Menu

Vind een soldeer specialist die je klus in 1 x goed doet

Recente klussen - Laswerk-en-soldeerwerk

Elektricien - Kerkstraat - Amsterdam

Replace light bulbs, Put spot light back in, Fix bathroom extractor fan

MrFix, I urgently need an electrician in Amsterdam to:1) Replace light bulbs2) put a spot light that hangs out back into the ceiling3) Fix the bathroom extractor fan

Elektricien - Donker Curtiusstraat - Amsterdam

Fix switch of bathroom exhaust fan

"The exhaust fan in my bathroom is controlled by a switch in my kitchen. The switch does not work. The fan in the bathroom works. We turn it on and off by unplugging it in the bathroom. Upstairs neighbor had the same issue after the block was renova

Elektricien - Sanne Sanneshof - Amsterdam

Elektra aansluiten - Install 10 ceiling lamps on concrete ceiling

"Install 10 ceiling lamps (different types, see photos) on concrete ceiling in apartment. I did not manage to drill holes with own hammer drill (see photo). Ceiling is ~2.5m high, so ladder is needed: I (181 cm) have 2-step ladder but think 3-step l

Elektricien - Schippersgracht - Amsterdam

Lamp met dimmer repareren

"We hebben een lamp boven de eettafel die het niet meer doet. De gloeilamp was doorgebrand, maar die hebben we met een nieuwe gloeilamp vervangen en hij doet het nog steeds niet. (De gloeiglamp in een andere lamp gecheckt en die doet het wel). De lam

Elektricien - Klaasje Zevensterstraat - Amstelveen

Fix group that trips due to 1 Jager switch

MrFix, I need an electrician in Amstelveen because one power group keeps tripping when I use the Jager switch to turn on one bulb (I see sparks). Please give a price indication first.

Elektricien - Rijnstraat - Amsterdam

Kortsluiting in deel van winkel

MrFix, ik zoek een elektricien in Amsterdam-Rivierenbuurt toen ik verlichting probeerde aan te sluiten: er ontstond sluiting en ik heb nu in een deel van mijn winkel geen elektriciteit meer. Ik denk dat het in de stoppenkast zit.

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

Ilja: "Heel positief! Goede communicatie, proactief en helder. En toen de klus ook geklaard was, bleek de prijs-kwaliteit ook top."

Score: 3,8/5,0 sterren

Daniëlle: "Kaya is een echte vakman!"

Score: 4,2/5,0 sterren

Theo: "Found Mr Fix on web site and first time to contact Mr Fix I had two problems 1 with electrical and the 2 was with plumbing,Mr Fix Cyrille the electrician was on time nice polite person and explained about what the problem might be that I had in the kit..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Frank: "Slotenmaker besteld via Mr.Fix; buitengesloten met sleutelbos aan binnenzijde deur. Binnen 45 minuten slotenmaker Mohamed aan de deur en probleem opgelost tegen een redelijke prijs. Zeer correcte slotenmaker en vooraf door Mr.Fix een duidelijke prijsopga..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Tamsin: "Het was duurder dan ik heb gedacht. Maar het werk was goed"

Score: 4,5/5,0 sterren

Gabriele: "All good."

Score: 4,5/5,0 sterren

Jeremy: "Fast and efficient service and our fixer was fantastic and got the job done !"

Score: 4,3/5,0 sterren

Mike: "Bohdi was very good.... fast and very nice guy"

Score: 4,3/5,0 sterren

Henry: "Very excellent. Thanks"

Elektricien spoed - Electrician urgent

De beste soldeer specialist via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde soldeerwerk specialist een vast uurtarief van €70 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende soldeerwerk specialist je soldeer-klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare soldeerwerk specialist met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het soldeerwerkbedrijf met een ongekende service

Zelf solderen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog aan de slag gaan als je ook professionele soldeerwerk tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een soldeerwerk specialist gezocht, of voor de grote klussen een soldeerwerkbedrijf dat soldeerwerk sneller kan doen!

soldeerwerk in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine soldeerwerkklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je soldeerwerkspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het solderen van moeilijke componenten? Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de soldeerwerk jouw klus in één keer goed doen.

De netste soldeer-specialist via klusbedrijf MrFix

Het solderen is geen enkel probleem voor de professionele soldeerwerk van MrFix. Je vindt via ons snel de netste soldeerwerk specialist van de Randstad en voor grotere klussen het beste soldeerwerkbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huissoldeerwerk specialist voor binnensoldeerwerk maar ook soldeerwerk die buitensoldeerwerk doen. Behalve soldeerwerk kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een soldeer-specialist nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste soldeer-specialist voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag.

 

Zoek je een goede soldeer-specialist, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende soldeerwerk specialist een vast tarief van €70 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze soldeerwerk specialist je soldeerwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een soldeerwerk specialist regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende soldeerwerk specialist offerte aanvragen. Voor soldeer-klussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een soldeerwerk specialist offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

soldeerwerk specialist werkzaamheden

Of je nu een soldeerwerk specialist in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste soldeerwerk in west Nederland en omstreken. Voor de grotere soldeer-klussen zetten we met alle plezier een soldeerwerkbedrijf in, als je dat liever hebt. Onze specialisten laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: