Menu

Laswerk of soldeerwerk? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale specialist in laswerk en soldeerwerk
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €70/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - laswerk en soldeerwerk

Elektricien - Albert Cuypstraat - Amsterdam

Bring electricity back to apartment

MrFix, I need an electrician in Amsterdam to bring electricity back to my apartment. After a water leak from the roof last night there is no more electricity in my apartment. I tried turning the switch board on and off again and only one fuse works; the

Elektricien - Camperstraat - Amsterdam

Install 5 IKEA light fixtures

I need an electrician in Amsterdam to install 4 basic ikea light fixtures and one large, glass one, that may be a bit more complicated.Preference for next weekend!

Elektricien - Laagte Kadijk - Amsterdam

Elektra installeren - Erkend elektricien nodig voor Elektrakast aanpassen (2 aders onder 1 klem), Elektraleiding in cv-kast fixen

Ik heb 2 klussen voor een erkend elektricien in Amsterdam: zie bijgaand inspectierapport. Kun je aangeven hoeveel dit ongeveer zal kosten? Ik heb achteraf een factuur van een erkend installateur met certificering nodig, anders accepteert de gemeente het

Elektricien - Keizersgracht - Amsterdam

Installeer 2 hanglampen en sluit ze aan

Ik zoek aan elektricien in Amsterdam-Centrum om 2 hanglampen op te hangen (daar help ik graag bij mee) en aan te sluiten, als het kan samen op 1 stekker (geen stekker meegeleverd, zie foto. Ik heb er wel een paar in huis).

Elektricien - Rooseveltlaan - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Nieuwe zekeringgroep installeren, groepen herzien

Hallo Mr Fix, ik heb een ervaren electricien nodig om in mijn zekeringenkast een paar wijzigingen door te voeren:1) het vrijmaken van groep 4 door de bedrading te combineren op andere groep.2) het plaatsen van een andere (audiofiele) zekering-automaat

Elektricien - Leerdamhof - Amsterdam

Pitten van gasfornuis repareren - AM

Ik zoek een witgoedmonteur in Amsterdam die mijn pitten kan repareren. De pitten van het gasfornuis doen het niet meer en er is maar één knop van het gasfornuis dat het doet.

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,3/5,0 sterren

Rian: "AS: Goed verzorgd en goed geholpen. Perfect"

Score: 3,5/5,0 sterren

Sonja: "fijn en vertrouwd"

Score: 5,0/5,0 sterren

Stephen: "Fantastic service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Suze: "vriendelijk, vlot en goed."

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Supersnelle verhuizing binnen Amsterdam. De verhuizer wist precies wat hij moest doen en was sneller klaar dan we dachten."

Score: 5,0/5,0 sterren

Niki: "Another great experience with MrFix, quick, easy and fair upfront pricing. Wish I'd found them earlier!"

Score: 4,0/5,0 sterren

Theo: "Super snel gefixt!"

Score: 4,0/5,0 sterren

Martijn: "AS: Uiteindelijk allemaal goed gegaan. Fixer moest wel een keer terug om iets te halen doordat het niet goed was doorgegeven. Fixer kon ook geen lange garantie geven omdat de schroef eerder al was doorgedraaid. Klant nu met vakantie dus kan niet testen o..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Tjeerd: "netten, deskundige afhandeling van elektricien, goede bemiddeling en prima prijs"

Elektricien tarief - Electrician rate

Laswerk en soldeerwerk - tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze laswerk en soldeerwerk specialisten geldt een vast uurtarief van €70 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Onze erkende laswerk- en soldeerwerk specialisten staan voor vakmanschap en kwaliteit. Je las- en soldeerklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd.
 

Soepel je las- en soldeerklus plaatsen

Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je las- of soldeerklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. en eventuele overige benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 

Laswerk en soldeerwerk tegen een eerlijk tarief

Lassen en solderen vraagt om zorgvuldigheid en vakmanschap. Las- en soldeertechnieken zijn bedoeld om metalen verbindingen te leggen. Zoals bijvoorbeeld waterleidingen en metalen constructies in de bouw. Het spreekt voor zich dat deze verbindingen van hoge kwaliteit moeten zijn om duurzaamheid en veiligheid te garanderen. Mr. Fix zorgt ervoor dat jouw klus door een vakkundig specialist wordt opgepakt, tegen een eerlijk tarief.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven “Wat kost dat?” op Help / FAQ of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

Elektricien spoed - Electrician urgent

Las- en soldeerwerk - spoed

Voor las- en soldeerklussen met spoed kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste vakman. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 
Onze professionals staan 24 uur per dag en in het weekend voor je klaar om elke denkbare las- of soldeerklus in Amsterdam, Den Haag en de rest van de Randstad snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Doe-het-zelf tips

Misschien ben jij een echte doe-het-zelver en wil je zelf aan de slag met lassen en solderen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Denk allereerst aan je eigen veiligheid, bijvoorbeeld door bij het lassen je ogen te beschermen met een veiligheidsbril of lashelm. Zorg hiernaast dat je de juiste materialen in huis hebt. Bij elk type soldeerklus gebruik je andere vloeistof en soldeer. Je wilt bij het solderen van een waterleiding geen fouten maken. Want als dit op termijn waterschade oplevert ben je nog verder van huis.
 
Vraag bij twijfel advies aan een vakman of schakel een professionele lasser of soldeer specialist in.
 

Laswerk en soldeerwerk- Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele lassers en soldeerders gedekt door driedubbele garantie: garantie door de specialist, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus

Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook moeiteloos een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in Amsterdam, RotterdamDen Haag, Utrecht en elders in de Randstad. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio gekoppeld.