Menu

Laswerk of soldeerwerk? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale specialist in laswerk en soldeerwerk
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €70/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - Laswerk-en-soldeerwerk

Elektricien - Commelinstraat - Amsterdam

Kortsluiting in keuken

"Vaatwasser stond aan en plots gingen alle lichten uit. De meterkast gecheckt en zowel de keukengroep, aardlekschakelaar en algemene aardlekschakelaar waren om. Ze sloegen meteen terug wanneer ik ze terug aanzette. Er kwam een verbrande geur vanonde

Elektricien - Troelstralaan - Amsterdam

- Kortsluiting in 1 groep verhelpen

Wij zoeken een elektricien in Amsterdam die een kortsluiting kan opsporen en verhelpen. Van 1 groep slaat de schakelaar door; o.a afzuigkap en koelkast, slaapkamerverlichting doen het niet. We hebben zelf niet kunnen traceren waar het probleem zit.

Elektricien - Cruquiusweg - Amsterdam

Elektra aansluiten - 2 lichtschakelaars aansluiten, spotjes vervangen

"we willen twee licht schakelaars geplaatst hebben, er moeten 4 spots vervangen worden voor dimbare spots (die hebben we al in huis) en een voetschakelaar voor een staande lamp moet gemaakt worden"

Elektricien - Brouwersgracht - Amsterdam

Inbouwspots repareren

Ik heb een Elektricien in Amsterdam nodig die het volgende probleem kan oplossen:Inbouwspots (4) halogeen met 2 dimmers, helft doen het niet. Mogelijk een probleem met een trafo.Tevens heeft het licht in het toilet het begeven.Liefst voor de ker

Elektricien - Van Woustraat - Amsterdam

2 lampen op 1 schakelaar omzetten naar 2 schakelaars

"2 lampen op 1 schakelaar omzetten naar 2 schakelaars. extra schakelaar aanwezig."

Elektricien - Boekerslootlaan - Noordwijk

Laswerk en soldeerwerk - Plaatwerk van auto lassen - LE

Ik zoek een lasser in Noordwijk om het plaatwerk van mijn auto te lassen:1) doorpels erin lassen en wielrand 2) plekken rond ramenPlaatwerk bijgeleverd

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,0/5,0 sterren

Alice: "Op korte termijn deze klus kunnen regelen. Dus zeer flexibel en goede service. De klus is goed uitgevoerd."

Score: 4,2/5,0 sterren

Judith: "Wederom snelle service en oplossing"

Score: 5,0/5,0 sterren

Richa: "It was really to book an appointment the first time and our experience was so good that we worked with MRFix and Max for the second time really soon."

Score: 5,0/5,0 sterren

Dinesh: "Van begin tot eind top service"

Score: 3,7/5,0 sterren

Renate: "Contact over email aanvankelijk te weinig respons. Na aantal telefoontjes en afspraak liep alles naar wens."

Score: 4,5/5,0 sterren

Or: "Cas was quick and professional and very nice :)"

Score: 5,0/5,0 sterren

Lidwina: "Richard was heel aardig, gaf goede info voor en tijdens de klus, dus helemaal goed!!!"

Score: 3,5/5,0 sterren

Sonja: "heel fijn. Doortastend en ervaren."

Score: 4,7/5,0 sterren

Zosia: "Aardige zorgvuldig werkende vakman!"

Elektricien tarief - Electrician rate

Laswerk en soldeerwerk - tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze laswerk en soldeerwerk specialisten geldt een vast uurtarief van €70 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Onze erkende laswerk- en soldeerwerk specialisten staan voor vakmanschap en kwaliteit. Je las- en soldeerklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd.
 

Soepel je las- en soldeerklus plaatsen

Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je las- of soldeerklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. en eventuele overige benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 

Laswerk en soldeerwerk tegen een eerlijk tarief

Lassen en solderen vraagt om zorgvuldigheid en vakmanschap. Las- en soldeertechnieken zijn bedoeld om metalen verbindingen te leggen. Zoals bijvoorbeeld waterleidingen en metalen constructies in de bouw. Het spreekt voor zich dat deze verbindingen van hoge kwaliteit moeten zijn om duurzaamheid en veiligheid te garanderen. Mr. Fix zorgt ervoor dat jouw klus door een vakkundig specialist wordt opgepakt, tegen een eerlijk tarief.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven “Wat kost dat?” op Help / FAQ of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

Elektricien spoed - Electrician urgent

Las- en soldeerwerk - spoed

Voor las- en soldeerklussen met spoed kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste vakman. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 
Onze professionals staan 24 uur per dag en in het weekend voor je klaar om elke denkbare las- of soldeerklus in Amsterdam, Den Haag en de rest van de Randstad snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Doe-het-zelf tips

Misschien ben jij een echte doe-het-zelver en wil je zelf aan de slag met lassen en solderen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Denk allereerst aan je eigen veiligheid, bijvoorbeeld door bij het lassen je ogen te beschermen met een veiligheidsbril of lashelm. Zorg hiernaast dat je de juiste materialen in huis hebt. Bij elk type soldeerklus gebruik je andere vloeistof en soldeer. Je wilt bij het solderen van een waterleiding geen fouten maken. Want als dit op termijn waterschade oplevert ben je nog verder van huis.
 
Vraag bij twijfel advies aan een vakman of schakel een professionele lasser of soldeer specialist in.
 

Laswerk en soldeerwerk- Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele lassers en soldeerders gedekt door driedubbele garantie: garantie door de specialist, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus

Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook moeiteloos een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in Amsterdam, RotterdamDen Haag, Utrecht en elders in de Randstad. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio gekoppeld.