Menu

Vakman voor soldeerwerk gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale specialist in laswerk en soldeerwerk
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €70/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - Laswerk-en-soldeerwerk

Elektricien - Keizersgracht - Amsterdam

Elektra repareren - Schakeling, Lamp en Elektra van oven repareren

MrFix, ik heb jullie diensten het afgelopen jaar 15 keer gebruikt, en steeds tot volle tevredenheid: hulde! Ik zoek nu een elektricien in Amsterdam-Centrum voor 3 klussen:1) Een aantal lampen correct aansluiten op onze Jung-dimmerknop. Als het goed is

Elektricien - Lampenistenstraat - Amsterdam

Elektra aansluiten - Buitenlamp ophangen

Ik zoek een elektricien in Amsterdam voor een eenvoudige klus (maar ik kan het niet): een buitenlamp ophangen.

Elektricien - Zuideinde - Amsterdam

1 elektragroep geeft kortsluiting

MrFix, ik zoek een goede elektricien in Amsterdam want 1 elektragroep geeft kortsluiting.Het lijkt de groep te zijn van buiten, waar ook buitenstroom op zit

Elektricien - Ruysdaelstraat - Amsterdam

Wandcontactdoos verwijderen en andere vervangen (spatwaterdicht)

Ik zoek Elektricien in Amsterdam voor het volgende:er zitten in een ruimte 2 stopcontacten op 1 muur , waarvan-één verwijderd moet worden (wcd verwijderen en spatwaterdicht afdekken)- de andere een spatwaterdichte wcd moet worden (ivm aanwezighe

Elektricien - Nijverheidsstraat - Hoofddorp

Elektra aansluiten - Hang 2 lamps HA

I need an electrician in Hoofddorp to connect two hanging lamps. Both lamps are shown in attached images. Need to connect and if possible, to enable dimmable option.

Elektricien - Overtoom - Amsterdam

Elektra aansluiten - Stopcontact en lichtschakelaar plaatsen

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om een stopcontact en een lichtschakelaar te plaatsen. Er is een elektriciteitskabel in de buurt, dus die moet alleen nog worden verlengd tot aan de plek van het nieuwe stopcontact.

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Betrouwbare klusjesman, zeker voor herhaling vatbaar!"

Score: 3,7/5,0 sterren

Thijs: "Snelle reacties, snel en goed geregeld."

Score: 4,7/5,0 sterren

Rutger: "Deskundige en zeer vriendelijke medewerker."

Score: 4,0/5,0 sterren

Marlies: "Alles hangt nog en verliep soepel"

Score: 4,7/5,0 sterren

Adi: "Very nice"

Score: 4,7/5,0 sterren

Martin: "Snelle service. Electricien helder en eerlijk en kundig. Kortom prima service"

Score: 4,3/5,0 sterren

Steven: "Goed"

Score: 4,7/5,0 sterren

Delyan: "My appointment was confirmed within an hour of requesting a quote, Alex came the next day and within 2 hours everything requested was done. He worked quickly and kept it clean, highly recommended !"

Score: 3,7/5,0 sterren

Debbie: "AS: Goede vakman. Verstond zijn vak"

Elektricien tarief - Electrician rate

Soldeerwerk- tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze laswerk en soldeerwerk specialisten geldt een vast uurtarief van €70 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Onze erkende laswerk- en soldeerwerk specialisten staan voor vakmanschap en kwaliteit. Je las- en soldeerklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd.
 

Soepel je soldeerklus plaatsen

Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je las- of soldeerklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. en eventuele overige benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 

Soldeerwerk in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine soldeerklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je soldeerspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het solderen van moeilijke componenten? MrFix vindt de juiste vakman voor jou. Voor de grote en de kleine klussen. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat we jouw soldeerwerk in één keer goed doen.
 
Soldeerverbindingen horen van hoge kwaliteit te zijn om duurzaamheid en veiligheid te garanderen. Mr. Fix zorgt ervoor dat jouw klus door een vakkundig specialist wordt opgepakt, tegen een eerlijk tarief.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven “Wat kost dat?” op Help / FAQ of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

Elektricien spoed - Electrician urgent

Soldeerwerk met spoed

Voor soldeerklussen met spoed kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste vakman. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

Soms kan soldeerwerk simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, vakmannen voor je klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de specialisten van MrFix!
 
Onze professionals staan klaar om elke denkbare las- of soldeerklus in Amsterdam, Den Haag en de rest van de Randstad snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Wanneer gebruik je een soldeerverbinding?

Solderen is een verbindingstechniek om metalen onderdelen met elkaar te verbinden door middel van een materiaal, met een lager smeltpunt dan de te verbinden delen. De soldeertechniek wordt veel gebruikt bij het verbinden van (koperen) leidingen en bij allerlei elektrische toepassingen.
 

Soldeerwerk- Garantie en toeslag

De werkzaamheden van onze professionele lassers en soldeerders zijn gedekt door driedubbele garantie: garantie door de specialist, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus

Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook moeiteloos een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht en elders in de Randstad. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio gekoppeld.