Menu

Vind een Lasser die je klus in 1 x goed doet

Recent jobs - laswerk-en-soldeerwerk

Elektricien - Koninginneweg - Amsterdam

Elektra repareren - Install chandelier + other jobs

"Verhelpen acute electra-problemen zoals een aantal niet werkende stopcontacten + installeren van kroonluchter in hallDiverse elektra klussen: aantal stopcontacten/lichtschakelaars doen het niet, ondeugdelijk aangelegd.Klant wil ook een prijsin

Elektricien - Marnixstraat - Amsterdam

Fix 2 chandeliers and install a third

MrFix, could excellent electrician Fiat return for another job? Our two chandeliers are flickering / not working since they were installed. And I have a third chandelier that I would like installed, but I need the wiring evaluated because it was manufact

Elektricien - Oostelijke Handelskade - Amsterdam

Aanleg geaard stopcontact in badkamer

1.Klant wil graag een dubbel stopcontact aanleggen in de badkamer vanuit aanwezig stroompunt.

Elektricien - Hobbemakade - Amsterdam

Laswerk en soldeerwerk - IJzeren plaatje lassen aan balkonbalk van de buren

Ik wil een metalen xmount (zie plaatje) aan de balkonbalk van de bovenburen laten lassen zodat we daar mbo takels mee kunnen fitnessen.

Elektricien - Carnapstraat - Amsterdam

Ophangen / Plaatsen - Install lights in my apartment

Drilling into the ceiling, and installing 8 lights in my apartment.

Elektricien - Prinsengracht - Amsterdam

Kortsluiting in keuken fixen

"Tonight the entire kitchen electricity keeps tripping and shutting everything down. Only fridge is running at the moment. Please fix this short-circuit problem."

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,3/5,0 sterren

Berthold: "Ik werd prettig snel en afdoende geholpen."

Score: 4,3/5,0 sterren

Bianca: "Goed en netjes werk geleverd"

Score: 5,0/5,0 sterren

Lidwina: "Snelle en goede afhandeling van de klus. Vriendelijk personeel."

Score: 4,7/5,0 sterren

Adi: "Very nice"

Score: 5,0/5,0 sterren

Misty: "I am very happy with the work done. He did a great job. I will certainly recommend them for future jobs."

Score: 3,8/5,0 sterren

Michael: "Handig om klant, bedrijf en mr fix via whattsapp in contact te brengen"

Score: 4,8/5,0 sterren

Alvaro: "Fast response, proactive track of the request and good result delivered."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emely: "Communicatie verloopt altijd super goed, vooral het WhatsApp systeem werkt prettig. Ton Hofkamp is een aardige en bekwame mam die meedenkt en ik meteen vertrouw."

Score: 4,7/5,0 sterren

Inga: "great, no issues"

Local electrician needed?

De beste lasser via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde laswerk specialist een vast uurtarief van €70 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende laswerk specialist je las-klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare laswerk- en soldeerwerk met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het laswerkbedrijf met een ongekende service

Zelf lassen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog aan de slag gaan als je ook professionele laswerk tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een laswerk- en soldeerwerk gezocht, of voor de grote klussen een laswerkbedrijf dat laswerk sneller kan doen!

laswerk in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine laswerkklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je laswerkspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het lassen van moeilijke componenten? Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de laswerk jouw klus in één keer goed doen.

De netste lasser via klusbedrijf MrFix

Het lassen is geen enkel probleem voor de professionele laswerk van MrFix. Je vindt via ons snel de netste laswerk- en soldeerwerk van de Randstad en voor grotere klussen het beste laswerkbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huislaswerk- en soldeerwerk voor binnenlaswerk maar ook laswerk die buitenlaswerk doen. Behalve laswerk kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

In urgent need of an electrician

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een lasser nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste lasser voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag.

 

Zoek je een goede lasser, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende laswerk specialist een vast tarief van €70 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze laswerk- en soldeerwerk je laswerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een laswerk- en soldeerwerk regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende laswerk- en soldeerwerk offerte aanvragen. Voor las-klussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een laswerk- en soldeerwerk offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

laswerk- en soldeerwerk werkzaamheden

Of je nu een laswerk- en soldeerwerk in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste laswerk in west Nederland en omstreken. Voor de grotere las-klussen zetten we met alle plezier een laswerkbedrijf in, als je dat liever hebt. Onze specialisten laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: