Menu

(Spot)lamp of TV ophangen? Klusservice MrFix!

Recente klussen - Ophangen / Aansluiten

Klusjesman - Willemsparkweg - Amsterdam

Ophangen / Aansluiten - Lampen en schilderijen ophangen, Gordijnen verwijderen

Zoals zojuist telefonisch besproken voor morgen (30/8/17) in Amsterdam:12 Lampen ophangenSchilderijen ophangenGordijnen verwijderen (met een ladder

Klusjesman - Sparrenweg - Breda

Ophangen / Aansluiten - TV-beugel ophangen BR

Ik heb een Klusjesman in Breda nodig om een tv-beugel op te hangen. Ik heb een nieuwe beugel van Vogel gehaald voor bevestiging aan de muur, gewoon een platte beugel. Graag een prijsindicatie vooraf.

Klusjesman - De Lierhof - Amsterdam

Ophangen / Aansluiten - Hang curtains

I bought the curtains and all the tools i need but i dont have a drill to make the hall in the wall, the wall is quite hardExpert Question/remark: Can you send me a picture of the curtainrail and also from the wall?

Klusjesman - Gevers Deynootplein - Den Haag

Ophangen / Aansluiten - Spiegel vervangen door spiegel zonder verlichting

MrFix, kan een vakman in Scheveningen mijn spiegel met verlichting verwijderen, het elektrapunt afdoppen en dan nieuwe spiegel zonder verlichting (reeds in huis) ophangen? Fixer Question/remark: Ik wil wel graag de afmeting weten ivm een persoon extra

Klusjesman - Weena - Rotterdam

Ophangen / Aansluiten - 9 schilderijen en 4 wandplanken ophangen RT

MrFix, wij hebben met spoed een klusjesman in Rotterdam-Centrum nodig. Er moeten:1) 9 schilderijen van verschillend formaat worden bevestigd op een (betonnen) muur. Het grootste schilderij is 50cmx30cm2) 4 kleine wandplankjes die bevestigd worden met

Klusjesman - Bos en Lommerplantsoen - Amsterdam

Ophangen / Aansluiten - Keukenplint op maat zagen en plaatsen + Schilderijtjes ophangen + Salontafel monteren

Graag keukenplint op maat zagen en plaatsen. Daarnaast 4 schilderijtjes ophangen en een salontafel in elkaar zetten. Totaal wil ik hier €30 voor uitgeven.

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 3,7/5,0 sterren

Roy: "Communicatie was niet goed. Er stond een Fixer voor een dichte deur terwijl hij duidelijk had gevraagd een afspraak te maken. De prijs was niet goed gecommuniceerd en vond de mail die hij kreeg over een aut incasso betaling voor de toekomst vreemd."

Score: 4,3/5,0 sterren

Philippe: "Prima werk afgeleverd door Rutger en collega."

Score: 4,5/5,0 sterren

Teri: "Michel was altijd precies op tijd, deed een waanzinnig goede job, heel netjes allemaal! Heel professioneel!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Iris: "uitstekend"

Score: 4,5/5,0 sterren

Artur: "Excellent service and support!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Marieke: "Klus is overlegd met Mr Fix, goed uitgevoerd door een loodgieter vakman en voor een net bedrag. Zelf wisten we niet wie we hier voor vragen moesten. Het is allemaal uitstekend gegaan."

Score: 4,3/5,0 sterren

Berthold: "Ik werd prettig snel en afdoende geholpen."

Score: 4,7/5,0 sterren

Anne: "x"

Score: 3,8/5,0 sterren

Francine: "Supersnelle service, dezelfde dag nog geregeld!"

De beste klusjesman via Klusbedrijf MrFix

Er is nog veel te doen in huis maar je kunt eenvoudigweg de tijd en energie niet vinden om reparatieklussen te klaren. Wist je dat je al jouw klussen in en om huis via onze kluswebsite professioneel kunt laten fixen door een klusjesman in Amsterdam? Of je nu een schilder, loodgieter, stukadoor, elektricien, tegelzetter of een andere klussenier of klussenbedrijf zoekt: Klusbedrijf MrFix vindt voor jou de beste klusjesman in Amsterdam en omstreken!

Dé kluswebsite: plaats eenvoudig jouw klus!

Je kunt nu al je klussen probleemloos regelen via een klussensite! Klusbedrijf MrFix heeft altijd een klusjesman of klussenbedrijf voor jou klaar staan. Elke klusjesman die wij inzetten is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend. Je plaatst een klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen. Je beschrijft wat er gedaan moet worden en stuurt bij voorkeur foto’s mee, zodat we voor jou de juiste klusser vinden en snel een goede prijsindicatie geven. Wij koppelen je in maximaal drie uur aan de juiste klusjesman!

Klus uitbesteden bij MrFix

Wie ooit naar een programma als “Help, Mijn Man Is Klusser” gekeken heeft weet dat het inschakelen van een klussenbedrijf geen overbodige luxe is. Je kunt veel kleine klusjes prima zelf klaren, maar Klusbedrijf MrFix bespaart zelfs bij een Mini-Home Makeover (op Linda.tv, met onze vakman Lorenzo) veel tijd en moeite. Bovendien heb je voor sommige klussen écht een klusjesman nodig. Achterstallig onderhoud of een verkeerd uitgevoerde klus kan een hoop ellende veroorzaken. Onze klusjesman in Amsterdam doet je klussen in één keer goed, zodat je na afloop écht klaar bent en bovendien volledig ontzorgd. We gaan graag voor jou aan de slag!
Zoek je een goede klusjesman, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Wij hebben een netwerk aan professionele vakmannen voor je klaar staan. Je kunt eenvoudig jouw klus plaatsen via ons verzoekformulier. We kunnen het direct voor je regelen maar als je het liever hebt verzorgen we eerst een prijsindicatie of een bindende offerte.

Tarief en spoed

Kosten klusjesman

We hebben met de door ons geselecteerde klussers een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doet onze erkende vakman je klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
Regel een betrouwbare klusjesman met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.
Wanneer je met spoed een klusjesman nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag.

 

Zoek je een goede klusjesman, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende klusser een vast tarief van €50 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze klusser je klus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een klusser regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende klusser offerte aanvragen. Voor klussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een klusser offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

klusser werkzaamheden

Of je nu een klusser in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste klus in west Nederland en omstreken. Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in, als je dat liever hebt. Onze specialisten laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: