterren

Dieuwke: "het ging wat lastig met een daadwerkelijke afspraak maken voor het repareren van onze douchecabine. Na dit te hebben gemeld ging het snel, fixer Max was op tijd, zelfstandig en heeft goed werk afgeleverd. Met name het kitten is erg netjes gedaan, eerder..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Bart: "Prima, alle klussen in 1 keer opgelost"

Score: 4,2/5,0 sterren

Rietish: "Goed opgepakt en snel geholpen. Eigenlijk geen contact gehad nadat ik gebeld had en qua aftersales zou het wellicht beter zijn om even na te bellen om te kijken hoe alles is afgelopen."

Score: 4,7/5,0 sterren

Amine: "Job done well"

Score: 4,7/5,0 sterren

Frank: "Slotenmaker besteld via Mr.Fix; buitengesloten met sleutelbos aan binnenzijde deur. Binnen 45 minuten slotenmaker Mohamed aan de deur en probleem opgelost tegen een redelijke prijs. Zeer correcte slotenmaker en vooraf door Mr.Fix een duidelijke prijsopga..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Camiel: "Ok"

Score: 3,7/5,0 sterren

Liselotte: "Persoonlijk en goede, betrouwbare en aardige schilder"

Local handyman needed?

De beste klusjesman via Klusbedrijf MrFix

Er is nog veel te doen in huis maar je kunt eenvoudigweg de tijd en energie niet vinden om reparatieklussen te klaren. Wist je dat je al jouw klussen in en om huis via onze kluswebsite professioneel kunt laten fixen door een klusjesman in Amsterdam? Of je nu een schilder, loodgieter, stukadoor, elektricien, tegelzetter of een andere klussenier of klussenbedrijf zoekt: Klusbedrijf MrFix vindt voor jou de beste klusjesman in Amsterdam en omstreken!
 

Dé kluswebsite: plaats eenvoudig jouw klus!
 

Je kunt nu al je klussen probleemloos regelen via een klussensite! Klusbedrijf MrFix heeft altijd een klusjesman of klussenbedrijf voor jou klaar staan. Elke klusjesman die wij inzetten is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend. Je plaatst een klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen. Je beschrijft wat er gedaan moet worden en stuurt bij voorkeur foto’s mee, zodat we voor jou de juiste klusser vinden en snel een goede prijsindicatie geven. Wij koppelen je in maximaal drie uur aan de juiste klusjesman!
 

Klus uitbesteden bij MrFix
 

Wie ooit naar een programma als “Help, Mijn Man Is Klusser” gekeken heeft weet dat het inschakelen van een klussenbedrijf geen overbodige luxe is. Je kunt veel kleine klusjes prima zelf klaren, maar Klusbedrijf MrFix bespaart zelfs bij een Mini-Home Makeover (op Linda.tv, met onze vakman Lorenzo) veel tijd en moeite. Bovendien heb je voor sommige klussen écht een klusjesman nodig. Achterstallig onderhoud of een verkeerd uitgevoerde klus kan een hoop ellende veroorzaken. Onze klusjesman in Amsterdam doet je klussen in één keer goed, zodat je na afloop écht klaar bent en bovendien volledig ontzorgd. We gaan graag voor jou aan de slag!
 

Zoek je een goede klusjesman, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Wij hebben een netwerk aan professionele vakmannen voor je klaar staan. Je kunt eenvoudig jouw klus plaatsen via ons verzoekformulier. We kunnen het direct voor je regelen maar als je het liever hebt verzorgen we eerst een prijsindicatie of een bindende offerte.

In urgent need of a handyman?

Tarief en spoed

Kosten klusjesman
 

We hebben met de door ons geselecteerde klussers een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doet onze erkende vakman je klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Regel een betrouwbare klusjesman met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.
 

Wanneer je met spoed een klusjesman nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag.

 

Zoek je een goede klusjesman, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende klusser een vast tarief van €50 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze klusser je klus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een klusser regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende klusser offerte aanvragen. Voor klussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een klusser offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

klusser werkzaamheden

Of je nu een klusser in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste klus in west Nederland en omstreken. Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in, als je dat liever hebt. Onze specialisten laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: