Menu

Vind een soldeer specialist die je klus in 1 x goed doet

Recent jobs - laswerk-en-soldeerwerk

Elektricien - In de Poldermolen - Duivendrecht

Elektra repareren - repair socket for washingmachine

"The socket for the washing machine does not work any more,is it possible to have a quote and time availability?"Fixer Question/remark: +-20,-

Elektricien - Zeilmakerstraat - Amsterdam

Wasmachine heeft waarschijnlijk kortsluiting veroorzaakt

Elektricien - Overtoom - Amsterdam

Installation of 3 lamps in our apartment

We have bought 3 various lamps at Ikea that we need to install in our home. The ceiling is high and I'm unsure of the set-up required (I suspect some wires need to be drawn from the sockets). There are two ceiling lamps to install and one wall la

Elektricien - Spelderholt - Amsterdam

Elektra aansluiten - Want to connect wall socket to a ceiling lamp

"Need to hide electric cable in a wall (before cocrete is added to form the wall)."

Elektricien - Voorsteven - Amsterdam

Install grounding wire on external pipes of heater system

Hello MrFix, I would like to receive a quote for installing the grounding wire on the external pipes of my heater system. My house is located in Amsterdam.Best Regards,PS In attachment a map with the graphical representation of the job and adescrip

Elektricien - Pampuslaan - Amsterdam

Keramische plaat omzetten naar 2 fasen

"Mijn keramisch kooktoestel omzetten naar 2-fasen"

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Helaas mijn nederlands is niet zo goed. So far I have been in touch with Ronald that was my first point of contact and the communication was excellent. I needed a carpenter and an electrician and Ronald did manage (in a very short period of time) to put..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Zosia: "Aardige zorgvuldig werkende vakman!"

Score: 3,7/5,0 sterren

Roy: "Communicatie was niet goed. Er stond een Fixer voor een dichte deur terwijl hij duidelijk had gevraagd een afspraak te maken. De prijs was niet goed gecommuniceerd en vond de mail die hij kreeg over een aut incasso betaling voor de toekomst vreemd."

Score: 5,0/5,0 sterren

Dinesh: "Van begin tot eind top service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Joke: "Prima klusser gaat net zo lang door tot de klus naar tevredenheid is afgemaakt."

Score: 4,0/5,0 sterren

Giulia: "The electrician was really good, and fixed the problem perfectly!"

Score: 4,7/5,0 sterren

Angela: "Snelheid was goed, net als de communicatie. Prijs was ietsiepietsie aan behoorlijke kant maar geen probleem verder."

Score: 5,0/5,0 sterren

Manon: "Super aardige en vakkundige elektricien. Ik ben zeer tevreden!"

Score: 4,5/5,0 sterren

Mithe: "Uitstekend"

Local electrician needed?

De beste soldeer specialist via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde soldeerwerk specialist een vast uurtarief van €70 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende soldeerwerk specialist je soldeer-klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare soldeerwerk specialist met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het soldeerwerkbedrijf met een ongekende service

Zelf solderen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog aan de slag gaan als je ook professionele soldeerwerk tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een soldeerwerk specialist gezocht, of voor de grote klussen een soldeerwerkbedrijf dat soldeerwerk sneller kan doen!

soldeerwerk in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine soldeerwerkklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je soldeerwerkspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het solderen van moeilijke componenten? Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de soldeerwerk jouw klus in één keer goed doen.

De netste soldeer-specialist via klusbedrijf MrFix

Het solderen is geen enkel probleem voor de professionele soldeerwerk van MrFix. Je vindt via ons snel de netste soldeerwerk specialist van de Randstad en voor grotere klussen het beste soldeerwerkbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huissoldeerwerk specialist voor binnensoldeerwerk maar ook soldeerwerk die buitensoldeerwerk doen. Behalve soldeerwerk kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

In urgent need of an electrician

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een soldeer-specialist nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste soldeer-specialist voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag.

 

Zoek je een goede soldeer-specialist, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende soldeerwerk specialist een vast tarief van €70 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze soldeerwerk specialist je soldeerwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een soldeerwerk specialist regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende soldeerwerk specialist offerte aanvragen. Voor soldeer-klussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een soldeerwerk specialist offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

soldeerwerk specialist werkzaamheden

Of je nu een soldeerwerk specialist in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste soldeerwerk in west Nederland en omstreken. Voor de grotere soldeer-klussen zetten we met alle plezier een soldeerwerkbedrijf in, als je dat liever hebt. Onze specialisten laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: