Menu

Vind een Lasser die je klus in 1 x goed doet

Recent jobs - laswerk-en-soldeerwerk

Elektricien - Prins Hendrikkade - Amsterdam

Elektra repareren - Cooker hood blows fuse

Afzuigkap geeft kortsluiting nadat hij een paar minuten aan staat. Fixer Question/remark: is de afzuigkap erg vervuild of nat geworden?

Elektricien - Cornelis Krusemanstraat - Amsterdam

Hang 7 lamps, install light switch and finish off cable management

Een schakelaar dient geinstalleerd te worden, 7 lampen dienen opgehangen te worden en kabels wegwerken.

Elektricien - Nassaukade - Amsterdam

Fix dimmer

Please arrange an electrician to repair wall light as it cannot turn-off. Problem probably with the dimmer switch (not the light itself)

Elektricien - van Speijkstraat - Amsterdam

Elektra installeren - Stopcontacten verplaatsen

"verlagen van 3 dubbele stopcontacten met 90 cm"

Elektricien - Catharina van Rennesstraat - Amsterdam

Elektra repareren - 2 peertjes in plafondlampen vervangen en 1 lamp repareren

MrFix, ik zoek een elektricien in Amsterdam om 2 peertjes in plafondlampen te vervangen (1 in de badkamer en 1 op de bovenste verdieping). Ik kan er zelf niet bij. Daarnaast brandt het licht in de kelder niet: er zit een nieuwe lamp in maar waarschijnlij

Elektricien - Amsterdam

probleem in de stoppenkast

2 groepen van het appartement zitten zonder electriciteit

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,2/5,0 sterren

Rietish: "Goed opgepakt en snel geholpen. Eigenlijk geen contact gehad nadat ik gebeld had en qua aftersales zou het wellicht beter zijn om even na te bellen om te kijken hoe alles is afgelopen."

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Service, people, advices, follow-up, prices = 5 stars"

Score: 4,8/5,0 sterren

Shelley: "Amazing service, from start to finish. Great communication throughout and a fantastic expert handyman who was friendly and quick to complete the job. We are delighted with the quality of work and I won't hesitate to use Mr Fix for any jobs in the..."

Score: 4,5/5,0 sterren

Siba: "Was happy that i got a help in the same dat."

Score: 4,7/5,0 sterren

Christine: "Snelle en goede service! Vakman!"

Score: 4,0/5,0 sterren

David: "Fijn dat de loodgieter zo vroeg was een zo vlot werkte. Enige negatieve puntje was dat de toevoeging van mijn huisnummer niet in het systeem leek doorgekomen te zijn. De loodgieter belde in alle vroegte de buurvrouw wakker."

Score: 4,5/5,0 sterren

Mijke: "Helemaal tevreden . Veel dank"

Score: 4,7/5,0 sterren

Atanas: "I am very happy with the service provided by Mr. Fix & will use again their services in the near future."

Score: 5,0/5,0 sterren

Esther: "Het duurde iets langer dan gepland ivm soort behang maar is uiteindelijk erg mooi geworden!"

elektrawerk

De beste lasser via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde laswerk specialist een vast uurtarief van €70 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende laswerk specialist je las-klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare laswerk- en soldeerwerk met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het laswerkbedrijf met een ongekende service

Zelf lassen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog aan de slag gaan als je ook professionele laswerk tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een laswerk- en soldeerwerk gezocht, of voor de grote klussen een laswerkbedrijf dat laswerk sneller kan doen!

laswerk in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine laswerkklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je laswerkspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het lassen van moeilijke componenten? Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de laswerk jouw klus in één keer goed doen.

De netste lasser via klusbedrijf MrFix

Het lassen is geen enkel probleem voor de professionele laswerk van MrFix. Je vindt via ons snel de netste laswerk- en soldeerwerk van de Randstad en voor grotere klussen het beste laswerkbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huislaswerk- en soldeerwerk voor binnenlaswerk maar ook laswerk die buitenlaswerk doen. Behalve laswerk kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

Elektricien

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een lasser nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste lasser voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag.

 

Zoek je een goede lasser, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende laswerk specialist een vast tarief van €70 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze laswerk- en soldeerwerk je laswerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een laswerk- en soldeerwerk regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende laswerk- en soldeerwerk offerte aanvragen. Voor las-klussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een laswerk- en soldeerwerk offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

laswerk- en soldeerwerk werkzaamheden

Of je nu een laswerk- en soldeerwerk in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste laswerk in west Nederland en omstreken. Voor de grotere las-klussen zetten we met alle plezier een laswerkbedrijf in, als je dat liever hebt. Onze specialisten laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: