Menu

Klusjesman in Den Haag gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste vakman in Den Haag
  • Kies zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - den haag

Klusjesman - President Kennedylaan - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Jaloezieën monteren + inkorten - AM

Klusjesman gezocht om in mijn woning in Amsterdam-Zuid jaloezieën te monteren en in te korten in lengte en breedte. Het zijn 5 stuks waarvan ongeveer 10 cm afgehaald moet worden.

Klusjesman - Silodam - Amsterdam

Mobile Airco: connect to window extension + install in window

Mobiele Airco moet aangesloten worden op bijgeleverde raambevestiging. Dit is een plastic afsluitscherm voor openstaand raam, met een opening voor afvoerslang. Op maat maken en met klittenband in raamopening vastzetten. Alle materiaal aanwezig.Liefst d

Klusjesman - Merwedeplein - Amsterdam

~5m kit aanbrengen - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om een rand van ~5m in de badkamer wit te kitten. Er is door de huidige laag water naar beneden gelopen, waardoor de onderbuurman lekkage heeft gehad.

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Martijn: "AS: Uiteindelijk allemaal goed gegaan. Fixer moest wel een keer terug om iets te halen doordat het niet goed was doorgegeven. Fixer kon ook geen lange garantie geven omdat de schroef eerder al was doorgedraaid. Klant nu met vakantie dus kan niet testen o..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Lenneke: "Pien heeft ons prima te woord gestaan en haar directe actie en service was boven verwachting. Ondanks enige tegenslag heeft zij alles heel mooi strak gestreken en hadden wij snel een klusser voor de afgesproken uren en prijs in huis. De expert, Max, heef..."

Klusjesman tarief -Handyman rate

Klusjesman Den Haag - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde klusjesmannen een vast uurtarief van €50 afgesproken, inclusief voorrijkosten en btw. Voor metselwerk en tegelwerk geldt een tarief van €60 per uur en voor glaszetters een tarief van €70 per uur. MrFix zorgt dat we zowel jou als de vakman tijd en problemen besparen. Dat bespaart jou geld én ergernis. Ten eerste selecteren we deskundige vaklieden die efficiënt met hun en jouw tijd omgaan. Ten tweede zorgen we dat de tarieven en andere afspraken helder en simpel zijn. Zo komt onze vakman binnen een tijdvak van 1 uur: niet onnodig lang wachten dus. Ten derde gebruiken we WhatsApp en andere tools voor direct, snel contact tussen klant en vakman: zonodig helpen we jullie daarbij. Zo kunnen we allemaal snel schakelen en voorkomen we misverstanden, tijdverspilling en onduidelijkheid over de gewerkte tijd. En dus kan de klusjesman je klus in 1 x goed doen.>
 

Klusjesman in Den Haag

Den Haag wordt gekenmerkt door grote wijken met relatief grote, goed gebouwde huizen. Helaas kan het zijn dat je ook als bewoner van het mooiste pand gebreken of ‘ouderdomskwaaltjes’ tegenkomt. Denk aan verouderd leidingwerk, een verouderde stoppenkast of het ontbreken van een aardlekschakelaar. De klussers van MrFix kennen de bouwstijlen en verborgen gebreken van de woningen in Den Haag uit en te na.
 
Zoek je een vakman met verstand van zaken die razendsnel beschikbaar is? Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame klusjesman voor elke klus in Den Haag tegen een eerlijk tarief.
 

Soepel je klus in Den Haag plaatsen

Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? Klusservice MrFix heeft vandaag nog een klusjesman voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus aan bij “Soort klus” en geef een beknopte beschrijving van de klus bij “Vat je klus kort samen”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Geef meer uitgebreide informatie bij “Specifieke omschrijving” en wees daarbij zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. En vermeld ook eventuele speciale omstandigheden of benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Duurzaam wonen in Den Haag

 
Duurzaamheid heeft de toekomst. Overheden en fondsen zijn zich hier meer en meer van bewust. Er bestaan in Den Haag diverse subsidies voor huiseigenaren om de eigen woning te vergroenen en te verduurzamen. Kijk voor de mogelijkheden op de website Duurzaam Den Haag en de gemeentepagina Subsidies Wonen en Bouwen. Wie weet kom je in aanmerking voor een tegemoetkoming wanneer je jouw woning duurzaam verbouwt of aanpast.
 
Zie Tarieven voor verdere vragen over klustarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Klusjesman Den Haag - Spoed

Voor spoedklussen in Den Haag kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Klusjesman in Den Haag met spoed

Voor een spoedklus in Den Haag ben je bij MrFix aan het juiste adres. Sinds 2016 is klusservice MrFix actief in Den Haag. Meer dan 200 vakmensen zijn voor MrFix werkzaam in en om de hofstad. Alle klussers zijn persoonlijk door ons gescreend. Zoek je snel en efficiënt een klusjesman bij jou in de buurt? MrFix regelt het voor je. Onze vakmensen staan voor je klaar van Kijkduin, Scheveningen, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Statenkwartier, Vogelbuurt, Archipelbuurt, etc.
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige klussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een klusjesman klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de klussers van MrFix!
 
Onze professionele klussers staan klaar om elke denkbare spoedklus in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en de rest van de Randstad of Midden-Nederland tot en met Eindhoven en Apeldoorn vakkundig en snel te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Klusjesman in Den Haag – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele klussers gedekt door driedubbele garantie: garantie door de klusjesman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus in Den Haag

Behalve een klusjesman regelt MrFix ook moeiteloos een vakkundige Schilder, Loodgieter, Elektricien of andere Vakman in Den Haag.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.