Menu

Vind een Lasser die je klus in 1 x goed doet

Recente klussen - Laswerk-en-soldeerwerk

Elektricien - Stadhouderskade - Amsterdam

Elektra repareren - 11 LED-inbouwspots repareren, Plafonnière monteren

MrFix, ik zoek een elektricien in Amsterdam want 11 LED inbouwspots in het verlaagde plafond van de keuken doen het niet meer. De lampen knipperden een paar uur en vielen daarna allemaal uit. Het ligt niet aan de lampen, want die zijn nog geen jaar oud.

Elektricien - Derde Helmersstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Dimmer voor LED-lamp repareren of vervangen

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om de dimmer (merk Schneider, geloof ik) voor mijn LED-lamp te repareren of (als dat niet lukt) te vervangen. Ik heb totaal geen verstand van dimmers. Heb hem toch laten plaatsen, maar werkt niet top of helemaal niet

Elektricien - Geuzenstraat - Amsterdam

Stopcontact of bedrading repareren

Beste MrFix, ik zoek een elektricien in Amsterdam om mijn stopcontact of de bedrading te repareren. Dit stopcontact gaf eerst wisselend wel en geen stroom. Nu niet meer. Andere stopcontacten in huis wel gewoon. Graag naar kijken en evt maken.

Elektricien - Keizersgracht - Amsterdam

Hang 2 lampen op en sluit ze aan

Ik zoek aan elektricien in Amsterdam-Centrum om 2 hanglampen op te hangen (daar help ik graag bij mee) en aan te sluiten, als het kan samen op 1 stekker (geen stekker meegeleverd, zie foto. Ik heb er wel een paar in huis).

Elektricien - Cornelis van Rijplantsoen - Amsterdam

Elektra repareren - Repair lights + install Nest thermostat

1) stopcontact en lamp van badkamerkast defect; licht flikkert af en toe.2) plafonniere slaapkamer defect (= andere groep)3) Nest thermostaat installeren, cat. 3

Elektricien - Willem frederik hermanstraat - Amsterdam

Elektra aanleggen (kabels) - Install network data cable in pathway 30m

"Hello, I need a data cable run from closet to my television. I already have the cable, but need someone to run it through the patway. Also they will need to atach RJ45 connector on the end of cable."

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,5/5,0 sterren

Graham: "Job well done, service through Mr Fix was very convenient and courteous. A bit on the pricey side, but a good service all in all"

Score: 4,5/5,0 sterren

Derek: "good"

Score: 4,7/5,0 sterren

Rachel: "De elektricien was klantvriendelijk en heeft volgens mij prima werk geleverd."

Score: 5,0/5,0 sterren

Phil: "AS: Heel erg tevreden met het resultaat. Prijs is goed en was onder de indruk van de skills van de fixer"

Score: 4,8/5,0 sterren

Roxana: "Prima service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Frank: "Slotenmaker besteld via Mr.Fix; buitengesloten met sleutelbos aan binnenzijde deur. Binnen 45 minuten slotenmaker Mohamed aan de deur en probleem opgelost tegen een redelijke prijs. Zeer correcte slotenmaker en vooraf door Mr.Fix een duidelijke prijsopga..."

Score: 3,8/5,0 sterren

Daniëlle: "Kaya is een echte vakman!"

Score: 4,7/5,0 sterren

Eliza: "Very quick, very friendly (both the people i spoke to on the phone and the person who came to my house to fix things)."

Score: 3,5/5,0 sterren

Wally: "goed gewerkt"

Elektricien spoed - Electrician urgent

De beste lasser via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde laswerk specialist een vast uurtarief van €70 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende laswerk specialist je las-klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare laswerk- en soldeerwerk met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het laswerkbedrijf met een ongekende service

Zelf lassen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog aan de slag gaan als je ook professionele laswerk tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een laswerk- en soldeerwerk gezocht, of voor de grote klussen een laswerkbedrijf dat laswerk sneller kan doen!

laswerk in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine laswerkklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je laswerkspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het lassen van moeilijke componenten? Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de laswerk jouw klus in één keer goed doen.

De netste lasser via klusbedrijf MrFix

Het lassen is geen enkel probleem voor de professionele laswerk van MrFix. Je vindt via ons snel de netste laswerk- en soldeerwerk van de Randstad en voor grotere klussen het beste laswerkbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huislaswerk- en soldeerwerk voor binnenlaswerk maar ook laswerk die buitenlaswerk doen. Behalve laswerk kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een lasser nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste lasser voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag.

 

Zoek je een goede lasser, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende laswerk specialist een vast tarief van €70 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze laswerk- en soldeerwerk je laswerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een laswerk- en soldeerwerk regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende laswerk- en soldeerwerk offerte aanvragen. Voor las-klussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een laswerk- en soldeerwerk offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

laswerk- en soldeerwerk werkzaamheden

Of je nu een laswerk- en soldeerwerk in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste laswerk in west Nederland en omstreken. Voor de grotere las-klussen zetten we met alle plezier een laswerkbedrijf in, als je dat liever hebt. Onze specialisten laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: